Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skolechef til Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune

Rudersdal, Storkøbenhavn

Indrykket
11-05-2022

Om jobbet

Rudersdal Kommune har det lange ben foran på skoleområdet. Man er godt i gang med at skabe fremtidens skole for kommunens 6200 elever: Hér skal alle børn og unge lære at lære mere. Hér udvikler man en skole, hvor eleverne vil komme, selvom de ikke skulle. Hér er det visionen at åbne skoleområdet op som en aktiv del af hele det kommunale, tværgående fællesskab og lokalsamfund. For som de siger: Her lykkes vi kun i fællesskab.

Som områdechef bliver du et centralt omdrejningspunkt for den fortsatte udvikling. Du skal med sikker hånd og et ubestrideligt fokus på børnene, de unge og deres forældre lede og udvikle det samlede skoleområde. Samtidig forventes det, at du bringer skoler, SFO og klubber i spil som en del af den samlede kommunale virkelighed. Eller med andre ord: Et både spændende og krævende job med stor indflydelse og gode muligheder for at præge en dagsorden, som betyder noget og som mange har stærke meninger om.

Din profil

Du besidder modenhed og solide ledererfaringer, der matcher forventningerne til en chef for det højt-prioriterede skoleområde. Du er samtidig en holdspiller, der har skabt resultater som leder, bl.a. ved at være indsigtsfuld, samarbejdsorienteret og ambitiøs på andres vegne. Du har legitimitet til at tage et strategisk og ledende ansvar i forhold til børns og unges dannelse, læring og trivsel. Du sætter gerne dig selv i spil ved at gå foran, men kan tale med alle, samle folk og har ikke brug for selv at tage æren. Du er trænet i at begå dig i den politisk ledede organisation, bl.a. i kraft af et godt politisk boldøje. Du har relevante uddannelser, herunder sandsynligvis en lederuddannelse.

Læs den fulde job-og personprofil her.

Derfor skal du vælge os

Du kommer til et bredt favnende og attraktivt job i en veldrevet organisation. Der er stærkt fokus på udvikling af fremtidens velfærdsydelser i et helhedsperspektiv - med et stærkt tværgående blik, hvor udfordringer tackles i fællesskab sammen med borgerne.

Rudersdal Kommune er en vital, spændende og attraktiv arbejdsplads. Der er højt til loftet og det må gerne være sjovt at gå på arbejde. Lederne er kompetente og engagererede; ledelsesrummet er stort; medarbejderne er fagligt dygtige og dedikerede og lever op til et stort, delegeret ansvar. Fortsat organisationsudvikling, tættere strategisk samspil mellem områdecheferne, synlig ledelse ud i organisationen, styring og samarbejde er vigtige midler i forhold til samspillet med borgere, erhvervsliv og andre samarbejdspartnere.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer for kommuner samt Aftale om aflønning af chefer for kommuner.

Stillingen forventes besat pr. 1. august 2022

Om os

Vi har ansvaret for kommunens opgaver og forpligtelser i forhold til skoler, SFO og klubber og er hermed en væsentlig aktør, når det drejer sig om børn og unge. Området består af Rudersdals kommunes 8 folkeskoler med tilhørende SFO/SFK, 2 naturskoler samt den centrale forvaltning i Birkerød, der er struktureret i enhederne Udvikling og Analyse samt Økonomi og Drift. Området huser tillige en koordinator for børn-, unge og kultursamarbejdet samarbejdet mellem Rudersdal, Gladsaxe, Gentofte og Lyngby-Taarbæk kommuner. Det samlede skoleområde har 825 ansatte og 6200 elever.

Skoleområdet i Rudersdal Kommunes er inde i en ambitiøs udvikling med den ledetråd, at kommunens skoler skal kunne tilbyde det bedst tænkelige tilbud til børnene og de unge. Indsatsen hviler ikke mindst på et stærkt læringssyn og skolernes styrkepositioner, når det handler om faglighed og trivsel. Der er et stærkt fokus på at skrue op for skoleområdets samspil på tværs, både i og uden for kommunen.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler:

Første runde afholdes den 15. juni fra kl. 16.

Anden runde afholdes den 22. juni fra kl. 13.

Der gennemføres test mm. i perioden 16/6-20/6.

Yderligere oplysninger fås hos rekrutteringskonsulent Søren Thorup, Thorups Kontor på 2168 8708 og direktør Henning Bach Christensen på 7268 1030.

Ansøgningsfrist:

1. juni 2022

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rudersdal Kommune

Adresse 1
Øverødvej 2
2840 Holte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-05-2022
Udløber
01-06-2022
Kviknummer
LJA-83600413
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rudersdal Kommune

Adresse
Øverødvej 2
2840
Holte
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-05-2022
Ansøgningsfrist
01-06-2022
Kviknummer
LJA-83600413
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed