Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialdemokratiets praktikprogram - JENS OTTO KRAGH-LEGATET

Socialdemokratiet

Storkøbenhavn

Indrykket
11-10-2018

Skal du i praktik? Og går du med en nysgerrighed for, hvad der i virkeligheden foregår inde bag Christiansborgs tykke mure? Socialdemokratiet søger praktikanter, og du har mulighed for at opleve, hvordan den politiske kamp udspiller sig.

Socialdemokratiet søger en praktikant med interesse for politisk strategi, analyse og kommunikation. Du vil blive en del af en gruppe ambitiøse studerende, der alle brænder for politik og mestrer de små detaljer uden at miste overblikket over det politiske landskab og den samlede politiske fortælling. Som praktikant samarbejder man med både politikere, presserådgivere og konsulenter og indgår i arbejdet om at opnå politisk indflydelse, vinde regeringsmagten og løse Danmarks udfordringer.

Hvis du vil være en del af den kamp, så er du måske en oplagt kandidat til Jens Otto Krag-legatet. Modtagere af Jens Otto Krag-legatet kommer i et semesters praktikforløb, og kan på samme tid søge et legat på op til 18.000 kroner, der uddeles efter reglerne for erkendtlighed ved ulønnet praktik.

Praktikforløb helt tæt på den politiske magt
Som deltager på Jens Otto Krag-legatets praktikprogram i Socialdemokratiet kommer du igennem et intenst praktikforløb med et væld af oplevelser og erfaringer. Du skal være forberedt på benhårdt arbejde, hvor tingene går stærkt, og dagene ikke er ens. Til gengæld kommer du til at lære fra de bedste i branchen. Vi lægger vægt på, at du får en lærerig tid med udfordrende opgaver. Du får samtidig mulighed for, at sætte dit præg på hverdagens arbejde med områder, du har særlig interesse for. Det vigtigste er, at du har viljen til at lære og modet til at fejle, hvor du gør brug af din kritiske sans og kreative evner.

Læs mere om Jens Otto Krag-legatet på hjemmesiden og se, hvilke politikere og afdelinger, du kan blive tilknyttet: http://www.socialdemokratiet.dk/praktik-christiansborg

Ansøgning

Send din ansøgning til s.praktikanter@ft.dk. Skriv i emnefeltet navnet på den politiker eller afdeling i Socialdemokratiet, du ønsker at blive tilknyttet samt hvilket semester du søger praktikstilling til (f.eks. Benny Engelbrecht, efterår 2018).

Ansøgningen samles i én pdf indeholdende:

  • Motiveret ansøgning

  • CV

  • Karakterudskrift

  • Evt. relevante anbefalinger

Forårssemestret 2019: 22. oktober 2018
Det er en forudsætning, at praktikforløbet kan meritoverføres til en relevant videregående uddannelse. Der vil være mulighed for fleksibilitet i forbindelse med eksamener og universitetsopgaver. For spørgsmål om praktikforløbet kontakt: Konsulent Thomas Schjødt, 61624215 eller thomas.schjodt@ft.dk

 


Del dette job

Kontakt
Socialdemokratiet
Christiansborg
1240 København K
Kontakt
Christiansborg
1240 København K
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
11-10-2018
Udløber
10-11-2018
Kviknummer
LJA-66517403
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Administration, Analyse, Kommunikation og medier, Politik og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Socialdemokratiet

Adresse
Christiansborg
1240
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-10-2018
Udløber
10-11-2018
Kviknummer
LJA-66517403
Jobtype
Praktikant/trainee
Fag
Administration, Analyse, Kommunikation og medier, Politik og samfund
Beliggenhed