|   
Gem annonce

Social- og Indenrigsministeriets departement søger fagligt stærk medarbejder til afdelingen for kommunal- og regionaløkonomi

Social og Indenrigsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-07-2020

Vil du arbejde med kommuner og regioner i krydsfeltet mellem økonomi og politik? Vil du tæt på kommuners og regioners økonomi og samspillet mellem kommuner, regioner og stat? Vil du være en del af et dynamisk miljø med en uformel omgangstone, hvor vi løser opgaverne i samarbejde med kolleger i ministeriet og forskellige eksterne parter? Ja, så er du måske vores nye kollega i Kontoret for Udgifter. 

 

Dig

Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse (cand.scient.pol., cand.polit., cand.oecon., eller tilsvarende) og en naturlig interesse for kommunal- og regionaløkonomi og samspillet mellem kommuner, regioner og stat. Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring.

Det vigtigt for os, at du:

  • Har god fornemmelse for de politiske dagsordener

  • Har gode analytiske evner, der går hånd i hånd med grundighed

  • Arbejder selvstændigt samt udviklings- og løsningsorienteret

  • Formulerer dig klart og enkelt både skriftligt og mundtligt

  • Tager initiativ og trives med både korte og længere deadlines

  • Har en stærk talforståelse og flair for at arbejde med data

 

Stillingen

I kontoret arbejder vi med forskellige aspekter af kommunernes og regionernes økonomi. Det er lige fra økonomiaftaler, rammerne for de kommunale og regionale budgetter og regnskaber, lån og likviditet til forskellige analyser - og meget mere. Dine opgaver kan berøre hele paletten, men dit primære fokus vil være på:  

  • Opgaver vedrørende opfølgning på økonomiaftaler, notater, ministerbetjening mv.

  • Kommuners og regioners låntagning.

  • Opgaver med de kommunale og regionale budgetter og regnskaber som omdrejningspunkt. 

 

Gennem arbejdet vil du få en solid indsigt i den statslige økonomiske styring af kommuner og regioner i praksis samt et bredt kendskab til ministerbetjening i relation til ministerens arbej-de i regeringen, folketingsarbejdet, mødeaktivitet i øvrigt, pressemateriale, analyser, politik-oplæg mv.

 

Du bliver en del af Kontoret for Udgifter i afdelingen Kommunal- og Regionaløkonomi. I afdelingen løser vi opgaver vedrørende styringen af kommunernes og regionernes opgaver, struktur og økonomi. Vi kommer rundt om økonomiske og finansielle spørgsmål, de lovgivningsmæssige rammer og i øvrigt alle de opgaveområder, som kommuner og regioner arbejder med. I afdelingen er vi ca. 25 primært akademisk uddannede medarbejdere, tre kontorchefer, en afdelingschef og to til tre studenter. Vi har en bred alderssammensætning og vægter et godt og uformelt arbejdsmiljø.

 

Departementet

I Social- og Indenrigsministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte borgere i vores samfund, og vi har ansvaret for de overordnede rammer for kommuner og regioner. Samtidig er vi Danmarks valgministerium.  Viden og kvalitet, sikker drift og ordentlighed er vores værdier, der er med i alt fra vores daglige arbejde over udvikling til ledelse. Det er vigtigt, du kan se dig selv i det. 

 

Løn og ansættelse

Du vil blive ansat som fuldmægtig efter kvalifikationer og efter AC-overenskomsten. Stillingen er på fuld tid. Ansættelsesområdet er Social- og Indenrigsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Indenrigsministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K.

 

Vi har brug for dig hurtigst muligt. Tiltrædelse efter nærmere aftale.

 

Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte kontorchef Birgitte Olesen på tlf. 40 93 26 18 eller mail bol@sim.dk.   

 

Søg

Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sim.dk. Vi skal have modtaget din ansøgning senest onsdag den 12. august 2020.

 

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
07-07-2020
Udløber
12-08-2020
Kviknummer
LJA-80613330
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Social og Indenrigsministeriet

Adresse
Holmens Kanal 22
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-07-2020
Ansøgningsfrist
12-08-2020
Kviknummer
LJA-80613330
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce
   |