Gem annonce

Skatteministeriets departement søger fagligt stærke jurister med interesse for forvaltningsret

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-06-2022

Er du en dygtig jurist, kan du betjene skatteministeren på skatteforvaltningsområdet og rådgive dine kollegaer i departementet om offentlig ret i bred forstand? Brænder du for at udforme lovgivning på et område med stort offentligt fokus, og vil du opleve den politiske verden helt tæt på? Så er du måske en af de jurister, vi er på udkig efter.

 

Du bliver en del af et dygtigt hold

I kontoret Forvaltning og Lovkoordinering er vi ministeriets eksperter i offentligretlige spørgsmål, og vi rådgiver bl.a. husets øvrige kontorer om hjemmelsspørgsmål og aktindsigt. Vi har samtidig ansvaret for de skatteforvaltningsretlige regler, hvilket bl.a. omfatter ansvar for politikudviklingen på området og udmøntning af besluttede initiativer i lovgivning. Den digitale udvikling rejser nye forvaltningsretlige problemstillinger, og kontoret spiller også en central rolle i forhold til, at ny lovgivning understøtter den stigende digitalisering.  

 

I kontoret har vi derudover en række tværgående funktioner i ministeriet, hvor vi rådgiver om lovkvalitet og koordinerer Skatteministeriets bidrag til lovprogrammet. Derudover koordinerer vi ministeriets retssager og betjener Undersøgelseskommissionen om SKAT.

 

Kontorets opgaver er mange og alsidige, og du kommer til at varetage en bred vifte af spændende og udviklende opgaver. Du vil eksempelvis skulle skrive lovforslag, udarbejde juridiske analyser og oplæg til brug for politikudvikling samt besvare folketingspørgsmål.

 

Du vil få faglige udfordringer, og dine dage bliver ikke ens. Nogle dage vil du kunne fordybe dig i en juridisk analyse, mens andre dage vil være præget af den politiske dagsorden. Du vil få rig mulighed for at bruge dine evner og udvikle dig. Arbejdsopgaver og ansvar vil variere alt efter dine erfaringer og kvalifikationer.

 

Du bliver en del af et kontor med 8 engagerede jurister, hvor vi er en blanding af ansatte med solid erfaring og nyuddannede. Vi dyrker en stærk faglig samarbejdskultur, som giver rig mulighed for sparring. Arbejdet har til tider korte deadlines og kræver derfor en vis fleksibilitet af dig. Vi går op i, at familie og arbejde kan balanceres, selvom vi har en travl hverdag. Derfor har du også mulighed for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt.

 

Om dig

Vi søger flere dygtige jurister. Du vil blive ansat som fuldmægtig, specialkonsulent eller chefkonsulent afhængig af din erfaring og kompetencer. 

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring med forvaltningsret og lovgivningsarbejde fra fx en offentlig myndighed eller fra et advokatkontor, men du kan også være nyuddannet. Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • har et højt fagligt niveau

  • motiveres af at finde løsninger på komplekse juridiske problemstillinger

  • tager ansvar og er effektiv uden at gå på kompromis med kvaliteten

  • kan formulere dig enkelt og klart

  • interesserer dig for sammenhængen mellem jura og politik

  • udviser holdånd og har gode evner for samarbejde på tværs af faggrupper.

 

Arbejd tæt på det, der tæller

I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for skatteforvaltningen.

 

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der også er plads til det sociale.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket Søg stillingen senest den 5. august 2022. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Maiken Bøgelund Bek på telefonnummer 72374533.

 

Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

 

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

 

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. 

 

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede uanset køn, alder religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen.

 

Stillings-ID

157850

 

Ansøgningsfrist

05-08-2022

 

Arbejdssted

Hovedstadsområdet

 

Arbejdssted

Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K

 

Hjemmeside

www.skm.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
22-06-2022
Udløber
05-08-2022
Kviknummer
LJA-83748500
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

POWERCARE A/S

Københavns Kommune, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-06-2022
Ansøgningsfrist
05-08-2022
Kviknummer
LJA-83748500
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce