Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef til økonomikontoret i Styrelsen for International Rekruttering og Integration

Udlændinge- og Integrationsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-11-2021

Vil du være souschef i en dynamisk styrelse, hvor ledelse er i fokus, og hvor samarbejde med interessenterne og inddragelse af medarbejderne står højt på dagsordenen?

 

Lidt om alt det vi tilbyder

 

I Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) er det vores opgave at:

  • Medvirke til, at virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan rekruttere velkvalificerede udlændinge som medarbejdere og studerende

  • Understøtte kommunerne og andre aktører i at integrere udlændinge på arbejdsmarkedet og gøre dem til aktive medborgere

  • Rådgive og dele viden for at forebygge negativ social kontrol, ekstremisme og parallelsamfund

 

Du kommer til at være en del af Økonomi og Tilskud i SIRI. Kontoret varetager styrelsens opgaver med økonomistyring, finanslovsbevilling, tilskudsforvaltning, regnskab og driftsunderstøttende data- og analysearbejde. Du får 20 engagerede kollegaer med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor samarbejdet med hinanden og resten af styrelsen er i højsædet. Vi er altid optaget af at skabe et professionelt, men uhøjtideligt, arbejdsmiljø og et godt kollegialt sammenhold.

 

Som souschef indgår du i et tæt parløb med kontorchefen, hvor I supplerer hinanden i et ledelsesteam. Du refererer direkte til kontorchefen og fungerer som stedfortræder for denne under fravær. Dit ansvarsområde vil være at indgå i planlægning af kontorets daglige drift, udvikle kontorets opgaver og bistå kontorchefen i arbejdet med personaleledelse herunder kompetenceudvikling og motivation af kontorets medarbejdere.

 

Du får ikke formelt ledelsesansvar, men vi forestiller os, at du som souschef har lyst til at træne ledelse og også er nysgerrig på personaleledelse. Du indplaceres som konsulent og bliver en del af styrelsens udvidede ledelsesgruppe (Lederforum).

 

Vores forventninger til dig

 

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol. eller cand.merc.

 

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med økonomistyring, f.eks. fra et statsligt økonomikontor i et departement eller en styrelse. Vi forestiller os, at du har en god portion erfaring med til SIRI, f.eks. med at drive og koordinere større projekter, og f.eks. har haft selvstændigt ansvar for finanslovsarbejde.

 

Vi forventer, at du som souschef balancerer stor faglighed med stærke personlige kompetencer, hvilket betyder, at du kan:

  • Udvikle fagligheden hos medarbejdere og definere det faglige niveau

  • Bringe fagligheder i spil og sikre inddragelse af relevante fagligheder

  • Sikre videndeling på tværs i kontoret

  • Skabe medarbejdermotivation

  • Forstå processer og identificere, hvor en proces kan forbedres

  • Stå i spidsen for processerne og styre dem sikkert i havn

 

Yderligere information

 

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

 

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

 

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kåre Vind Jensen på telefonnummer 72 14 21 74 eller på e-mail kvj@siri.dk.

 

Søg stillingen

 

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest fredag den 26. november 2021, kl. 12.00.

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 48 og 49.

 

Der vil være et testforløb med bistand fra Statens Center for Rekrutteringstest mellem 1. og 2. samtale. 2. samtale vil finde sted mandag den 6. december 2021.

 

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse 1
Carl Jacobsens Vej 39
2500 Valby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-11-2021
Udløber
26-11-2021
Kviknummer
LJA-82948366
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse
Carl Jacobsens Vej 39
2500
Valby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-11-2021
Ansøgningsfrist
26-11-2021
Kviknummer
LJA-82948366
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed