Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteministeriet søger kontorchef til Strategisk HR og Analyse

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-02-2020

Som kontorchef i Koncernstyring i Skatteministeriets departement skal du bidrage til den overordnede styring og udvikling af Skatteministeriets koncern. Med særligt fokus på Administrations- og Servicestyrelsen skal du følge op på indfrielse af målsætninger og gennemførelse af forudsatte tiltag, samt at ydelser leveres effektivt og i tilstrækkelig kvalitet.

 

I Skatteministeriet arbejder vi med store tal, store linjer og store ambitioner. Vi tager hver dag ansvar for den store indflydelse, vores arbejde har på danskernes liv. Hos Skatteministeriet er du med til at skabe fundamentet for finansieringen af Danmark. Her får du stort ansvar og faglige udfordringer med format.

 

Om stillingen

Sammen med kontorets anden kontorchef vil du skulle forestå ledelsen af kontoret Strategisk HR og Analyse, der som del af afdelingen for Koncernstyring har et centralt strategisk og rammesættende ansvar for HR-området på tværs af Skatteministeriets koncern. I dialog med vores HR-faglige styrelse, Administrations- og Servicestyrelsen, løfter kontoret en væsentlig opgave med at sætte retning for HR i hele koncernen, samtidig med at der leveres strategisk funderede HR-løsninger i departementet med særligt fokus på kompetent rådgivning og understøttelse af departementets chefgruppe. 

 

Kontorets opgavefelt spænder bredt og omfatter bl.a. udvikling af HR-koncepter, retningslinjer og politikker, analyser af HR-nøgletal, tilsyn på HR-området i koncernen, personalejuridiske opgaver og bistand til rekrutteringer. Vi søger en chef med bred erfaring inden for HR, som kan drive en bred vifte af opgaver inden for HR-området, herunder:

  • Ledelsessparring og HR-rådgivning, herunder sparring med departementets chefgruppe ift. personalejuridiske og -administrative problemstillinger

  • Udvikling af HR-koncepter

  • Understøttelse af samarbejdet med Administrations- og Servicestyrelsen

  • Kompetenceudvikling af chefer og medarbejdere 

  • Rekrutteringer i departementet 

  • Gennemførelse af tillægsproces og lønanalyser for departementet 

  • Gennemførelse af MTU, APV og LE mv. og iværksættelse af diverse initiativer på baggrund heraf

  • Betjening af samarbejdsudvalg. 

 

Fælles for opgaverne er, at du skal derfor være en god dialogpartner, som er lydhør og løsningsorienteret over for de problemstillinger, som rejses. Samtidigt skal du have god fornemmelse for de organisatoriske og politiske processer.

 

Kontoret udgøres af ca. 15 dygtige medarbejdere. Du refererer til afdelingscheferne for Koncernstyring og bliver en del af chefgruppen i Koncernstyring.

 

Om dig

Du har en relevant videregående uddannelse med en stærk faglig profil og har erfaring fra en lignende stilling. Du er analytisk, har strategisk overblik, og du skaber resultater ved at inddrage, motivere og engagere andre.

 

Du er imødekommende, har gode samarbejdsevner og evner til at opbygge netværk. Det forventes, at du kan kommunikere og samarbejde på alle niveauer i organisationen, og at du lægger vægt på at sikre dialog mellem interne og eksterne samarbejdspartnere, organisatoriske enheder og niveauer og det politiske system. Samtidig med at du kan håndtere mange interessenter, der til tider har roller og ønsker, som konflikter.  

 

Det vil være en fordel, hvis du har personaleledelseserfaring, men det er ikke et krav. Det vil også være en fordel, hvis du har arbejdet i en politisk styret organisation.

 

Som person skal du være robust, beslutningsdygtig og udviklingsorienteret. Du skal kunne sætte retning, gå forrest og motivere dine medarbejdere, også når det spidser til.

 

Om at arbejde i Skatteministeriet 

Skatteministeriets arbejde har indflydelse på alle danskeres liv og på al offentlig finansiering. Og med stor indflydelse følger stort ansvar. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiseret og have blik for hele samfundets behov. 

 

I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Vi lægger vægt på evidensbaseret rådgivning. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på udvikling af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. 

 

Ansøgning og ansættelse

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 10. marts 2020 kl. 12.00. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Estrid Johansen på e-mail EGJ@skm.dk eller telefonnummer 72370862.

 

Der kan blive gennemført test som led i ansættelsesproceduren.

 

Ansættelse sker på åremålsvilkår i henhold til rammeaftale for kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Hertil kommer åremålstillæg og eventuelt yderligere tillæg efter forhandling.

 

Tiltrædelse efter aftale.

 

Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K. 

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 

 

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-02-2020
Udløber
10-03-2020
Kviknummer
LJA-79442565
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-02-2020
Ansøgningsfrist
10-03-2020
Kviknummer
LJA-79442565
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration
Beliggenhed