Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteministeriet søger kontorchef til arbejdet med den grønne dagsorden

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-10-2020

Som juridisk kontorchef i kontoret Miljø, Energi og Motor sidder du med ved bordet, når grundlaget for skattepolitikken på blandt andet miljøområdet skal udformes. Kontoret, der bliver ledet af to kontorchefer, har ansvar for policyudvikling, økonomiske beregninger og lovgivning vedrørende energibeskatning, regulering af udledninger og beskatning af motorkøretøjer - og stillingen indebærer en central rolle i forbindelse med rådgivning af ministeren og departementschefen på dette område.

 

Om stillingen

Sammen med kontorets økonomiske kontorchef har du ansvaret for den daglige ledelse af 23 dygtige og dedikerede medarbejdere i kontoret, som er et af ti kontorer i afdelingen Lovgivning og Økonomi.

 

Kontoret varetager en række opgaver, som omfatter løbende ministerbetjening, policy-formulering og lovgivning om miljø- og energiafgifter samt bilbeskatning. I den sammenhæng bidrager kontoret blandt andet til det årlige finanslovsarbejde og løbende ved nye skatteinitiativer, fx vedrørende omlægninger af bilbeskatningen eller ved energiafgiftsreformer. Kontoret spiller en central rolle i udmøntningen og udviklingen af regeringens ambitioner om en grøn omstilling og indfrielse af målsætningen om 70 pct. reduktion af CO2-udledningen i 2030. Kontorets opgaver indebærer et tæt samarbejde med de øvrige økonomiske ministerier vedrørende udformningen af skattepolitikken på afgiftsområdet samt bistand til politiske forhandlinger og samarbejdet på tværs af ministerierne. Kontoret deltager endvidere i internationalt arbejde blandt andet i regi af EU, når nye EU-regler på det miljø- og energipolitiske område skal forhandles, og når konkrete sager giver anledning til dialog med EU-Kommissionen om danske reglers forenelighed med EU-retten.

 

Kontorchefen vi søger

Den rette kandidat har en relevant videregående juridisk uddannelse med en stærk faglig profil, er fortrolig med at arbejde i et politisk miljø, og kan kombinere strategisk overblik med eksekveringsevne. Vi forventer gode samarbejdsevner og evner til at opbygge netværk samt stærke kompetencer inden for kommunikation og samarbejde på alle niveauer i en organisation med mange interne og eksterne samarbejdsflader.

 

Erfaring med personaleledelse og kendskab til skattepolitik vil det være en fordel. Stillingen kræver robusthed og evnen til at arbejde under et stort arbejds- og tidspres samtidig med, at man kan sætte retning, gå forrest og motivere sine medarbejdere, også når det spidser til.

 

Om at arbejde i Skatteministeriet

Skatteministeriets arbejde har indflydelse på alle danskeres liv og på al offentlig finansiering. Med stor indflydelse følger stort ansvar. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiseret og have blik for hele samfundets behov.

 

I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Vi lægger vægt på evidensbaseret rådgivning. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på udvikling af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt.

 

Ansøgning og ansættelse

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 26. oktober 2020.

Har du spørgsmål til stillingen som kontorchef, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Birgitte Christensen på e-mail bc@skm.dk eller telefon 23727646.

 

Der kan blive gennemført test som led i ansættelsesproceduren.

 

Ansættelse sker på åremålsvilkår i henhold til rammeaftale for kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen forventes klassificeret i lønramme 37, svarende til løngruppe 1 for kontraktansatte. Hertil kommer åremålstillæg og eventuelt yderligere tillæg efter forhandling. Tiltrædelse snarest muligt. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-10-2020
Udløber
26-10-2020
Kviknummer
LJA-81235053
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-10-2020
Ansøgningsfrist
26-10-2020
Kviknummer
LJA-81235053
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed