Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Special- eller chefkonsulent til organisationsudvikling i Afdeling for Organisation og HR

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-03-2019

Synes du ligesom os at det er afgørende vigtigt at udvikle gode arbejdspladser og dygtige ledere og medarbejdere, fordi det er fundamentet for en innovativ og effektiv offentlig sektor? Har du lyst til at arbejde i en strategisk HR-afdeling i landets største kommune, hvor vi har fokus på at skabe de bedste rammer for forvaltningens ca. 10.000 medarbejdere og ledere?

 

Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune er landets største forvaltning på sundheds- og ældreområdet. Vores størrelse forpligter, og det er en naturlig ambition for Sundheds- og Omsorgsforvaltningen at skabe løsninger af så høj kvalitet, at vi præger den nationale dagsorden på ældre- og sundhedsområdet til gavn for borgerne. Vores vision er at være særligt dygtige til at arbejde på tværs af opgaver og kompetencer og at være førende på faglighed, kvalitet og sammenhæng.

 

Stillingen er placeret i Afdeling for Organisation og HR, som er en del af Center for Analyse, HR og Kvalitet. Afdelingen er en strategisk udviklingsafdeling, som arbejder med organisationsudvikling, medarbejder- og ledelsesudvikling, kompetenceudvikling, rekruttering og fastholdelse. I afdelingen er vi 19 medarbejdere med forskellig baggrund og kompetencer.

 

Vi søger en skarp og erfaren konsulent, som kan indgå i afdelingens organisationsteam, sammen med fem andre konsulenter. Du skal bl.a. arbejde med politikudvikling på HR-området, arbejdstid, det gode arbejdsliv, lønanalyser, organisationsudvikling og forandringsledelse. Du skal være med til at udarbejde beslutningsoplæg til forvaltningens direktion og til det strategiske ledelseslag.

 

Vi lægger vægt på at arbejde databaseret og inddrage vores brugere i arbejdet. Derfor er samarbejde med kolleger i vores fem lokalområder, lokale ledere og andre afdelinger i Centralforvaltningen en naturlig del af opgaveløsningen.

 

I denne stilling er politisk tæft og organisationsforståelse helt centrale kompetencer. Derudover skal du have godt styr på organisationsteori, være god til at skrive, have en analytisk tilgang og være fortrolig med at arbejde databaseret. Vi forventer, at du har en akademisk baggrund og flere års erfaring med organistionsudvikling, gerne fra en større, kompleks organisation. Du er god til at anlægge et udefra-ind-blik i din opgaveløsning og kan godt lide at der er fart på ind imellem. Det er en fordel, hvis du har kendskab til vores sektor og en stor respekt for det arbejde, som forvaltningens medarbejdere og ledere udfører sammen med borgerne.

 

Vi tilbyder

Vi har et godt arbejdsmiljø med inspirerende kolleger, faglig sparring, stort fagligt råderum og tillid. Arbejdsopgaverne er udfordrende og udviklende og giver god mulighed for faglig udvikling.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles med den relevante faglige organisation på baggrund af gældende overenskomst. Vi har røgfri arbejdstid i Sundheds- og Omsorgsforvaltningens Centralforvaltning.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Bergholdt på 2026 6508.

 

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og relevante eksamenspapirer

 

Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 29. marts 2019.

 

Der holdes 1. samtaler i uge 14 og 2. samtaler i uge 15. Der indgår en case til 2. samtalen.

Del dette job

Kontakt

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Adresse 1
Sjællandsgade 40
2200 København N
Danmark
Adresse 2
Sjællandsgade 40
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-03-2019
Udløber
29-03-2019
Kviknummer
LJA-71600148
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR og personale, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Adresse
Sjællandsgade 40
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-03-2019
Ansøgningsfrist
29-03-2019
Kviknummer
LJA-71600148
Jobtype
Fuldtid
Kategori
HR og personale, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed