Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteministeriet søger stærke jurister med en skarp pen og interesse for ministerbetjening

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-10-2021

Er du jurist med en skarp pen, og har du lyst til at blive en af vores juridiske eksperter, som laver ministerbetjening på skatteforvaltningsområdet og rådgiver in house om offentlig ret i bred forstand, så er dette en stilling for dig. Vores arbejde har stort offentligt og politisk fokus, og du vil opleve den politiske verden på tæt hold.

Du får indflydelse på rammerne for skattelovgivningen

Du vil blive en del af kontoret Forvaltning og Lovkoordinering, der indgår i afdelingen Lovgivning og Økonomi, og som har ansvaret for de skatteforvaltningsretlige regler - herunder ansvar for politikudviklingen på området og udmøntning af besluttede initiativer i lovgivning. Den digitale udvikling stiller stadig stigende krav til, at de forvaltningsretlige rammer og regler understøtter digitaliseringen. Vi har derfor løbende lovforslag under udarbejdelse eller til behandling i Folketinget og dette arbejde vil du blive en del af.

Samtidig er kontoret sparringspart for departementets andre kontorer inden for det forvaltningsretlige område. Kontoret har desuden ansvar for koordinering af Skatteministeriets bidrag til regeringens lovprogram, vejledning om Skatteministeriets lovproces og ekspertise indenfor lovteknik. Endelig har kontoret ansvar for koordinering af ministeriets retssager, in house rådgivning i forhold til aktindsigtsanmodninger og opgaver af særlig karakter, bl.a. betjening af Undersøgelseskommissionen om SKAT.

En arbejdsdag i Forvaltning og Lovkoordinering vil sjældent være den samme to dage i træk. Du vil både skulle indgå i lovgivningsarbejde og være en del af rådgiverteamet indenfor forvaltningsretten.

Vores arbejde kræver generelt, at du skriver godt, og du har lyst til at tilegne dig viden om Skatteministeriet og skatte- og afgiftsretten. Arbejdet har til tider korte deadlines og kræver derfor en vis fleksibilitet af dig.

Om dig

Du motiveres af arbejde med stort politisk fokus, selvstændig opgaveløsning og komplekse juridiske problemstillinger.

Du er cand.jur. eller lignende og har solide juridiske kompetencer. Du interesserer dig for sammenhængen mellem jura, økonomi og politik. Du har blik for, at paragraffer bliver udformet på en måde, som tager højde for en stadig mere digital hverdag for borgere og virksomheder. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med lovproces og ministerbetjening, men det væsentligste er, at du har en skarp pen og din ekspertise indenfor forvaltningsretten. Det andet kan vi lære dig.

Arbejd tæt på det, der tæller

I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for skatteforvaltningen.

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der også er plads til det sociale.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket Søg stillingen senest den 14. november 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Christina Faurby Birck på telefonnummer 7237 3338 eller souschef Mai-Britt Bonde på 7237 6696.

Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Hvis der bliver ledige stillinger i andre kontorer i Lovgivning og Økonomi, kan du også komme i betragtning til dem.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. 

 Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-10-2021
Udløber
14-11-2021
Kviknummer
LJA-82855457
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-10-2021
Ansøgningsfrist
14-11-2021
Kviknummer
LJA-82855457
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed