Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteministeriet søger fagligt stærke medarbejdere til Koncernrevision

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-05-2020

Ansøgningsfrist: 30-06-2020

 

Er du intern revisor, eller kunne dig tænke dig at arbejde med intern revision, og vil du være med til at gøre en forskel? Så er du måske vores nye kollega?

 

I Skatteministeriets Koncernrevision bidrager vi til departementets samlede revision og tilsyn med de enkelte styrelser i koncernen. Vi arbejder med store tal, store linjer og store udfordringer. Vi tager hver dag ansvar for den store indflydelse, som vores arbejde har på danskernes liv. Som medarbejder i Skatteministeriet er du med til at skabe fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor. Her får du stort ansvar og faglige udfordringer med format. 

 

Om stillingen 

Du vil blive en del af kontoret Koncernrevision, der indgår i afdelingen for Koncernstyring. Koncernrevision gennemfører revisioner, undersøgelser, rådgivning og assistance til håndtering af forskelligartede problemstillinger og bidrager med at tilrettelægge og implementere løsninger. Arbejdet udføres med udgangspunkt i en procesorienteret og risikorettet tilgang.

 

Som medarbejder vil du få spændende udfordringer fra dag 1. Du vil få en bred opgaveportefølje med selvstændige opgaver ligesom du vil indgå i den daglige sparring med øvrige medarbejdere.

 

Om dig

Du har en relevant videregående samfundsvidenskabelig uddannelse f.eks. Cand.merc.aud., Cand.merc.  eller lignende uddannelse. Du er ambitiøs, fagligt stærk, kvalitetsbevidst og har gode analytiske evner. Du formår at skabe resultater under til tider vanskelige betingelser, hvor du samtidig bevarer overblikket.

 

Du kan håndtere mange interessenter, der indimellem har roller og ønsker, som konflikter. Det forventes, at du har særdeles gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner og er forhandlingsvant på ledelsesniveau om forbedring af processer mv. Desuden har du gode samarbejdsevner og evner til at opbygge netværk.

 

Som person er du udadvendt, robust, vedholdende, beslutningsdygtig og god til at samarbejde og finde løsninger. Du trives medet stort arbejdspres, arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Om at arbejde i Skatteministeriet 

Skatteministeriets arbejde har indflydelse på alle danskeres liv og på al offentlig finansiering. Og med stor indflydelse følger stort ansvar. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiseret og have blik for hele samfundets behov. 

 

I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på videreudvikling og videreuddannelse af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. I ministeriet har vi en uformel og uhøjtidelig omgangstone, og vores daglige sparring, medarbejdere imellem, er en forudsætning for, at vi kan skabe gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen.

 

Ansøgning og ansættelse

Ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser bedes sendes via nedenstående link senest tirsdag den 30. juni 2020 kl. 12.00. Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Jørn Haagensen på e-mail JHaa@skm.dk / tlf. 72 37 36 18.

 

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Der vil være mulighed for forhandling af individuelle tillæg. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K. 

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.  Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på skm.dk/job.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-05-2020
Udløber
30-06-2020
Kviknummer
LJA-80352770
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Københavns Kommune, Koncernservice

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-05-2020
Ansøgningsfrist
30-06-2020
Kviknummer
LJA-80352770
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed