Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Solution Manager til IST

IST

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
16-05-2019

Vil du være med til at tegne fremtiden for Skandinaviens største ed-tech-virksomhed?

 

IST har arbejdet tæt sammen med skoler og dagtilbud i mere end 30 år. Vi arbejder med at udvikle og vedligeholde fleksible it-løsninger til uddannelsesområdet fra dagtilbud til universitet. Målet er at effektivisere administrationen, lette kommunikationen og skabe nye muligheder for udvikling og læring.

 

Vi har kontorer i Sverige, Norge, Danmark og Tyskland og tæller i dag cirka 500 ansatte. Mere end halvdelen af os har en baggrund inden for uddannelsesområdet, og har derfor en unik indsigt i livet på en skole eller institution. Vi søger lige nu en Solution Manager. Vil du være en del af os?

 

Om jobbet

Du bliver en del af afdelingen Solution Management, som er en mindre afdeling, der arbejder tæt sammen med såvel ledelsen som resten af huset. Du vil få en stor berøringsflade ikke kun internt, men også eksternt med kunder og samarbejdspartnere. Du vil samtidig få mulighed for at arbejde med mange forskellige opgaver.

 

I afdelingen fokuserer vi på udviklingen af edtech-markedet, blandt andet i forhold til politiske initiativer, og ser på hvilke løsninger, vi skal tilbyde vore kunder. Skal vi selv udvikle dem, eller skal vi lave et partnerskab med andre leverandører? Vi arbejder i den sammenhæng med forretningsstrategi, business cases, markedsanalyser og mange andre værktøjer.

 

Om dig

Din uddannelsesbaggrund er ikke så afgørende. Domænekendskab og erfaring med strategiudvikling er en fordel, men ikke et krav.

 

I din funktion som Solution Manager vil du være i tæt kontakt med hele virksomheden og med vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er god til at kommunikere klart og tydeligt, og at du trives med en udadvendt, social rolle.

 

Du skal samtidig være metodemæssig stærk, så du hurtigt kan sætte dig ind i nye problemstillinger, da vi arbejder i en dynamisk og omskiftelig virkelighed.

 

Om IST

Hos os byder arbejdsdagen både på udfordrende og spændende opgaver, men også på gode muligheder for videreuddannelse og både faglig og personlig udvikling.

 

Vi tilbyder en fuldtidsstilling blandt dygtige og rare kolleger i en uformel og agil organisation. Tonen er uhøjtidelig, og vi har et godt socialt sammenhold med mange fælles sociale aktiviteter.

 

Vi har frokostordning, gratis frugt, the, kaffe, sodavand og is. Vi har desuden firmaaftale med SATS fitness.

Nu ved du mere om os. Så lad os også lære dig at kende! Fortæl os, hvorfor du ville være det perfekte match med hensyn til erfaring og kompetencer, men glem ikke at beskrive for os, hvem du er. Vi ser frem til at høre fra dig snart!

 

Ansøgning og ansættelse

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 16. juni 2019. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler fredag den 21. juni og evt. opfølgende samtale den 27. juni. Forventet start hos os er den 1. august 2019. Ansættelse sker i henhold til funktionærloven.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Vicedirektør Jens Arne Madsen på tlf. 2098 4154.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

IST

Adresse 1
Gammel Marbjergvej 9
4000 Roskilde
Danmark
Tlf
70 23 14 15
Praktisk information
Oprettet
16-05-2019
Udløber
16-06-2019
Kviknummer
LJA-73434365
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, IT og web, IT og web, Salg og marketing
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

IST

Adresse
Gammel Marbjergvej 9
4000
Roskilde
Danmark
Tlf: 70 23 14 15
Praktisk information
Indrykket
16-05-2019
Ansøgningsfrist
16-06-2019
Kviknummer
LJA-73434365
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse, IT og web, IT og web, Salg og marketing
Beliggenhed