Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søger du et spændende studiejob med faglige udfordringer? Skatteministeriet søger fagligt dygtige og energiske jurastuderende til flere kontorer i departementet

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-07-2022

Som student i Skatteministeriets departement vil du få faglige udfordringer og indsigt i arbejdet som fuldmægtig inden for Skatteministeriets område. Du vil få mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige juridiske discipliner og deres praktiske anvendelse i en politisk styret virkelighed.

 

Om jobbet som student i Skatteministeriet

Du bliver en del af et team af dygtige kolleger og et arbejdsmiljø præget af højt engagement. Du vil skulle bistå juristerne i kontorerne i forbindelse med ministerbetjening, lovforberedende arbejde og andre juridiske opgaver. Dine opgaver kan fx bestå i litteratursøgning, besvare anmodninger om aktindsigt, fordele og holde styr på departementets retssager, udarbejde bekendtgørelser, besvare borgerhenvendelser, bistå i ministeriets internationale arbejde i EU og OECD, deltage i lovforberedende arbejde mv.

 

Du vil blive tilknyttet et af følgende kontorer i afdelingen Lovgivning og Økonomi: Kontor for Forvaltning og Lovkoordinering, Kontor for International Koordinering, eller Kontor for beskatning af Selskab, Aktionær og Erhverv.

 

Arbejdstiden er gennemsnitlig cirka 15 timer om ugen. Arbejdstiden tilrettelægges i dialog med kontorchefen og med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.

 

Om dig

Du har gode juridiske kundskaber, og er aktiv studerende. Du har også analytisk sans og gode formuleringsevner. Du arbejder selvstændigt, har gode samarbejdsevner, er ansvarsbevidst og udviser stort engagement i dit arbejde.

 

Om at arbejde i Skatteministeriet

Skatteministeriets arbejde er præget af et tæt samspil mellem politik og jura. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiseret og have blik for hele samfundets behov.

 

I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på udvikling af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. I ministeriet har vi en uformel og uhøjtidelig omgangstone, og vores daglige sparring, medarbejdere imellem, er en forudsætning for, at vi kan skabe gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen.

 

Ansøgning og ansættelse

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via linket Søg stillingen senest den 5. august 2022.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte fuldmægtig Philip Bolt Skjoldbro på tlf. 72374615 (Kontor for Forvaltning og Lovkoordinering), Anders Emil Poulsen på tlf. 72373128 (Kontor for International Koordinering) eller Søren Schou på tlf. 41237706 (Kontor for beskatning af Selskab, Aktionær og Erhverv).

 

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

 

Stillings-ID

158143

 

Ansøgningsfrist

05-08-2022

 

Arbejdssted

Hovedstadsområdet

 

Arbejdssted

Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K

 

Hjemmeside

www.skm.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-07-2022
Udløber
05-08-2022
Kviknummer
LJA-83780564
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-07-2022
Ansøgningsfrist
05-08-2022
Kviknummer
LJA-83780564
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed