Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søfartsstyrelsen søger stærk profil til EU-koordination

Søfartsstyrelsen

Vestsjælland

Indrykket
12-07-2021

Ansøgningsfrist: 13-08-2021

 

I Søfartsstyrelsen søger vi en ny medarbejder, der skal være med til at fremme Danmarks interesser i EU på søfartsområdet. Så har du erfaring med at tilrettelægge Danmarks deltagelse i forhandlinger i EU og trives du i et stærkt, tværfagligt miljø, så er du måske vores nye EU-koordinator.

 

Om stillingen

 

Stillingen er placeret i styrelsens kontor for Maritim Regulering og Jura, hvor du skal bistå med at koordinere styrelsens EU-arbejde.

 

Din rolle bliver at være bindeled mellem det faglige arbejde i såvel kontoret som andre dele af styrelsen og så styrelsens arbejde med at fremme danske interesser i særligt EU. I tæt samarbejde med enkelte andre medarbejdere vil du skulle være med til at agere tovholder på styrelsens EU-aktiviteter, vejlede kollegaer om den danske EU-beslutningsprocedure, udarbejde mødemateriale til forhandlinger samt understøtte den tidlige interessevaretagelse i Bruxelles.

 

Efterhånden som du opbygger erfaring i kontoret, kan andre arbejdsopgaver inden for styrelsens internationale arbejde også komme tale.

 

Om dig 

 

Vi forventer, at du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, såsom cand.scient.pol., cand.scient.soc. el.lign., og at du har mindst et par års relevant erfaring med tilsvarende opgaver fra anden offentlig myndighed, interesseorganisation el.lign. Konkret erfaring med den danske EU-beslutningsprocedure og med EU-systemet generelt vil være en fordel. Du er endvidere velfunderet på skrift og evner at formidle teknisk eller juridisk komplicerede problemstillinger klart og forståeligt på såvel dansk som engelsk.

 

Derudover lægger vi vægt på at du:

  • har gode samarbejdsevner og kan skabe netværk internt og eksternt

  • er ansvarsbevidst og evner at tage initiativ i opgaveløsningen

  • evner at arbejde på tværs af faggrænser

  • har politisk tæft og blik for at finde strategisk gode løsninger 

Om os 

 

Søfartsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og arbejder for vækst i de maritime erhverv og sikkerheden til søs. Det gør vi i et tæt samarbejde med relevante interessenter. Samtidig deltager vi aktivt i både europæisk og internationalt samarbejde, fordi søfarten er et internationalt erhverv. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi har en travl hverdag med fleksibel arbejdstilrettelæggelse, så jobbet kan kombineres med et aktivt familie- og fritidsliv. Du vil få gode kollegaer i et engageret arbejdsmiljø, som både fagligt og socialt vil bidrage til, at du får det bedste fundament for at løse dine opgaver. 

 

Kontoret for Maritim Regulering og Jura arbejder med udvikling af regler, der skal fremme sikkerhed, sundhed og miljø for både skibe, søfarende og fiskere og de farvande, de sejler i. Samtidig er vi med til at sikre, at reguleringen skaber de bedste rammer for væksten og konkurrenceevne i den maritime sektor. Vi deltager i forhandlingerne om internationale og EU regler og udarbejder de danske regler. Afdelingen består af ca. 30 medarbejdere med juridisk, teknisk og akademisk baggrund. Der er to chefer tilknyttet til afdelingen, og du vil få en MUS-chef, men kan forvente at skulle udføre opgaver for begge chefer.

 

Om ansættelsen 

 

Der er tale om fast fuldtidsstilling, og du ansættes som fuldmægtig efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

 

Søfartsstyrelsens hovedkontor ligger i Korsør, hvor arbejdspladsen således er placeret. Vi forventer at afholde første samtalerunde i 33. Stillingen ønskes besat til 1. oktober 2021. Som følge af covid-19 kan dele af ansættelsesprocessen komme til at foregå virtuelt.

 

Vil du vide mere? 

 

Du kan få flere informationer om stillingen ved at kontakte kontorchef Peter Ostenfeld på telefon 7219 6208 eller pmo@dma.dk. For yderligere oplysninger om personaleforhold kan du kontakte HR-partner Kristine Lilleng Castenschiold på SMS på telefon 9133 7022. Du kan også læse mere om os på Søfartsstyrelsens hjemmeside www.soefartsstyrelsen.dk.   

 

Har du lyst til at søge? 

 

Så klik på Søg stilling knappen nederst i annoncen eller søg via vores hjemmeside http://jobisoefartsstyrelsen.dk/#job. Din ansøgning vedlagt CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest den 13. august 2021.

 

 

Søfartsstyrelsen
Caspar Brands Plads 9
4220 Korsør

Tlf. 72 19 60 00
Fax 72 19 60 01

sfs@dma.dk
www.sfs.dk

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion eller etnisk baggrund til at søge stillingen


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Søfartsstyrelsen

Adresse 1
Caspar Brands Plads 9
4220 Korsør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-07-2021
Udløber
13-08-2021
Kviknummer
LJA-82379449
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Søfartsstyrelsen

Adresse
Caspar Brands Plads 9
4220
Korsør
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-07-2021
Ansøgningsfrist
13-08-2021
Kviknummer
LJA-82379449
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed