Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteministeriet søger skriftligt stærk student til told- og gældsområdet

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-07-2022

Vil du prøve kræfter med et komplekst ministerområde med stor politisk bevågenhed? Har du lyst til at arbejde i det politiske maskinrum bag en historisk styrkelse af Skatteforvaltningen? Så er du måske den studentermedhjælper, vi søger i Skatteministeriets departement.

 

Hjælp med at føre politik ud i livet

I Skatteministeriets koncernstyringsafdeling har vi fokus på at sikre den strategiske retning for ministeriets styrelser og understøtte deres forretningsmæssige udvikling. Vi søger lige nu en studentermedhjælper til kontoret Forretning og Styring 3. Kontoret arbejder med toldområdet, gældsområdet og spilområdet. På gældsområdet står Skatteministeriet over for en vigtig opgave med at normalisere gældsinddrivelsen og knække den stigende gældskurve, så flere betaler deres gæld til det offentlige. På toldområdet er fokus især på rammerne for et meget stort it-udviklingsprogram, ligesom der er en væsentlig international vinkel, da toldområdet i høj grad er EU-reguleret.

 

Kontorets konkrete opgaver indebærer blandt andet udarbejdelse af beslutningsoplæg til ledelsen, skatteministeren og regeringen, besvarelse af folketingsspørgsmål samt dialog og med Skatteministeriets styrelser og andre ministerier. Herudover har kontoret til opgave at understøtte implementeringen af politiske aftaler og på de konkrete ansvarsområder.

 

Konkret vil dine opgaver typisk bestå i at udarbejde skriftlige produkter, fx notater til ministeren, svar på borgerhenvendelser eller præsentationer til politiske møder. Det vil ofte kræve en grad af research blandt kollegaer i ministeriet, styrelserne og eksternt. Opgaverne vil løbende kunne tilpasses dine interesser og kompetencer.

 

Du er klar til en faglig udfordring

Vi forstiller os, at du et i gang med en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, som fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.merc., cand.polit. eller lignende. Vi er både interesserede i ansøgere, der læser på bachelor- eller kandidatuddannelsen.

 

Vi forventer, at du har en faglig nysgerrighed, da arbejdet ofte vil indebære at sætte sig ind i tekniske og komplekse områder. Vi forventer, at du er velformuleret og i stand til at videreformidle problemstillinger på en letforståelig måde. Vi forventer endvidere, at du er opsøgende hos kollegaer i ministeriet og god til at samarbejde, da mange opgaver kræver tværgående koordinering med andre kontorer i ministeriet, styrelserne og eksternt.

 

Arbejd tæt på det, der tæller

I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for Skatteforvaltningen.

 

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der også er plads til det sociale.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket Søg stillingen senest den 8. august. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Katrine Astrup på telefonnummer 72 37 36 40.

 

Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

 

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

 

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

 

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede uanset køn, alder religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen.

 

Stillings-ID

158127

 

Ansøgningsfrist

08-08-2022

 

Arbejdssted

Hovedstadsområdet

 

Arbejdssted

Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K

 

Hjemmeside

www.skm.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-07-2022
Udløber
08-08-2022
Kviknummer
LJA-83780264
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-07-2022
Ansøgningsfrist
08-08-2022
Kviknummer
LJA-83780264
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed