Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteministeriet søger to forvaltningsjurister med en skarp pen og interesse for ministerbetjening

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-04-2021

Er du jurist med en skarp pen, og har du lyst til at blive en af vores forvaltningsretlige eksperter, som laver ministerbetjening på skatteforvaltningsområdet, rådgiver in house om offentlig ret og udarbejder redegørelser til Undersøgelseskommissionen om SKAT, så er dette en stilling for dig. Vores arbejde har stort offentligt og politisk fokus, og du vil opleve den politiske verden på tæt hold.

 

Du får indflydelse på rammerne for skattelovgivningen

Du vil blive en del af kontoret Forvaltning og Lovkoordinering, der indgår i afdelingen Lovgivning og Økonomi, og som har ansvaret for de skatteforvaltningsretlige regler - herunder ansvar for politikudviklingen på området og udmøntning af besluttede initiativer i lovgivning. Den digitale udvikling stiller stadig stigende krav til, at de forvaltningsretlige rammer og regler understøtter digitaliseringen. Vi har derfor løbende lovforslag under udarbejdelse eller til behandling i Folketinget og dette arbejde vil du blive en del af.

 

Samtidig er kontoret sparringspart for departementets andre kontorer inden for det forvaltningsretlige område - især rådgivning om aktindsigtsanmodninger. Kontoret har desuden ansvar for koordinering af Skatteministeriets bidrag til regeringens lovprogram, vejledning om Skatteministeriets lovproces og ekspertise indenfor lovteknik. Endelig har kontoret ansvar for koordinering af ministeriets retssager og opgaver af særlig karakter, bl.a. betjening af Undersøgelseskommissionen om SKAT.

 

En arbejdsdag i Forvaltning og Lovkoordinering vil sjældent være den samme to dage i træk. Du vil indgå i lovgivningsarbejde, være en del af rådgiverteamet indenfor forvaltningsretten og tillige indgå i teamet, som besvarer løbende anmodninger fra Undersøgelseskommissionen om SKAT herunder står for udarbejdelse af redegørelser til kommissionen.

 

Vores arbejde kræver generelt en skarp pen og en lyst til at tilegne sig viden om Skatteministeriet og skatte- og afgiftsretten. Arbejdet har til tider korte deadlines og kræver derfor en vis fleksibilitet af dig.

 

Om dig

Du er cand.jur. eller lignende og har solide juridiske kompetencer. Du interesserer dig for sammenhængen mellem jura, økonomi og politik. Du har blik for, at paragraffer bliver udformet på en måde, som tager højde for en stadig mere digital hverdag for borgere og virksomheder. Det vil være en fordel, hvis du har faglig tyngde inden for den offentlige ret og har erfaring med lovproces og ministerbetjening, men både nyuddannede og mere erfarne kandidater tages i betragtning til stillingen.

 

Arbejd tæt på det, der tæller

I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for Skatteforvaltningen.

 

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der også er plads til det sociale.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket Søg stillingen senest den 20. april 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Christina Faurby Birck på telefonnummer 72373338.

 

Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen. Hvis der bliver ledige stillinger i andre kontorer i Lovgivning og Økonomi, kan du også komme i betragtning til dem.

 

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

 

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

 

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede uanset køn, alder religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-04-2021
Udløber
20-04-2021
Kviknummer
LJA-81926380
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-04-2021
Ansøgningsfrist
20-04-2021
Kviknummer
LJA-81926380
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed