Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteministeriet søger kontorchef til central politisk stabsfunktion

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-08-2020

Som kontorchef i Stab og Kommunikation sidder du med ved bordet, når de politiske målsætninger og udspil på et område med stor bevågenhed planlægges og udarbejdes. Du vil blive ansvarlig for tilrettelæggelse og eksekvering af strategiske forløb med analyser, beslutninger og kommunikation på en række politiske områder.

I Skatteministeriet arbejder vi med store tal, store linjer og store ambitioner. Vi tager hver dag ansvar for den store indflydelse, vores arbejde har på danskernes liv. Som medarbejder i Skatteministeriet er du med til at skabe fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor. Her får du stort ansvar og faglige udfordringer med format.

Om stillingen

Stillingen er placeret i afdelingen Stab og Kommunikation, der bistår skatteministeren i forhold til dag til dag-kommunikation, politiske udspil, strategisk styring og koordinering på tværs af huset og koncernen. Du vil blive chef for afdelingens analyse- og publikationsenhed samt det politiske udviklingssekretariat.

Du skal bl.a. arbejde med at koble regeringens visioner om en ansvarlig og retfærdig økonomi og et styrket skattevæsen, man kan have tillid til, til konkrete publikationer, udspil, aftaler, regeringsprocesser og implementering i forvaltningen. Opgaverne har berøringsflader på tværs af hele koncernen og Slotsholmen, og kræver overblik, strategisk tæft og forståelse for ministeriets fagområde.

Dit kontor er ansvarligt for den strategiske koordinering af regeringens 4-årsplan på Skatteministeriets område i tæt samarbejde med resten af huset, samt den løbende betjening af aftalekredsene bag det nye skattevæsen. Samtidig koordinerer og udarbejder kontoret en lang række publikationer på hele ministeriets område, lige fra korte analyser til længere rapporter.

I de seneste år har Skatteministeriet haft fokus på at professionalisere arbejdet med strategisk planlægning af politiske forløb og kommunikation. Du skal sikre, at det arbejde videreføres. Du kommer samtidig til selv at blive en central strategisk sparringspartner for husets ledelse og skatteministeren. Du skal løse dine opgaver i tæt samarbejde med de øvrige kontorer i afdelingen og huset, herunder ledelsessekretariat, presse- og kommunikationsfolk samt fagkontorer.

Om dig

Du har en relevant videregående uddannelse og erfaring fra en lignende stilling. Samtidig lægger vi vægt på, at du

  • er en motiverende personaleleder, der kan skabe gode og klare rammer for dine medarbejderes opgaveløsning

  • har gode samarbejdsevner og formår at opbygge netværk på alle niveauer

  • har forståelse for de politiske processer på Slotsholmen

  • tør udfordre vanetænkningen og evner at finde gangbare løsninger på komplekse politiske problemstillinger

  • kan planlægge strategiske kommunikationsindsatser, der på tværs af kanaler kan sætte dagsordenen i et komplekst mediebillede

  • er en erfaren rådgiver og kan formulere skarpe oplæg med gennemslagskraft

  • tænker strategisk og bevarer overblikket, også når tingene går hurtigt

  • er robust og har en stor arbejdskapacitet

Der er tale om en stilling i et dynamisk miljø med skiftende arbejdstider og til tider meget korte deadlines. Du må derfor være indstillet på et fleksibelt arbejdsliv.

Om at arbejde i Skatteministeriet

Skatteministeriets arbejde har indflydelse på alle danskeres liv og på al offentlig finansiering. Og med stor indflydelse følger stort ansvar. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiseret og have blik for hele samfundets behov.

I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på udvikling af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. I ministeriet har vi en uformel og uhøjtidelig omgangstone, og vores daglige sparring, medarbejdere imellem, er en forudsætning for, at vi kan skabe gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen.

Ansøgning og ansættelse

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 1. september 2020. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Hanne Kristensen på e-mail hkr@skm.dk eller telefonnummer 25117137.

Der kan blive gennemført test som led i ansættelsesproceduren.

Ansættelse sker på åremålsvilkår i henhold til rammeaftale for kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingerne forventes klassificeret i lønramme 37, svarende til løngruppe 1 for kontraktansatte. Hertil kommer åremålstillæg og eventuelt yderligere tillæg efter forhandling. Tiltrædelse snarest muligt. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-08-2020
Udløber
01-09-2020
Kviknummer
LJA-80818983
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-08-2020
Ansøgningsfrist
01-09-2020
Kviknummer
LJA-80818983
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed