Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef og teamkoordinator til Analyseteamet i Udlændingestyrelsen

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Næstved, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
06-07-2020

Er du en dygtig generalist med et højt drive og solide analytiske kompetencer? Har du erfaring med eller talent for ledelse og lyst til at arbejde i en organisation i en spændende udvikling, som tilbyder fleksible rammer for tilrettelæggelsen af din arbejdstid? Så er det måske dig, Udlændingestyrelsen søger til stillingen som souschef og teamkoordinator for Analyseteamet i Kontoret for Kontrol og Forretningsudvikling.

 

Lidt om alt det vi tilbyder

Du kommer til at være en del af Udlændingestyrelsens udviklingskontor, Kontoret for Kontrol og Forretningsudvikling, der varetager styrelsens arbejde med bl.a. procesudvikling og robotter, statistik, kontrol og sikkerhed, analyser og koordinering af Udlændingestyrelsens mål- og resultatplan samt rigsrevisionsarbejdet.

 

Du bliver souschef på tværs af kontoret og teamkoordinator for et nyoprettet team, som skal gøre Udlændingestyrelsen mere slagkraftig på analyseområdet. Analyseteamet skal, udover at stå i spidsen for vigtige tværgående koordineringsopgaver, samtidig være et kraftcenter for analysearbejde og være det sted i huset, hvor man skriver de skarpeste beslutningsoplæg.

 

Dine primære arbejdsopgaver er den faglige ledelse af Analyseteamet (pt. normeret til i alt fire medarbejdere), herunder den daglige sparring med medarbejderne om opgaverne. Dit arbejde vil omfatte kontakt til alle dele af huset, bestillinger fra og forelæggelser for direktionen, og der vil i høj grad være mulighed for selv at være med til at fastlægge tilrettelæggelsen af teamets opgaver. Du har tætte samarbejdsrelationer internt i kontoret til bl.a. dine kollegaer i Procesteamet, som arbejder med optimering af sagsproduktionen i Udlændingestyrelsen, og med Statistikteamet, som leverer data til de analyser, du står i spidsen for. I resten af huset skal du gerne hurtigt blive kendt som en go-to-person, der leverer gennemarbejdede produkter, følger opgaven til dørs og er god til at samarbejde.

 

Du vil derudover have tværgående ledelsesopgaver på tværs af kontoret, og du bliver en del af kontorets ledelsesgruppe sammen med teamlederne for de tre andre teams.

 

Du får 20-25 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler.

 

Vores forventninger til dig

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som generalist på kandidatniveau, f.eks. inden for samfundsvidenskab, og gerne erfaring på analyseområdet. Ledelseserfaring er en fordel, men ikke et krav.

 

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du er:

  • proaktiv, strategisk og ansvarsfuld, fordi du skal opbygge og drive et nyoprettet team, som skal give værdi på tværs af organisationen

  • en empatisk og nærværende faglig leder, som motiverer medarbejderne og bidrager til den gode stemning i kontoret

  • typen, der sætter en ære i at levere gennemarbejdede produkter og sætter den faglige barre højt

  • god til at samarbejde, også med andre fagligheder end din egen, da du skal kunne bidrage i hele Udlændingestyrelsen med analyser mv.

  • selvstændig og har en god dømmekraft, fordi du forventes at være selvkørende i det daglige, samtidig med at du inddrager din chef, når der er behov for det

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

  • teamledelse,

  • styring og gennemførelse af større analyser,

  • koordinering på tværs af en organisation og

  • kvantitativ analyse.

 

Yderligere information

Udlændingestyrelsens hoveddomicil ligger på Farimagsvej 51A, 4700 Næstved. Du vil som medarbejder i Udlændingestyrelsen have forflyttelsespligt inden for din ansættelsesmyndigheds arbejdssteder.

 

Som ansat i Udlændingestyrelsen tilbydes du fleksibilitet i tilrettelæggelsen af din arbejdstid. Du har bl.a. mulighed for en ugentlig hjemmearbejdsdag. De konkrete vilkår aftales med din chef.

 

Du ansættes som chefkonsulent i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

 

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til HEMMELIGT for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

 

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Line Wagner på telefonnummer 50 84 48 01 eller på e-mail liwa@us.dk (kan træffes fra den 29. juli 2020 og frem til ansøgningsfristen den 4. august 2020).

 

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest tirsdag den 4. august 2020, kl. 12.00.

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 33 og 34. Der vil være en faglig test i forbindelse med samtalen.

 

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse 1
Farimagsvej 51
4700 Næstved
Danmark
Adresse 2
Farimagsvej 51
4700 Næstved
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-07-2020
Udløber
04-08-2020
Kviknummer
LJA-80603247
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse
Farimagsvej 51
4700
Næstved
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-07-2020
Ansøgningsfrist
04-08-2020
Kviknummer
LJA-80603247
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Ledelse
Beliggenhed