Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialkonsulent i miljøret til Vejdirektoratet med tjenestested i Skanderborg eller København

Vejdirektoratet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-08-2019

Har du styr på paragrafferne inden for miljøret? Trives du med en travl hverdag, hvor du i høj grad får mulighed for at bruge dine samarbejds- og kommunikationsevner? Og har du lyst til at arbejde med de mange spændende vejprojekter som Vejdirektoratet får travlt med de næste mange år? Så er du måske vores nye miljøjurist.

 

Dine opgaver

Dine primære opgaver vil være at fungere som husadvokat inden for de miljøretlige problemstillinger i krydsfeltet mellem jura og vejfaglige opgaver. Vejdirektoratet er omfattet af en lang række miljøretlige regler, herunder VVM-reglerne, vandløbsloven, miljøbeskyttelsesloven, spildevandsreglerne, naturbeskyttelsesloven mv. Du forstår at formidle miljøretten til andre faggrupper i organisationen.

 

Som husadvokat strækker dine opgaver sig fra intern ad-hoc rådgivning inden for miljøretlige og forvaltningsretlige spørgsmål til rådgivning i forbindelse med planlægnings- og anlægsprojekter samt intern undervisning. Samtidig skal du sikre den fortsatte udvikling af området i Vejdirektoratet. 

 

Din profil

Du er en dygtig jurist med en veludviklet analytisk sans og kan omsætte juraen i praksis.  Du kan kommunikere kompliceret jura klart, tydeligt og venligt til andre faggrupper samtidigt med, at du kan stå ved din faglighed, når det er nødvendigt. Du har endvidere indgående kendskab til forvaltningsret.

 

Stillingen kræver, at du som person har lyst evner at samarbejde med andre faggrupper på tværs af organisationen og med eksterne parter, hvor du skal være en stærk repræsentant for Vejdirektoratet.

 

Du har indgående kendskab til miljølovgivning fra f.eks. offentlige eller private virksomheder. Praktisk erfaring med miljøretlige problemstillinger vil være et plus.

 

Om os

Du vil blive tilknyttet den juridiske afdeling, som er placeret i København. De juridiske opgaver strækker sig fra regeludstedelse og fortolkning inden for vejlovgivningen og tilgrænsende regler til ministerbetjening, klagesagsbehandling og faktisk forvaltningsvirksomhed samt miljøforhold. Jura fungerer også som Vejdirektoratets husadvokat, det vil sige, at juristerne skal kunne håndtere juridiske spørgsmål inden for en lang række juridiske discipliner samt hurtigt kunne udlede de juridiske problemer ud af en konkret konfliktsituation. Endelig er vi ansvarlige for kvalitetssikring af myndighedsarbejdet i Vejdirektoratet.

 

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes som specialkonsulent. Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer. Som specialkonsulent er du omfattet af Aftale om registrering og afspadsering af tid for special- og chefkonsulenter fast tid. Aftalen indebærer en arbejdstid på 38,5 timer om ugen med 9 ekstra fridage årligt.

 

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen Jura, hvor du ansættes i området for Vejsektor og myndighed. Der vil være mulighed for at have tjenestested i enten Skanderborg eller København.

 

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.   

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Therese Hvidberg-Hansen på telefon 61 93 06 10.

 

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest 4. september 2019 Vi forventer at afholde samtaler den 16.- 18. september 2019.

 

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

 

I Vejdirektoratet er vi med til at skabe fremtidens infrastruktur i Danmark. Vi er et stort hold af fagligt engagerede medarbejdere, der arbejder innovativt sammen med hele vejsektoren for at skabe de bedste løsninger, der kan få mennesker og varer nemt og sikkert frem.

 

Vi tager hånd om dagligdagens trafikale udfordringer, planlægger og styrer nogle af landets største og mest komplekse anlægsprojekter, mens vi har et vågent blik på morgendagens udvikling med fx selvkørende biler.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Vejdirektoratet

Adresse 1
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-08-2019
Udløber
04-09-2019
Kviknummer
LJA-74996307
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Konsulent og rådgivning, Miljø
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vejdirektoratet

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-08-2019
Ansøgningsfrist
04-09-2019
Kviknummer
LJA-74996307
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, Konsulent og rådgivning, Miljø
Beliggenhed