Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpædagogerne søger forhandlingschef (chefkonsulent)

Socialpædagogerne

Storkøbenhavn

Indrykket
16-08-2019

Er du strategisk og ambitiøs? Kan du tænke kreativt og løsningsorienteret? Så kan du nu få det faglige ansvar for Socialpædagogernes overenskomstområde. Vi søger en forhandlingschef med mod på og evner til at varetage det faglige ansvar for vores overenskomstforhandlinger.

En af Socialpædagogernes primære opgaver er at sikre vores 39.000 medlemmer gode løn- og ansættelsesvilkår. Som forhandlingschef skal du sammen med dine kollegaer arbejde med indgåelse, forhandling og fortolkning af de overenskomster, som Socialpædagogernes medlemmer arbejder indenfor. Du skal ligeledes repræsentere Socialpædagogerne i en række eksterne fora, hvor du skal varetage Socialpædagogernes strategiske interesser i overenskomstsystemet.

Profil
Vi søger en kollega, der har erfaring med at forhandle og rådgive om overenskomster og løn- og ansættelsesvilkår. Det kan eksempelvis være, at du har erfaring fra arbejde i lønmodtager- eller arbejdsgiverorganisationer. Hvis du derudover har konkrete erfaringer med at foretage beregninger af fx løn, pension, arbejdstid og ressourcetildelingsmodeller eller hvis du har erfaring med at forhandle og fortolke arbejdstidsaftaler, vil dette være en fordel. Som person tager du initiativ og ansvar og bidrager positivt til et godt arbejdsmiljø og udviklingen af vores arbejdsområde. Du har lyst til at lære nyt, du har politisk tæft og du er en holdspiller, der bidrager til at udvikle enhedens og organisationens opgaveløsning. Vi forestiller os en kollega der er strategisk og ambitiøs på medlemmernes vegne og som har et kreativt blik for nye løsninger og nye områder, hvor den socialpædagogiske faglighed kan gøre sig gældende.

Dine primære opgaver
Som forhandlingschef får du det faglige ansvar for Socialpædagogernes forhandlinger af overenskomster primært på det offentlige område. Vores største gruppe medlemmer er ansat i kommuner, men vi har også medlemmer ansat på regionale, statslige og private arbejdspladser. Dit arbejde skal bidrage til, at Socialpædagogerne indgår overenskomster med de relevante arbejdsgivere, bl.a. KL, Danske Regioner og Dansk Erhverv, som sikrer medlemmerne gode løn- og ansættelsesvilkår.

I det daglige skal du yde kvalificeret rådgivning og sparring til faglige konsulenter i Socialpædagogernes ti lokale kredse, foretage konkret sagsbehandling og forhandling af komplekse sager om eksempelvis overenskomstbrud og bidrage til fortolkninger af Socialpædagogernes overenskomster. Du skal som forhandlingschef betjene den politisk valgte ledelse inden for dine områder og deltage i og lede tværgående projekter, som er med til at udvikle organisationen.

Dine kompetencer og egenskaber
Vi forventer:

  • Du har erfaring med at arbejde med overenskomster, aftaler og ansættelsesret.

  • Du har erfaring med forhandling og har gerne et netværk på overenskomstområdet.

  • Du har politisk tæft og fornemmelse for, hvordan man navigerer i en politisk styret organisation og hvordan man driver processer fremad.

  • Du har gode samarbejdsever og gør en dyd ud af at pleje gode relationer internt og eksternt.

  • Du er skarp til skriftlig kommunikation og præcise sagsfremstillinger.

  • Du har interesse for tal, beregninger og lønøkonomi.

  • Det er en fordel hvis du har kendskab til KRLs statistikker og har prøvet at foretage beregninger til overenskomstforhandlinger.

  • Du har en relevant uddannelse, f.eks. cand.polit, cand.scient.pol, cand.jur., etc., men hvis du har de relevante kompetencer til jobbet, kan du også have en anden baggrund.

  • Du bliver motiveret af at vide, at du arbejder for 39.000 medlemmer, der hver dag gør en vigtig, faglig indsats over for bl.a. socialt udsatte børn, voksne og familier.

Hvem er vi?
Du bliver ansat i Socialpædagogernes forbundssekretariat i København, hvor vi arbejder lidt over 100 kollegaer. Det samme antal kollegaer er ansat i vores ti lokale kredse, som enheden samarbejder med i det daglige. Stillingen er placeret i enheden Forhandling og Vilkår. I enheden har du og otte kollegaer bl.a. ansvar for forhandling, implementering og fortolkning af offentlige og private overenskomster og for at deltage i forhandlinger med arbejdsgivere i konkrete sager om overenskomstmæssige og ansættelsesretslige forhold. Enheden rådgiver og vejleder Socialpædagogernes ti lokale kredse i medlemssager vedrørende overenskomster og ansættelsesretlige forhold. Derudover varetager enheden medlemmernes interesser i sager om arbejdsskader, erstatningsansvar samt arbejds- og ansættelsesretlige forhold. I det daglige arbejde kommer du til at referere til enhedslederen og arbejde tæt sammen med kollegaerne i enheden og den politisk valgte ledelse i Socialpædagogerne.

Socialpædagogernes vision
Socialpædagogerne ønsker et solidarisk samfund, hvor alle mennesker har mulighed for at leve et godt liv og være en del af samfundet. Den socialpædagogiske faglighed skal være synlig og anerkendt for sine resultater. Socialpædagogikken skal indgå i mange dele af samfundet, fordi den gør en forskel for den enkelte borger og betaler sig for samfundet.

Socialpædagoger skal have et indholdsrigt arbejdsliv, med ordentlige løn- og ansættelsesforhold, og opleve høj trivsel på arbejdspladsen. Ingen skal være nødt til at forlade faget.

Vilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med DJØF eller HK. Stillingen er indplaceret som chefkonsulent uden personaleansvar. Vi har til huse i en charmerende bygning i hjertet af København, og bliver rost for vores kantineordning. Arbejdstiden er røgfri.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte enhedsleder Uffe Rabe Krag på ukk@sl.dk eller 25369771.

Send din ansøgning vedlagt CV senest søndag d. 15. september. Vi forventer at holde samtaler i perioden 20. september - 27. september, så den nye forhandlingschef kan påbegynde stillingen senest d. 1. november.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Socialpædagogerne

Adresse 1
Brolæggerstræde 9
1211 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-08-2019
Udløber
15-09-2019
Kviknummer
LJA-74821808
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Socialpædagogerne

Adresse
Brolæggerstræde 9
1211
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-08-2019
Ansøgningsfrist
15-09-2019
Kviknummer
LJA-74821808
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kontor og administration, Ledelse
Beliggenhed