Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteministeriet søger stærke jurister med ekspertise i forvaltningsret og talent for formidling

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-01-2022

Har du styr på paragrafferne, og kan du betjene skatteministeren på skatteforvaltningsområdet og rådgive dine kollegaer i departementet om offentlig ret i bred forstand? Brænder du for at udforme lovgivning på et område med stort offentligt fokus, og vil du opleve den politiske verden helt tæt på? Så er du måske en af vores nye juridiske eksperter.  

 

Få indflydelse på rammerne for skattelovgivningen

Du bliver en del af kontoret Forvaltning og Lovkoordinering, der indgår i afdelingen Lovgivning og Økonomi. I kontoret har vi ansvaret for de skatteforvaltningsretlige regler, hvilket bl.a. omfatter ansvar for politikudviklingen på området og udmøntning af besluttede initiativer i lovgivning. Den digitale udvikling stiller stadig stigende krav til, at de forvaltningsretlige rammer og regler understøtter digitaliseringen. Vi har derfor løbende lovforslag under udarbejdelse eller til behandling i Folketinget og det arbejde vil du blive en central del af.

 

Bliv Skatteministeriets ekspert i forvaltningsret

Derudover vil du sammen med dine kollegaer i kontoret fungere som ministeriets juridiske eksperter i forvaltningsret, hvor du rådgiver og sparrer med departementets andre kontorer om forvaltningsretlige spørgsmål.

I kontoret har vi desuden ansvar for at koordinere Skatteministeriets bidrag til regeringens lovprogram, vejlede om Skatteministeriets lovproces og ekspertise indenfor lovteknik, koordinere ministeriets retssager, rådgive departementet i forhold til aktindsigtsanmodninger og varetage opgaver af særlig karakter, bl.a. betjening af Undersøgelseskommissionen om SKAT.

 

Kontorets opgaver er mange og alsidige, og din arbejdsdag vil sjældent være den samme to dage i træk. Vores arbejde kræver generelt, at du skriver godt, og at du har lyst til at tilegne dig viden om Skatteministeriet og skatte- og afgiftsretten. Arbejdet har til tider korte deadlines og kræver derfor en vis fleksibilitet af dig. Men vi lægger vægt på, at der skal være plads til både familie og fritid.

 

Om dig

Du brænder for at arbejde med lovgivning på et område med stort politisk fokus, og du motiveres af komplekse juridiske problemstillinger og at løse dine opgaver med stor selvstændighed.

 

Du er cand.jur. eller lignende og har solide juridiske kompetencer. Du interesserer dig for sammenhængen mellem jura, økonomi og politik. Du har blik for, at paragraffer bliver udformet på en måde, som tager højde for en stadig mere digital hverdag for borgere og virksomheder. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med lovproces og ministerbetjening, men det vigtigste er, at du har en skarp pen og ekspertise indenfor forvaltningsretten. Det andet kan vi lære dig.

 

Arbejd tæt på det, der tæller

I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for skatteforvaltningen.

 

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der også er plads til det sociale.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket Søg stillingen senest den 23. januar 2022. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Christina Faurby Birck på telefonnummer 7237 3338 eller souschef Mai-Britt Bonde på 7237 6696.

 

Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

 

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

 

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. 

 

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.  

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede uanset køn, alder religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-01-2022
Udløber
23-01-2022
Kviknummer
LJA-83168474
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-01-2022
Ansøgningsfrist
23-01-2022
Kviknummer
LJA-83168474
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed