Gem annonce

Souschef til forhandlingsafdelingen i Dansk Psykolog Forening

Dansk Psykolog Forening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-06-2021

Har du erfaring med forhandling af overenskomster, individuelle sager om løn- og ansættelsesret, professionel medlemsrådgivning, og udvikling af nye medlemstilbud? Kan du være en professionel sparringspartner for den politiske og administrative ledelse? Forstår du, at medlemmernes tilfredshed er vores væsentligste parameter for succes? Og lægger du vægt på samarbejde og arbejdsglæde?

Så er stillingen som souschef og chefkonsulent i Dansk Psykolog Forenings forhandlingsafdeling måske noget for dig.

 

Forhandlingschefen er ansvarlig for driften og udviklingen af forhandlingsafdelingens arbejde, og souschefens opgave er at supportere den funktion. Foreningen har et stort fokus på medlemstilfredshed. Vi måler medlemmernes tilfredshed på alle kontakter og arbejder aktivt for at forbedre den. Høj medlemstilfredshed er afdelingens primære målsætning. Vi ønsker at skabe god sammenhæng mellem høj tilfredshed hos medlemmerne, gennemsigtighed i forhold til resultaterne, sammenhængende kvalitet i arbejdet og en kultur på arbejdspladsen, hvor opgaverne løses i fællesskab, og trivslen er i højsædet.

 

Souschefen er sammen med forhandlingschefen desuden ansvarlig for implementering af politisk besluttede opgaver på forhandlingsområdet, som vedtaget med foreningens arbejdsprogram på Generalforsamlingen. Foreningen står foran en stor udvikling, hvor nye digitale services skal udvikles, og det generelle værditilbud skal have et eftersyn. Det er du medansvarlig for.

 

Stillingen som souschef/chefkonsulent er placeret i forhandlingsafdelingen, som består af 3 teams. Du bliver stedfortræder for forhandlingschefen og som chefkonsulent daglig og faglig leder af i alt 8 medarbejdere i Team offentlig og privat, hvor fem medarbejdere er placeret på kontoret i København og tre er placeret på kontoret i Aarhus. Teamet varetager rådgivning og forhandling for alle offentligt- og privatansatte psykologer i hele landet.

 

Du skal bidrage aktivt til ledergruppen i Dansk Psykolog Forening, hvor vi lægger vægt på et ærligt, professionelt og tillidsfuldt samarbejde på tværs.

 

Dansk Psykolog Forenings vision er at sikre psykologerne vilkår og kompetencer og arbejde for menneskers psykiske velfærd og trivsel. Den vision arbejder vi hårdt på at realisere og det kræver bl.a. en topfungerende forhandlingsafdeling.

 

Opgaverne i forhandlingsafdelingen er mange og varierede. Af de væsentligste er:

 • Drive og være initiativtager på at udvikle opgaveløsning og medlemstilbud løbende - herunder digitalisering af visse services.

 • Bidrage positivt og loyalt til en evalueringskultur i afdelingen, hvor medlemstilfredsheden er primære mål for succes.

 • Have ansvar for og deltage i forhandlinger og rådgivning af offentligt og privatansatte psykologer om bl.a. ansættelse, kontrakt, løn, afsked, sygesamtaler, m.v.

 • Udarbejde politiske oplæg og analyser som bidrag til den strategiske udvikling af forhandlingsområdet og i overensstemmelse med foreningens arbejdsprogram

 • Sikre høj faglighed, gode arbejdsgange og trivsel i afdelingen med involvering af medarbejderne

 • Være sekretær for Komité for Etik samt evt. andet udvalgsarbejde og projektarbejde

 

Din profil

 • Cand.jur. eller anden samfundsvidenskabelig videregående uddannelse

 • Solidt kendskab til de offentlige og private forhandlingsområder og forhandlingserfaring

 • Bred indsigt i samfunds- og arbejdsmarkedsforhold

 • Godt greb om strategi- og projektarbejde

 • Skarpe kommunikative evner mundtligt og skriftligt

 • Nytænkende og udviklingsorienteret

 • Gode samarbejdsevner i forhold til alle interessenter

 

Din ledelsesstil er tydelig, involverende og resultatorienteret. Du formår at sætte en klar retning for arbejdet, inddrage, motivere og dygtiggøre dine medarbejdere. Du skal have en veludviklet forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation, og så skal du trives i en forening, hvor succes er noget vi skaber i fællesskab, hvor drift og udvikling er to sider af samme sag, og derfor skal du både have blik for hverdagens små detaljer og fremtiden store udfordringer.

 

Vi tilbyder

En spændende stilling i en ambitiøs og levende politisk organisation med en meget engageret medlemsskare og gode kollegaer.

Løn- og ansættelsesvilkår efter individuel forhandling. Ingen højeste arbejdstid.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning mærket Souschef til forhandlingsafdelingen sammen med CV og relevante bilag til Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø som e-mail til job@dp.dk, så vi har den senest den 21. juni 2021.

 

Vi holder to samtalerunder henholdsvis 23. juni og 28. juni 2021. Der indgår test i ansættelsesforløbet.

Kontakt gerne forhandlingschef Lis Ethelberg, mobil 2612 3730, e-mail: le@dp.dk for yderligere oplysninger.

 

Dansk Psykolog Forening arbejder for medlemmerne og for samfundet. Vi er på én gang fagforening og forening for psykologernes profession. Foreningen står på et solidt fundament af høj medlemstilfredshed, høj organisationsprocent og et fagligt stærkt sekretariat. Vi har ca. 11.600 engagerede medlemmer og et sekretariat med 55 medarbejdere. Det er vores vision at sikre psykologers vilkår og kompetencer og arbejde for menneskers psykiske velfærd og trivsel. Se evt. vores hjemmeside: www.dp.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Psykolog Forening

Adresse 1
Stockholmsgade 27
2100 København Ø
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
11-06-2021
Udløber
21-06-2021
Kviknummer
LJA-82239753
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Psykolog Forening

Adresse
Stockholmsgade 27
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-06-2021
Ansøgningsfrist
21-06-2021
Kviknummer
LJA-82239753
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce