Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skriv speciale i Finans Danmark

Finans Danmark

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-01-2019

Er du skarp på banker, regulering, økonomi, og har du god politisk forståelse og interesse? Vil du skrive speciale i et af de stærkeste og mest vidende netværk i den danske finanssektor? Har du lyst til kontorplads i Amaliegade, betalt frokostordning og en hverdag, som giver dit speciale drive?

Så skal du søge specialeplads hos Finans Danmark. Vores specialepladser er gratis, men vi forventer, at du vil fremlægge dine konklusioner for os.

Din profil

Du er på en relevant uddannelse og vil skrive speciale om forhold, der påvirker den finansielle sektor baseret på analyser af sektorens udvikling eller sektorens rolle i forhold til det øvrige samfund og du kan formulere din viden, så andre også kan drage nytte af den. Du vil arbejde seriøst med dit speciale og vil gerne skrive dit speciale i et ambitiøst miljø med andre specialestuderende.

Hvad vi tilbyder

Gennem hele din specialeskrivningsproces får du stillet en kontorplads til rådighed, der udover fysiske elementer som bord, stol mv. ligeledes giver adgang til internet, printer og andre kontorfaciliteter. Kontorpladsen kan benyttes hverdage i tidsrummet 8.30-17.00.

Du bliver en del af et fagligt miljø, hvor du kan sparre med fagfolk og andre specialestuderende. Derudover vil der være mulighed for, at Finans Danmarks medlemsvirksomheder kan tage kontakt til dig, såfremt dit specialeemne er relevant for dem.

Ansøgning og yderligere information  

Skriv en kortfattet, motiveret ansøgning (max en side) med en beskrivelse af dit specialemne og metode samt en kort beskrivelse af dig selv og din uddannelsesmæssige baggrund, vedlæg dit CV og karakterudtræk for kandidatuddannelsen. Hvis vi finder din profil interessant, vil du blive indkaldt til en samtale om dine idéer for specialet samt eventuelt aftale om specialeplads. Vi har løbende ansøgning, så ansøg allerede i dag inden specialekontorerne bliver fyldt op. Vi har plads til 6 specialestuderende (gruppe- eller enkeltstuderende).

Vi glæder os til at høre fra dig.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Kåre Enevoldsen, ken@fida.dk

Ansøgningsfrist:

15. februar 2019

Del dette job

Kontakt

Finans Danmark

Adresse 1
Amaliegade 7
1256 København K
Danmark
Adresse 2
Amaliegade 7
1256 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-01-2019
Udløber
15-02-2019
Kviknummer
LJA-69773173
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Finans Danmark

Adresse
Amaliegade 7
1256
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-01-2019
Ansøgningsfrist
15-02-2019
Kviknummer
LJA-69773173
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Kategori
Finans, forsikring og bank, Økonomi og regnskab
Beliggenhed