Sampension

Sampension,

København
11-04-2017

Specialist til fondsadministrationen

Kontakt

Sampension

Tuborg Havnevej 14
2900
Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-04-2017
Udløber:
04-05-2017
Kviknummer:
329655811
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Finans, forsikring og bank
Stillingsbetegnelse:
Medarbejder
Erfaringer - I højere grad:
VBA
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sampension er Danmarks tredjestørste pensionsselskab med en samlet formue på 281 mia. kr., indbetalinger på knap 8 mia. og vi er 250 medarbejdere. Vi har en særlig position som et arbejdsmarkedspensionsselskab, der også er en aktiv spiller på markedspladsen. Vores formål er at skabe værdi for kunderne ved at gøre pensionen mere værd. Det sker primært gennem høje afkast, lave omkostninger og en god kundeoplevelse med attraktive produkter, effektiv administration og en ambitiøs og gennemført rådgivningsindsats.

 

Vil du være med til at passe på Sampensions aktiver? Vi søger en ny kollega til vores fondsadministration, der kan sin VBA-programmering.

 

I Sampension er vi i en positiv udvikling med nye kunder, digitalisering, mere komplekse finansielle produkter og øget kompleksitet i investeringsuniversitet. En udvikling, som fondsadministrationen bidrager til ved at håndtere investeringsporteføljerne på bedste vis ved hele tiden at optimere vores måde at arbejde på. Vi har nogle af branchens mest effektive systemer og processer og har fortsat ambitioner om et højt niveau.

 

Som specialist skal du være med til fortsat at udvikle fondsadministrationens processer og arbejdsgange. Du skal sikre datakvalitet, værdiansætte aktiver samt være med til at optimere processer og vores brug af fonds-systemet Simcorp Dimension og VBA-programmering Desuden skal du vedligeholde og opbygge interne afstemninger og kontroller samt rapporterer til offentlige myndigheder.

 

Du har måske kun få års erhvervserfaring eller du er nyuddannet med erfaring fra et studiejob. Det vigtigste er, at du har interesse for at arbejde med investeringsporteføljer. For at sikre at du har en god forståelse af forretningen og arbejdsprocesserne, vil du i turnus med dine kollegaer deltage i den praktiske håndtering af investeringsporteføljen. Det er ikke en forudsætning at du har kendskab til SimCorp Dimension.

 

Analytisk og erfaring med VBA Af faglige kvalifikationer har du:

 

  • en uddannelse som Cand. Merc. Fir, Cand. Polit eller HD Finansiering

  • erfaring med VBA-programmering

  • analytisk sans og kan arbejde selvstændigt da løsningerne ikke altid er givet

  • en god forståelse for værdikæden i en finansiel virksomhed

  • Ansvarlig og kvalitetsbevidst

 

 

Som person er du:

 

  • ansvarlig, omhyggelig og kvalitetsbevidst, så du sikrer de bedste løsninger

  • tilfreds med at løfte både komplekse såvel som mere driftsmæssige opgaver

  • initiativrig og udadvendt da du får en del kontakt med investeringsafdelingen

  • god til at dele viden med dine kolleger og til at bidrage til et godt arbejdsmiljø

 

 

Du bliver en del af teamet i Fondsadministrationen. Her har vi ansvar for håndtering af investerings-porteføljerne blandt andet afvikling, cash management, collateralmanagement, regnskabsføring, kontroller, værdiansættelse, stamdata. Vi står også for periode og årsregnskabslukninger, opgørelse af registrerede aktiver samt indberetninger til Nationalbanken.

 

En velfungerende organisation i udvikling Vi tilbyder dig at blive del af en velfungerende, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret organisation. Et miljø med fokus på faglig og personlig udvikling og på at skabe resultater til fordel for kunderne. En organisation præget af høj faglighed, kontinuitet og med et fokus på konstante forbedringer.

 

Der er mange spændende udfordringer på pensionsområdet og i Sampension, og ansvaret er i høj grad uddelegeret. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter kvalifikationer og omfatter naturligvis en attraktiv pensionsordning betalt af Sampension.

 

Vi bor centralt med udsigt til vandet i et lyst og åbent hus og tilbyder personalegoder som motionsrum og en særdeles god personalerestaurant.

 

Ansøgning og spørgsmål Har du lyst til at være en del af vores afdeling, så send os din ansøgning via ansøgningslinket senest den 4. maj. Vi indkalder løbende til samtale, så skriv snart din ansøgning.

 

Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Sara Grønning på telefon 40 10 32 25, hvis du vil vide mere om stillingen.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Rektor på Egaa Gymnasium

Egaa Gymnasium
Frist: 
03-11-2017

Vicedirektør for AU Uddannelse på Aarhus Universitet

Aarhus Universitet
Frist: 
12-11-2017

Juridisk chefkonsulent til udbud i Køge Kommune

Køge Kommune
Frist: 
12-11-2017
Lignende job
Vækstfonden
Storkøbenhavn
Frist:
06-11-2017
Vækstfonden
Storkøbenhavn
Frist:
08-11-2017