Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søfartsstyrelsen søger teamleder til vores afdeling for Sikre Skibe

Søfartsstyrelsen

Indrykket
14-08-2019

Skarp administrativ teamleder til myndighedsopgaver

 

Daglig ledelse og effektiv opgaveløsning

I afdelingen for Sikre Skibe forvalter vi myndighedsansvaret for sikkerhed, sundhed og arbejdsmiljø i danske skibe og fører kontrol med udenlandske skibe, der anløber dansk havn. Vi står for det overordnede tilsyn med danske skibe og i betydeligt omfang også for certificering af passagerskibe, mindre last- og specialfartøjer samt fiskeskibe.

 

Effektiv forvaltning, planlægning, rapportering, styring og kontrol er afgørende for vores virke, og det bliver dit primære ansvar at sørge for dette.

 

Du bliver personaleansvarlig for 12-15 dygtige medarbejdere, og du indgår i en faglig stærk ledergruppe bestående af 4 teamledere (driftsledere/overskibsinspektører), der alle refererer til 2 kontorchefer (synschefer). Du varetager sammen med de øvrige teamledere det daglige ansvar for udvikling, drift og ressourcestyring.

 

Lysten og viljen til at indgå i et stærkt lederteam

Du har en relevant akademisk uddannelse, eksempelvis som cand. scient.pol. eller tilsvarende. Du har gerne lederfaring, men det vigtigste er, at du har lysten og viljen til at varetage rollen som leder. Vi forventer, at du har erfaring med forvaltning fra en lignende stilling i offentlig eller privat regi.

 

Du har en naturlig personlig autoritet, som gør at du kan prioritere og træffe beslutninger, så den samlede opgaveportefølje løses effektivt. Du er handlekraftig og tydelig i din kommunikation, og din ledelsesstil spreder positiv energi og er understøttende, delegerende og anerkendende. Du evner ligeledes at samarbejde godt både internt og eksternt.

 

Det er vigtigt, at du er resultat- og kvalitetsorienteret og god til at styre vores ressourcer. Det er et krav, at du er udviklingsorienteret og er parat til at arbejde for at finde nye effektive måder at løse vores opgaver på.

 

Om os

Søfartsstyrelsen er en central aktør for vækst og udvikling af de maritime erhverv i Danmark og for et højt niveau af sikkerhed til søs. Afdelingen for Sikre Skibe har ca. 60 medarbejdere, hvoraf halvdelen er placeret i Korsør og Valby, mens de øvrige arbejder på 6 lokale synskontorer fordelt i resten af landet og i Grønland.

 

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi har en travl hverdag. Vi har fleksibel arbejdstilrettelæggelse og lægger vægt på balance mellem arbejdsliv og privatliv. Du vil få gode kollegaer i et engageret arbejdsmiljø både fagligt og socialt.

 

Du kan læse mere om os på www.sfs.dk og www.jobisoefartsstyrelsen.dk

 

Ansættelsen

Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse til december 2019 eller snarest derefter. Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem finansministeriet og den relevante faglige organisation.

 

Søg stillingen via nedenstående knap eller via vores hjemmeside http://jobisoefartsstyrelsen.dk/

 

Din ansøgning, cv samt eksamensbeviser skal være modtaget senest 27. september 2019 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler i uge 40 og 41.

 

Arbejdsstedet vil være i Korsør. 

 

Kontakt

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte synschef Lars Gerhard Nielsen på telefon 72 19 60 66 eller synschef Martin John på telefon 72 19 60 68.

 

For information om ansættelsesvilkår og rekrutteringsprocessen kan du kontakte rekrutteringspartner Zenia Lotus Hansen på tlf. 91 33 70 61.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Søfartsstyrelsen

Adresse 1
Fjordvænget 30
4220 Korsør
Danmark
Tlf
72 19 60 00
Adresse 2
Fjordvænget 30
4220 Korsør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-08-2019
Udløber
27-09-2019
Kviknummer
LJA-74792437
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Søfartsstyrelsen

Adresse
Fjordvænget 30
4220
Korsør
Danmark
Tlf: 72 19 60 00
Praktisk information
Indrykket
14-08-2019
Ansøgningsfrist
27-09-2019
Kviknummer
LJA-74792437
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse
Beliggenhed