Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søfartsstyrelsen søger selvkørende og initiativrig akademiker

Søfartsstyrelsen

Vestsjælland

Indrykket
20-07-2022

Ansøgningsfrist: 19-08-2022

Har du lyst til at gøre en forskel og være med til at sikre, at Danmark fortsat er en af verdens førende søfartsnationer?

Søfartsstyrelsens afdeling Søfarende og Certifikater søger en ny kollega, som skal være med til at sørge for, at vi fortsat leverer kompetent sagsbehandling med en service, der er i verdensklasse.

Om os

Vi er i høj grad Søfartsstyrelsens ansigt udadtil, hvor vi fungerer som servicecenter for erhverv og borgere i sager vedrørende personlige beviser og søfartssociale forhold.

Vi er ca. 15 engagerede kollegaer, og vi har et tæt sammenhold. Vi sparrer med hinanden i et fagligt stærkt miljø, hvor der er plads til forskelligheder.

Om stillingen

Du får en alsidig opgaveportefølje med meget ansvar. Du skal både fungere i teams og i høj grad også arbejde selvstændigt, hvor du skal kunne lede arbejds-og udviklingsprocesser. Stillingen kræver, at du har en kritisk sans og tør tage et opgør med den måde tingene plejer at foregå på.

Dine afgørelser kan have indflydelse på de søfarendes levebrød. Du skal derfor være i stand at sætte dig i modpartens sted og finde pragmatiske løsninger til komplekse problemstillinger.

En typisk arbejdsdag kan indeholde en lang række forskellige opgaver, såsom:

  • Træffe afgørelser og vejlede i komplicerede sager vedr. ansættelsesforhold, socialsikring, hviletid, arbejds- og levevilkår m.m.
  • løbende udvikle forvaltningen på det søfartssociale område og bidrage til udvikling af lovgivningen, herunder de internationale regler
  • Autorisering og rådgivning af søfartslæger
  • Klagebehandling, kundebetjening, rådgive søfarende, rederier m.fl.
  • Rådgive øvrige sagsbehandlere i styrelsen.
  • Optimere og målrette indhold og nyhedsbreve på vores hjemmeside.

Om dig

Vi forventer, at du er akademisk uddannet - gerne jurist - og er fagligt velfunderet. Det er en fordel, hvis du har et par års erfaring med forvaltning i staten. Du er hjælpsom, robust og trives i en travl hverdag med gang i mange forskellige processer. Du har lyst til at arbejde med skriftlig formidling, god sagsbehandling, og du følger altid sagerne til dørs. Ligeledes har du en analytisk sans og kan formidle komplekse problemstillinger.

Derudover forventer vi, at:

  • Du er god til at kommunikere i skrift og tale - både på dansk og engelsk.
  • Du er superbruger i Office-pakken og ser potentiale i at anvende data/IT i forvaltning.

Løn og ansættelse

Der er tale om en fast fuldtidsstilling med start hurtigst muligt. Du ansættes efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Søfartsstyrelsen er en fleksibel arbejdsplads, hvor der er fokus på trivsel og god balance mellem arbejds- og privatliv. Der er mulighed for hjemmearbejde, og vi lægger vægt på, at du er med til at tilrettelægge arbejdstid og opgavevaretagelse.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, kan du ringe til kontorchef Rasmus Høy Thomsen på tlf. 72 19 61 70. For generelle informationer om ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-rekrutteringspartner Zenia Lotus Hansen på tlf. 91 33 70 61.

Har du lyst til at søge?

Så klik på Søg stilling knappen nederst i annoncen eller søg via vores hjemmeside: https://www.soefartsstyrelsen.dk/om-os/karriere. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest 19. august 2022 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde 1. samtaler den 23. og 24. august og 2. samtaler den 30. august. Der kan forventes anvendt tests i rekrutteringsprocessen.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion eller etnisk baggrund til at søge stillingen

 

Søfartsstyrelsen, Caspar Brands Plads 9, 4220 Korsør

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Søfartsstyrelsen

Adresse 1
Caspar Brands Plads 9
4220 Korsør
Danmark
Tlf
72 19 60 00
Praktisk information
Oprettet
20-07-2022
Udløber
19-08-2022
Kviknummer
LJA-83847404
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Søfartsstyrelsen

Adresse
Caspar Brands Plads 9
4220
Korsør
Danmark
Tlf: 72 19 60 00
Praktisk information
Indrykket
20-07-2022
Ansøgningsfrist
19-08-2022
Kviknummer
LJA-83847404
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Strategi og udvikling
Beliggenhed