Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteministeriet søger leder af Minister- og Departementschefssekretariatet

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-07-2020

Ønsker du at arbejde med minister- og departementschefsbetjening samt koordinering af sager på et område med stor politisk bevågenhed? Kan du styre en bred vifte af processer, og trives du i en hektisk hverdag, hvor du bl.a. vil få ansvar for at sikre koordinering og prioritering af sager til og fra ministeren og departementschefen? Så er du måske vores nye leder af Minister- og Departementschefssekretariatet.

 

I Skatteministeriet arbejder vi med store tal, store linjer og store ambitioner. Vi tager hver dag ansvar for den store indflydelse, vores arbejde har på danskernes liv. Som medarbejder i Skatteministeriet er du med til at skabe fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor. Her får du stort ansvar og faglige udfordringer med format.

  

Om stillingen

Minister- og Departementschefssekretariatet varetager opgaver i relation til bestilling, koordinering og prioritering af sager til og fra ministeren og departementschefen, håndtering af ministerens post, kalenderstyring, mødeforberedelse mv. samt kontakt til Folketinget, herunder udvalg og ordførere.

 

Kontoret sikrer således dag-til-dag servicering af ministeren og departementschefen i tæt samarbejde med det øvrige departement, herunder ledsager ministeren til møder og arrangementer samt koordinerer chaufførdækningen.

 

Derudover spiller kontoret en central rolle i forhold til ledelsesbetjening, fx i forbindelse med ledelsesmøder, chefmøder, seminarer og information fra ledelsen.

 

Som leder af sekretariatet skal du kunne sikre høj trivsel blandt et hold af meget forskellige medarbejdere, som på hver sin måde spiller en væsentlig rolle for at få hverdagen for ministeren og departementschefen til at hænge sammen. Du skal samtidig kunne samarbejde på tværs af organisationen, sikre koordination og opfølgning samt kunne kommunikere klart og tydeligt. Der er tale om en stilling i et dynamisk miljø med skiftende arbejdstider. Du må derfor være indstillet på et fleksibelt arbejdsliv.

 

Minister- og Departementschefssekretariatet indgår i afdelingen Stab og Kommunikation, og du får et tæt samarbejde med afdelingens øvrige chefteam.

 

Om dig

  • Du har en relevant videregående uddannelse og erfaring fra en lignende stilling. Samtidig lægger vi vægt på, at

  • du er en motiverende personaleleder

  • du er robust og har en stor arbejdskapacitet

  • du er i stand til at skabe overblik og koordinere

  • du har høj eksekveringsevne

  • du har gode samarbejdsevner og formår at opbygge netværk

  • du er et naturligt bindeled og kan håndtere mange interessenter

  • du kan kommunikere og samarbejde på alle niveauer i organisationen

 

Det er en forudsætning, at du har erfaring med ministerbetjening. Det vil være en fordel, hvis du har personaleledelseserfaring, men det er ikke et krav.

 

Om at arbejde i Skatteministeriet

Skatteministeriets arbejde har indflydelse på alle danskeres liv og på al offentlig finansiering. Og med stor indflydelse følger stort ansvar. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiseret og have blik for hele samfundets behov.

 

I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på udvikling af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. I ministeriet har vi en uformel og uhøjtidelig omgangstone, og vores daglige sparring, medarbejdere imellem, er en forudsætning for, at vi kan skabe gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen.

 

Ansøgning og ansættelse

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 14. august 2020. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Hanne Kristensen efter 1. august 2020 på e-mail HKR@skm.dk eller telefonnummer 25117137.

 

Der kan blive gennemført test som led i ansættelsesproceduren.

 

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

 

Tiltrædelse snarest muligt.

 

Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K. Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-07-2020
Udløber
14-08-2020
Kviknummer
LJA-80573488
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-07-2020
Ansøgningsfrist
14-08-2020
Kviknummer
LJA-80573488
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed