Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteministeriet søger dygtig og ambitiøs fuldmægtig til koordinering og styring på personaleområdet

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-02-2020

Ønsker du at arbejde i krydsfeltet mellem styring og udvikling samt ledelsesbetjening og koordinering af et område med stor betydning for hverdagen i skatteforvaltningen? Kan du styre tværgående processer, og trives du i et dynamisk miljø, hvor du bl.a. vil få ansvaret for udarbejdelse af beslutningsoplæg i tæt dialog med vores styrelse på personaleområdet? Så er du måske vores nye medarbejder i Skatteministeriets forretnings- og styringskontor på personaleområdet, Strategisk HR og Analyse. 

 

I Skatteministeriet arbejder vi med store tal, store linjer og store ambitioner. Vi tager hver dag ansvar for den store indflydelse, vores arbejde har på danskernes liv. Som medarbejder i Skatteministeriet er du med til at skabe fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor. Her får du stort ansvar og faglige udfordringer med format.

 

Om jobbet

Du vil blive en del af kontoret Strategisk HR og Analyse, som har et centralt strategisk og rammesættende ansvar for personaleområdet på tværs af Skatteministeriets koncern. I dialog med vores HR-faglige styrelse, Administrations- og Servicestyrelsen, løfter vi en væsentlig opgave med at sikre den strategiske retning for HR- og personaleområdet i hele koncernen.

 

Kernen i vores arbejde er at understøtte, at personaleområdet kendetegnes af oplyste beslutninger, professionel styring, en klar koncernfælles retning, strategisk funderede forbedringer samt driftsprocesser af høj kvalitet.

 

Du vil skulle varetage en selvstændig rolle i forhold til at drive en bred vifte af styrings- og udviklingsopgaver inden for personaleområdet. Dine opgaver vil kræve løbende og tæt dialog med andre enheder i departementet, Administrations- og Servicestyrelsen samt Skatteministeriets øvrige styrelser. Du vil derfor få et bredt netværk i koncernen og indsigt i mange forskellige fagområder.

 

Dine opgaver vil bl.a. kunne omfatte:

  • Udarbejdelse af mål- og resultatplaner i samarbejde med Administrations- og Servicestyrelsen, herunder opfølgning på mål-og resultatstyringen

  • Porteføljestyring, herunder løbende opfølgning på fremdrift i projekter og sager i Administrations- og Servicestyrelsen

  • Udformning af retningslinjer, politikker mv. på personale- og lønområdet

  • Udarbejdelse af diverse beslutningsoplæg, notater og talepunkter til afdelingscheferne og departementschefen

 

Som fuldmægtig i kontoret vil du få ansvar for dine egne sager og blive tilknyttet et eller flere projekter sammen med erfarne kollegaer i kontoret. Du kan forvente en travl og omskiftelig hverdag, og vi tilbyder et solidt fagligt miljø med en stejl læringskurve, der kan udgøre et stærkt fundament for din videre karriere. I det daglige vægter vi faglig sparring, læring og udvikling højt.

 

Vi er et dynamisk kontor med et godt kollegialt sammenhold, der tæller ca. 15 dygtige medarbejdere, en student og to kontorchefer. Vi har en uformel tone i kontoret med vægt på humor og et godt socialt miljø.

 

Om dig

Du er en dygtig generalist, som vil være med til at sætte rammerne for personaleområdet i koncernen. Du har 1-2 års relevant erfaring (nyuddannede kan også komme i betragtning) gerne fra det statslige område, hvor du fx har arbejdet med ledelsesbetjening, styring og koordinering, projektarbejde eller lignende.

 

Vi forestiller os i øvrigt, at du:

  • er i stand til at drive processer fra start til slut

  • er udadvendt, samarbejdsorienteret og god til at opbygge relationer

  • har en skarp analytisk sans og gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner

  • er arbejdsom, har et solidt opfølgningsgen og kan sikre fremdrift og resultater

  • kan holde mange bolde i luften og bevare overblikket i et miljø, der ofte er præget af korte deadlines, og hvor opgaverne kan skifte karakter undervejs

 

Om at arbejde i Skatteministeriet

Skatteministeriets arbejde har indflydelse på alle danskeres liv og på al offentlig finansiering. Og med stor indflydelse følger stort ansvar. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiseret og have blik for hele samfundets behov.

 

I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på udvikling af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. I ministeriet har vi en uformel og uhøjtidelig omgangstone, og vores daglige sparring, medarbejdere imellem, er en forudsætning for, at vi kan skabe gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen.

 

Ansøgning og ansættelse

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 9. marts 2020 kl. 12.00. Der kan indgå tests og cases i ansættelsesprocessen.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Anne Visholm på tlf. 72 37 85 30.

 

Tiltrædelse er snarest muligt, og du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

 

Hvis der bliver ledige stillinger i andre kontorer i Koncernstyring, kan du også komme i betragtning til dem.

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-02-2020
Udløber
09-03-2020
Kviknummer
LJA-79472276
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-02-2020
Ansøgningsfrist
09-03-2020
Kviknummer
LJA-79472276
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed