Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteministeriet søger en dygtig jurist til en bred vifte af ansættelsesretlige opgaver

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-06-2020

Som jurist i Skatteministeriets afdeling for Koncernstyring vil du være med til at sætte retning for HR i hele Skatteministeriets koncern og bidrage til rådgivning af departementets chefgruppe. Du vil samtidig blive en del af et inspirerende og uhøjtideligt arbejdsmiljø med spændende og udfordrende arbejdsopgaver.

 

I Skatteministeriet arbejder vi med store tal, store linjer og store ambitioner. Vi tager hver dag ansvar for den store indflydelse, vores arbejde har på danskernes liv. Som jurist i Skatteministeriets departement er du med til at skabe fundamentet for finansieringen af Danmark. Her får du stort ansvar og faglige udfordringer med format.

 

Om jobbet 

Du vil blive en del af kontoret Strategisk HR og Analyse, som har et centralt strategisk og rammesættende ansvar for personaleområdet på tværs af Skatteministeriets koncern. I dialog med vores HR-faglige styrelse, Administrations- og Servicestyrelsen, løfter vi en væsentlig opgave med at sikre den strategiske retning for HR i hele koncernen.

 

Kernen i vores arbejde er at understøtte, at personaleområdet kendetegnes af oplyste beslutninger, professionel styring, en klar koncernfælles retning, strategisk funderede forbedringer samt driftsprocesser af høj kvalitet.

 

Du vil skulle varetage en selvstændig rolle i forhold til at drive en bred vifte af opgaver inden for det personalejuridiske område. Dine opgaver vil kræve løbende og tæt dialog med andre enheder i departementet, herunder departementets chefgruppe, samt Administrations- og Servicestyrelsen og Skatteministeriets øvrige styrelser. Du vil derfor få et bredt netværk i koncernen og indsigt i mange forskellige fagområder.

 

Dine opgaver vil bl.a. kunne omfatte:

  • Deltagelse i tværgående projekter inden for det personalejuridiske område, blandt andet med udvikling af fremtidige procedurer og juridiske paradigmer og tværgående processer i hele koncernen

  • Bidrage til kontorets samlede opgaveløsning, herunder eksempelvis udarbejdelse af retningslinjer, koncepter og politikker samt analyser og HR-processer

  • Rådgivning i forbindelse med chefansættelser, herunder åremålskontrakter samt rådgivning ved rekruttering af medarbejdere

  • Behandling af konkrete personalesager, herunder afskedssager, sager om stillingsændringer, aktindsigter og klagesager

 

Du vil få ansvar og faglige udfordringer, som modsvarer din erfaring og kompetencer. Du vil også have god mulighed for at udvikle dig og styrke din personlige og faglige profil.

 

Vi er et dynamisk kontor med et godt kollegialt sammenhold, der tæller ca. 15 dygtige medarbejdere, en student og to kontorchefer. Vi har en uformel tone i kontoret med vægt på humor og et godt socialt miljø.

 

Om dig

Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. med relevant erhvervserfaring gerne fra staten. Du trives både med konkret sagsbehandling og mere udviklingsorienterede opgaver, er løsningsorienteret og kan tænke og handle ud fra et helhedssyn. Du er struktureret, initiativrig og selvstændig i forhold til at opsøge viden og skabe grundlaget for beslutninger, ligesom du har energi og vilje til at lære. Du har grundlæggende styr på den juridiske metode, og kan kort og præcist fremstille sager, også når det gælder svære og komplekse juridiske forhold. Du er god til at omsætte faglig viden til konkrete resultater og er procesorienteret i forhold til at sikre fremdrift og samtidig få inddraget alle relevante parter.

 

Om at arbejde i Skatteministeriet

Skatteministeriets arbejde har indflydelse på alle danskeres liv og på al offentlig finansiering. Og med stor indflydelse følger stort ansvar. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiseret og have blik for hele samfundets behov.

 

I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på udvikling af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. I ministeriet har vi en uformel og uhøjtidelig omgangstone, og vores daglige sparring, medarbejdere imellem, er en forudsætning for, at vi kan skabe gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen.

 

Ansøgning og ansættelse

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 12. august.2020 kl. 12. Der kan indgå tests og cases i ansættelsesprocessen.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Anne Visholm på 72378530 og kontorchef Sisse Hjerrild Iversen på 72388726.

 

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

 

Hvis der bliver ledige stillinger i andre kontorer i Koncernstyring, kan du komme i betragtning til dem.

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

æs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-06-2020
Udløber
12-08-2020
Kviknummer
LJA-80519486
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-06-2020
Ansøgningsfrist
12-08-2020
Kviknummer
LJA-80519486
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed