Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialtilsyn Hovedstaden søger jurist

Frederiksberg Kommune - Socialtilsyn Hovedstaden

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-01-2022

Har du interesse for det socialretlige område, og er du engageret i at bidrage med at hæve kvaliteten i tilbud på det specialiserede specialområde? Er du god til at samarbejde, og kan du hurtigt sætte dig ind i nyt lovstof? Så er det måske dig, vi søger til vores stab.

 

Vi søger endnu en jurist til vores jura-team, som aktuelt består af to jurister. Stillingen er en fuldtidsstilling.

 

Tiltrædelse den 1. april 2022.

 

Om os

Socialtilsyn Hovedstaden blev etableret i 2014 i forbindelse med vedtagelse af tilsynsreformen for at styrke kontrollen med og udviklingen af de sociale tilbud. Socialtilsyn Hovedstaden fører tilsyn med ca. 500 sociale tilbud og ca. 800 plejefamilier. Vi er et ambitiøst socialtilsyn, der lægger vægt på høj faglighed og kvalitet i opgaveløsningen, og at vores tilsyn har borgeren i centrum.

 

Vi bor på Frederiksberg Rådhus og er en del af Børne- og Ungeområdet i Frederiksberg Kommune. Socialtilsynet består af omkring 70 medarbejdere, og vi løber stærkt og har mange bolde i luften.

 

Vi er organiseret med tre sektioner fordelt på fagområder og derudover en stab. Stabens specialister inden for jura, økonomi og kommunikation bistår fagsektionernes tilsynskonsulenter, sektionsledere og tilsynschef i opgaven med at godkende og føre driftsorienteret tilsyn med de sociale tilbud og plejefamilier. Arbejdsopgaverne løses meget selvstændigt, men vi samarbejder på kryds og tværs i hele organisationen. Vi udvikler os hele tiden og har til stadighed fokus på at vores arbejdsgange og metodiske tilgange kan sikre en koordineret og fælles praksis.

 

Staben i Socialtilsyn Hovedstaden består af 12 faste medarbejdere; jurister, økonomer, udviklingskonsulenter og administrativt personale samt studentermedhjælpere.

 

Vi har et godt arbejdsmiljø med en uformel tone i et storrumskontor. Som udgangspunkt er der mulighed for tilrettelæggelse af ugentlige hjemmearbejdsdage.

 

Som jurist i Socialtilsyn Hovedstaden forventer vi, at du har følgende uddannelse og kvalifikationer:

 • Er cand.jur., cand.soc i jura eller cand.merc.jur. og gerne med nogle års arbejdserfaring efter endt uddannelse. Relevante studiejobs under uddannelsen vil også kunne kvalificere

 • Har erfaring med myndighedsafgørelser, ankesager, aktindsigt, høringssvar m.m.

 • Har viden om det specialiserede socialområde og myndighedserfaring

 • Har gode kommunikationsevner, både skriftligt og mundtligt

 • Kan arbejde selvstændigt og har gode samarbejdsevner

 • Er grundig, omhyggelig, beslutningsdygtig og effektiv

 • Er interesseret i at arbejde i en politisk styret organisation

 

Kendskab til lov om socialtilsyn og erfaring med fondsret er en stor fordel, men ikke et krav. Vi lægger vægt på, at du er selvstændig, systematisk, struktureret og kan indgå i et godt samarbejde med andre faggrupper, og at du er interesseret i at lære nyt og ikke er bange for at gå nye veje. Du vil skulle referere til stabslederen, men indgå i faglige drøftelser med øvrige mellemledere og kollegaer samt i et tæt samarbejde med tilsynskonsulenterne. Socialtilsyn Hovedstaden har høje forventninger til dig.

 

Til gengæld tilbyder vi:

 • Et spændende og varieret job med virkelighedsnære problemstillinger og et udfordrende lovområde

 • Opgaver inden for en bred vifte af juridiske fagområder, eksempelvis socialret, forvaltningsret, selskabsret og aftaleret

 • Stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine egne arbejdsopgaver og mulighed for at påvirke stabsopgaverne i Socialtilsyn Hovedstaden, samt indflydelse på udvikling af tilsynsfagligheden

 • Dygtige og erfarne kollegaer og stor mulighed for faglig sparring

 • Flekstidsordning

 • Højt til loftet og en uformel omgangstone

 

Yderligere oplysninger vedrørende stillingen kan fås ved henvendelse til konstitueret tilsynschef Kristina Vang Jensen tlf. 9133 3204. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag den 24. februar 2022. Der er ansøgningsfrist til stillingen den 17. februar 2022, kl. 12.00.

 

Stillingen forventes tiltrådt senest den 1. april 2022.

 

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

 

Læs mere om stillingerne, arbejdsopgaverne og de ønskede kvalifikationer her: https://socialtilsyn.frederiksberg.dk/sites/default/files/node/field_files/Job%20og%20personprofil.pdf


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederiksberg Kommune - Socialtilsyn Hovedstaden

Adresse 1
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-01-2022
Udløber
17-02-2022
Kviknummer
LJA-83190997
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Kommune - Socialtilsyn Hovedstaden

Adresse
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-01-2022
Ansøgningsfrist
17-02-2022
Kviknummer
LJA-83190997
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed