Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteministeriet søger medarbejdere til at styrke initiativer og styring med koncernens regnskaber

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-05-2019

Kontoret Koncernregnskab blev etableret af skatteministeren i september 2018 som led i en styrkelse af regnskabsforvaltningen i Skatteministeriet. Kontoret har ansvar for styring og tilsyn med ministerområdets samlede regnskaber, herunder statens indtægtsregnskab. I kontoret fastsætter vi de overordnede rammer for regnskabsforvaltningen og støtter styrelserne i Skatteministeriet med at forbedre regnskabsaflæggelsen. Samtidig betjener vi løbende skatteministeren med viden og forslag til løsninger på et område med stor politisk bevågenhed.

 

I Skatteministeriet arbejder vi med store tal, store linjer og store ambitioner. Vi tager hver dag ansvar for den store indflydelse, vores arbejde har på danskernes liv. Som medarbejder i Skatteministeriet er du med til at skabe fundamentet for finansieringen af Danmark. Her får du stort ansvar og faglige udfordringer med format.

 

Om jobbet i Koncernregnskab

Koncernregnskabs hovedfokus er at varetage den departementale styring af og tilsyn med Skatteministeriets samlede regnskaber, som både vedrører driften af ministerområdets institutioner og opkrævningen af skatter og afgifter for næsten 1.000 mia. kr. årligt. Vi understøtter og rådgiver styrelserne med henblik på at forbedre regnskabsaflæggelsen, ligesom vi står for aflæggelse af regnskabet for departementets egne regnskaber, herunder udarbejder vi årsregnskabet for statens skatter og afgifter. Det er et omfattende og ambitiøst arbejde, som kræver fagligt stærke medarbejdere med solid procesforståelse, gode formidlingsevner og ikke mindst mod på at løse store udfordringer med mange involverede interessenter.

 

Du vil skulle varetage en selvstændig rolle ift. at drive en bred vifte af opgaver inden for bl.a. styring, tilsyn og gennemførsel af kontroller med afsæt i regnskabsområdet. Dine opgaver kan bl.a. afhængigt af erfaring og interesse være inden for følgende områder:

  • Levere beslutningsoplæg til departementets ledelse og koncernledelsen om fremdriften på regnskabsområdet.

  • Udarbejde årsrapport for departementet samt årsregnskab for statens skatter og afgifter.

  • Understøtte forvaltningen i at forbedre regnskabsaflæggelsen for ministerområdets institutioner og skatter og afgifter.

  • Gennemføre regnskabskontroller som del behandlingen af departementets egne regnskaber samt tilsynet med de underliggende styrelser.

  • Betjening af ministeren vedrørende folketingsspørgsmål, samråd mv., idet statens indtægtsregnskab har stor politisk bevågenhed.

 

Kontoret Koncernregnskab er en del af Koncernstyring i Skatteministeriets departement og har omkring 10 dygtige og engagerede medarbejdere. I kontoret varetager vi en løbende dialog og koordinering med Moderniseringsstyrelsen under Finansministeriet, Rigsrevisionen samt samtlige styrelser på ministerområdet.

 

Om dig

Vi leder efter en dygtig kollega, som vil være med til at opbygge og sætte præg på udviklingen af Skatteministeriet. Du har en relevant kandidatuddannelse som fx cand.merc.aud, cand.merc., cand.oecon, cand.polit, cand.scient.pol eller lignende.

 

Du kan både have relevant erfaring fra andre statslige virksomheder, hvor du har arbejdet med styring og tilsyn på regnskabsområdet, og du kan være nyuddannet med interesse for regnskabsområdet. Det vigtigste er, at du har mod på at medvirke til, at omfattende og komplekse problemstillinger gøres enkle, så de kan løses, til gavn for hele det danske samfund.

 

Derudover vi forestiller os, at du har skarp analytisk sans, en god dømmekraft og stærke skriftlige og mundtlige formidlingsevner. Af personlige egenskaber lægger vi vægt på gode samarbejdsevner, et stort drive og høj selvstændighed.

 

Om at arbejde i Skatteministeriet

Skatteministeriets arbejde har indflydelse på alle danskeres liv og på al offentlig finansiering. Og med stor indflydelse følger stort ansvar. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiseret og have blik for hele samfundets behov.

 

I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på udvikling af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. I ministeriet har vi en uformel og uhøjtidelig omgangstone, og vores daglige sparring, medarbejdere imellem, er en forudsætning for, at vi kan skabe gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen.

 

Ansøgning og ansættelse

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 17. juni 2019 kl. 12.00. Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef for kontoret Koncernregnskab Aleksander Stii på tlf. 20 29 85 35 eller på alst@skm.dk.

 

Tiltrædelse vil som udgangspunkt være den 1. august 2018, og du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-05-2019
Udløber
17-06-2019
Kviknummer
LJA-73683172
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-05-2019
Ansøgningsfrist
17-06-2019
Kviknummer
LJA-73683172
Jobtype
Fuldtid
Kategori
, Økonomi og regnskab
Beliggenhed