Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SoMe-manager (studentermedhjælper) søges til KEA

KEA

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-10-2019

KEA, Københavns Erhvervsakademi, søger en studentermedhjælper til kommunikationsafdelingen, som skal hjælpe vores SoMe-team med at skrive historier og tage billeder til KEAs kanaler på Facebook, LinkedIn, Instagram og Twitter.

Om jobbet

Du bliver en del af KEAs kommunikationsafdeling på 12 medarbejdere, der har ansvar for KEAs sociale medier, markedsføringskampagner, hjemmesider, filmproduktion, pressehistorier, intern kommunikation m.m.. Afdelingen er præget af humor, stærk holdånd og frihed under ansvar. Som studentermedhjælper kommer du primært til at arbejde med at skrive tekster og tage billeder til vores kanaler på de sociale medier samt at overvåge og administrere kanalerne. Det gør du sammen med vores SoMe-team, som består af to kommunikationsmedarbejdere. Afhængig af din baggrund og kompetencer vil du af og til komme til at arbejde med andre kommunikations- og markedsføringsopgaver.

Om dig

Du er i gang med en relevant uddannelse inden for kommunikation, journalistik, markedsføring eller lignende.

Som person er du grundig og energisk, og du er god til at bevare overblikket i pressede situationer. Du har interesse for og indblik i sociale medier, herunder målgrupper og de forskellige sociale mediers styrker og svagheder. Det er et plus, hvis du løbende holder dig opdateret på udvikling og nye tiltag på sociale medier. Derudover er det vigtigt, at du elsker at skrive og er god til det. Du synes også, at det er sjovt at tage gode billeder med din mobiltelefon eller evt. et større kamera, og du har blik for den gode beskæring og det gode motiv. Yderligere har du gode engelskkundskaber. Det er ikke et krav, at du kan videofilme, men af og til kan det være, at vi har brug for at få filmet et arrangement, foredrag eller lignende.

Vi tilbyder:

  • et spændende, ansvarsfuldt og udfordrende job
  • engagerede og gode kolleger
  • et udviklingsorienteret og godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone
  • en fleksibel arbejdsplads med flekstid.

Er du klar til en ny udfordring hos KEA?

Så send din ansøgning, CV og evt. relevante bilag via nedenstående link senest den 21. oktober 2019. Ansættelsessamtaler finder sted den 25. oktober 2019.

Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2019. Stillingen er på ca. 10 timer/uge med løn og vilkår i henhold til overenskomsten med staten. Vi tilpasser arbejdstiden til dit skema og eksamener på studiet.

Du kan læse mere om KEA på www.kea.dk. Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder Gunnvá Nolsøe Nielsen på tlf. 29 34 65 01 eller gnni@kea.dk.

KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet repræsenterer et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

OM KEA 
KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi og business på programområderne KEA Teknik, KEA Design, KEA Digital, KEA Byg og KEA Kompetence. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har mere end 450 medarbejdere og 10.000 studerende i alt. Du kan følge KEA på TwitterLinkedIn og Facebook.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

KEA

Adresse 1
Guldbergsgade 29N
2200 København N
Danmark
Adresse 2
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-10-2019
Udløber
21-10-2019
Kviknummer
LJA-76274421
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

KEA

Adresse
Guldbergsgade 29N
2200
København N
Praktisk information
Indrykket
07-10-2019
Ansøgningsfrist
21-10-2019
Kviknummer
LJA-76274421
Jobtype
Studenterjob
Kategori
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Kontor og administration
Beliggenhed