Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialist til tilskudsforvaltning i Energistyrelsen

Energistyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-04-2021

Vil du være med til at sætte skub i den grønne omstilling? Har du flair for tal og god tilskudsforvaltning og kan du se på tværs og skabe effektive arbejdsgange? Så har Energistyrelsen et spændende job til dig!

 

Om jobbet

Du vil blive en del af Energistyrelsens complianceteam, som arbejder for, at Energistyrelsen har en betryggende og ensartet forvaltning på tilskuds-, gebyr- og indkøbsområdet.

 

Gennem handlingsorienteret rådgivning, vejledning og interne kontroller arbejder Compliance på at gøre det let for vores kolleger at handle i overensstemmelse med god og effektiv forvaltningspraksis.

 

Dine opgaver vil i samarbejde med dine kolleger bestå i at:

  • rådgive styrelsens faglige medarbejdere om effektiv tilskudsforvaltning,

  • videreudvikle styrelsens koncept for tilskudsadministration,

  • udvikle, vedligeholde og implementere instrukser, forretningsgangsbeskrivelser mv.,

  • bistå med at planlægge og foretage styrelsens interne kontroller på tilskudsområdet ud fra en konkret risikovurdering af den enkelte ordning

  • sikre implementering af og undervisning i de nye retningslinjer for tilskudsadministration i staten i Energistyrelsen, i samarbejde med dine kollegaer.

 

Herudover vil der være mulighed for at arbejde med større selvstændige analyser og projekter som f.eks. strategisk og økonomisk analyse af puljeøkonomi.

 

Du bliver en del af styrelsens økonomikontor, som samlet set består af 19 medarbejdere, og som er opdelt i et budgetteam og et regnskabs- og complianceteam. Du vil indgå i regnskabs- og complianceteamet, som foruden dig består af 10 medarbejdere og en regnskabschef.

 

Om dig

Vi søger en medarbejder med en relevant videregående økonomisk/samfundsfaglig uddannelse og erfaring inden for tilskudsadministration. Du kender Økonomistyrelsens vejledning om effektiv tilskudsforvaltning ud og ind og er fortrolig med Budgetvejledningen. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med det tilskudsadministrative system (TAS).

 

Som person skal du have gode samarbejdsevner samt være struktureret. Du skal have styr på detaljerne uden at miste overblikket. Du er grundig af natur og har høje faglige standarder.

 

Om os

I Energistyrelsen arbejder vi for at gøre en forskel hver eneste dag. I Danmark og i lande verden over. Vi ser klimaforandringerne som den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor nye løsninger og en sikker forsyning tænkes sammen.

 

Vi har et job med mening. Vi er historien om de moderne nørder, stærke generalister og en ledelse, der vil motivere. Vi er ca. 650 kolleger med en særlig holdånd. Vi er faglige. Vi er nysgerrige. Og så tager vi ansvar for fremtiden. Vi har nemlig en ting til fælles: Vi gør en grøn forskel i hverdagen og for de kommende generationer.

 

Læs hele vores kernefortælling og få indblik i vores værdier

 

Energistyrelsen har årligt en bevilling på ca. 900 mio. kr. til udmøntning af tilskud på reservationsbevillinger, samt udbetaling af tilskud til vedvarende energi på 7,5 mia. kr. årligt. Et bredt flertal i Folketinget har betroet Energistyrelsen den store opgave at udmønte yderligere 450 mio. kr. årligt i perioden 2020-2029 til tilskud.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den relevante overenskomst for akademikere i staten som fuldmægtig med rådighedsforpligtelse eller konsulent afhængig af erfaring og kompetencer.

 

Ansættelsesområdet er Klima- Energi, Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

 

Ansættelsesdatoen er snarest eller senest 1. august 2021. Arbejdsstedet vil være i København.

 

Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til konstitueret kontorchef Morten Kehlet Strange på tlf. 3392 7900 / mnks@ens.dk eller Ásbjørg Abrahamsen på tlf. 3392 6680 / aab@ens.dk.

 

Energistyrelsen betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Ansøgning

Du søger via www.ens.dk/job. Benyt funktionen "Søg stillingen" på stillingsopslaget.

 

Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis og eventuelle øvrige bilag skal være indtastet senest mandag den 3. maj 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 19 og 20.

 

Kandidater til stillingen skal være indstillet på at løse en opgave og eventuelt en færdighedstest i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

 

Ansøgningsfrist

03-05-2021

 

Tiltrædelsesdato

01-08-2021

 

Arbejdstid

37 timer ugentligt

 

Stillingstype

Fuldmægtig/konsulent

 

Hjemmeside

http://www.ens.dk/

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Energistyrelsen

Adresse 1
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V
Danmark
Tlf
33 92 67 00
Adresse 2
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-04-2021
Udløber
03-05-2021
Kviknummer
LJA-81953696
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Miljø og energi, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Energistyrelsen

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København
Danmark
Tlf: 33 92 67 00
Praktisk information
Indrykket
13-04-2021
Ansøgningsfrist
03-05-2021
Kviknummer
LJA-81953696
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Miljø og energi, Strategi og udvikling
Beliggenhed