Gem annonce

Skatteministeriet søger jurister med interesse for person- og ejendomsbeskatning

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-06-2022

Vil du opnå solide kompetencer inden for skatteret, digitalisering og politisk betjening? Som jurist i Skatteministeriets departement er du med i det juridiske værksted, når vi udarbejder lovforslag, folketingssvar og bidrager til de politiske forhandlinger. Vores arbejde har stort offentligt og politisk fokus, og du vil opleve den politiske verden på tæt hold.

Kontoret Person, Ejendom og Pension har ansvaret for de skattearter, som rammer helt almindelige borgere i Danmark, herunder bl.a. beskatning af løn og personalegoder, beskæftigelses- og befordringsfradrag, børne- og ungeydelse samt beskatningen af pensionsordninger. Derudover har vi ansvaret for boligbeskatningen og implementeringen af de kommende ændringer af boligskattesystemet.

Vi søger nye juristkolleger, som kommer til at arbejde bredt med kontorets ansvarsområder. Jobbet består af ministerbetjening i bred forstand, herunder udarbejdelse af lovforslag, besvarelse af spørgsmål fra Folketinget, udarbejde notater, talepunkter og beslutningsoplæg til skatteministeren, fx i forbindelse med politiske forhandlinger.

Derudover kommer du til at have en løbende og tæt dialog med særligt Skattestyrelsen, Vurderingsstyrelsen og Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, så det sikres, at nye regler både kan administreres og IT-understøttes.

Blik for detaljen og det konstruktive samarbejde

Du er cand.jur. eller lignende og interesserer dig for sammenhængen mellem jura, økonomi og politik og kan koble juraen til den verden, reglerne efterfølgende skal anvendes i. Du formår at skabe gode og nære relationer med departementets interne og eksterne samarbejdspartnere

Vi forventer, at du har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner med blik for detaljen, og en struktureret tilgang til opgaveløsning.

Erfaring med lovproces og ministerbetjening er en klar fordel, men nyuddannede er også velkomne til at søge.

Arbejd tæt på det, der tæller

I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for Skatteforvaltningen.

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der også er plads til det sociale.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket Søg stillingen senest den 7. august 2022. Der afholdes samtaler løbende i juni og august.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Rikke Kure Wendel på telefonnummer 61 66 98 64.

Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen. Samtaler afholdes løbende.

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede uanset køn, alder religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
08-06-2022
Udløber
07-08-2022
Kviknummer
LJA-83697987
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Københavns Universitet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-06-2022
Ansøgningsfrist
07-08-2022
Kviknummer
LJA-83697987
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce