Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Special-/chefkonsulent til Danmarks største beskæftigelses- og integrationsforvaltning

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-10-2020
Danmarks største beskæftigelses- og integrationsforvaltning søger en ambitiøs special- eller chefkonsulent med politisk tæft, stærke embedsmandskompetencer og interesse for erhvervsfremme.

Vil du være med til at styrke rammebetingelserne for Københavns erhvervsliv? Har du stærke embedsmandskompetencer, og trives du i en omskiftelig hverdag, hvor du arbejder med at betjene forvaltningens politiske og administrative topledelse? Så kan du måske blive vores nye kollega i Københavns Kommunes Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning.

Om os

I kontoret for Integration og Vækst løser vi en bred vifte af opgaver knyttet til indsatser under Københavns Kommunes integrationspolitik og kommunens erhvervs- og vækstpolitik. Vi er 22 medarbejdere i kontoret, der er et af i alt syv kontorer i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningens centralforvaltning. Opgaverne på erhvervs- og vækstområdet løftes af et mindre team i kontoret med tre medarbejdere. Vores arbejde er tæt knyttet til forvaltningens direktion, borgmester og udvalg.

På erhvervsområdet arbejder vi bl.a. med at udvikle erhvervslivets rammebetingelser, styrke erhvervsturismen og forbedre forvaltningens virksomhedsservice i et tæt samarbejde med Københavns Erhvervshus, andre forvaltninger og eksterne aktører.

Om stillingen

Dine opgaver vil bl.a. være at

 • udarbejde beslutningsoplæg, budgetforslag, mødeforberedelser og indstillinger

 • bidrage til udviklingen af Københavns Kommunes nye erhvervsstrategi

 • udvikle og implementere nye indsatser på erhvervs- og vækstområdet

 • understøtte driften i Københavns Erhvervshus, herunder virksomhedernes indgang til Københavns Kommune og internationale karriereprogrammer

 • udvikle og understøtte forvaltningens rolle i det nye erhvervsfremmesystem i hovedstadsregionen

 • opdyrke og vedligeholde netværk blandt centrale samarbejdspartnere på erhvervsområdet, herunder andre forvaltninger i kommunen, andre kommuner, Erhvervshus Hovedstaden, KL, staten, erhvervsorganisationer mv.

 

Om dig

Vi søger en kollega, der har en akademisk samfundsfaglig uddannelse, og som har flere års erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation, fx i en kommune eller i staten. Det er en fordel, hvis du har kendskab til erhvervsområdet og har indsigt i erhvervsfremme- og beskæftigelseslovgivningen, men det er ikke en betingelse. Det vigtigste er, at du har en faglig interesse i at arbejde med erhvervsområdet og grundlæggende har styr på din bureaukratiske værktøjskasse, som gør dig i stand til at tage ansvar for og drive processer, samarbejde på tværs, udarbejde beslutningsgrundlag og notater i høj kvalitet, samtidig med at deadlines overholdes.

Vi lægger således vægt på, at du har

 • politisk tæft og en god strategisk forståelse

 • stærke organisatoriske og analytiske kompetencer

 • gode evner til at kommunikere komplekse emneområder både på skrift og i tale

 • evne til at omsætte politiske beslutninger til konkrete handlinger og indsatser

 • naturligt flair for interessenthåndtering og netværksdannelse i en politisk kontekst

 • gode samarbejdsevner og samtidig er i stand til at arbejde selvstændigt

 

Løn- og ansættelsesforhold

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningens 3. kontor for Integration og Vækst.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og relevant faglig organisation. Lønnen afhænger af dine kvalifikationer og forhandles efter principperne om Ny Løn. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Tiltrædelse er snarest muligt.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte kontorchef Lars Ethelberg Nielsen på 2492 6579 eller Jonathan Faarborg Lehmann på 2943 3230.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 5. november 2020

Om Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

I Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen hjælper vi hver dag året rundt københavnere i job og uddannelse eller finder andre veje videre for borgerne. Vi understøtter virksomhederne med at finde den rette arbejdskraft. Vi inddrager borgerne, stiller konstruktive krav, og vi tror på, at vi sammen kan skabe fremskridt. Vi er Danmarks største beskæftigelsesforvaltning, og vi er med til at sætte en høj standard på beskæftigelsesområdet ved at arbejde strategisk med udvikling af driften, servicedesign og nye digitale løsninger. Vi har fokus på trivsel og har en kultur med høj faglighed, hvor der er plads til dine input og idéer.

Du kan læse mere om Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen her.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Rådhuspladsen 1
1550 København V
Danmark
Adresse 2
Rådhuspladsen 1
1550 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-10-2020
Udløber
05-11-2020
Kviknummer
LJA-81290607
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Rådhuspladsen 1
1550
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-10-2020
Ansøgningsfrist
05-11-2020
Kviknummer
LJA-81290607
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed