Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteministeriet søger analytisk stærk medarbejder med ansvar for informationssikkerhed

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-01-2021

Har du erfaring med informationssikkerhed? Har du lyst til at arbejde i et dynamisk, politisk miljø med en omskiftelig hverdag - så er det måske dig, vi har brug for. Vi søger en engageret medarbejder, der skal være tovholder og omdrejningspunkt for ministeriets arbejde med informationssikkerhed. Du skal være med til at skabe grundlaget for en høj beskyttelse af vores oplysninger, så de ikke kommer uvedkommende i hænde.

 

Om stillingen i Skatteministeriets Koncernstyring

Du vil blive en del af kontoret Datasikkerhed og Forretningsunderstøttelse, der som en del af afdelingen Koncernstyring varetager strategiske og rammesættende opgaver på tværs af Skatteministeriets koncern. Herudover varetager kontoret en række centrale opgaver i forhold til at understøtte Skatteministeriets departement som en sikker og effektiv arbejdsplads.

 

I kontoret varetager vi implementering, styring, udvikling og tilsyn på en række forretningsområder, herunder lokalisering af Skatteministeriets koncern, implementering af GDPR (databeskyttelse), udvikling og implementering af politikker indenfor arbejdsmiljø og beredskab.

 

Du vil få mulighed for at arbejde med et bredt udsnit af opgaver inden for informationssikkerhed, hvor dine opgaver primært vil omfatte:

  • Bistå med udvikling af politikker og retningslinjer for, hvordan vi arbejder med informationssikkerhed i Skatteministeriets koncern

  • Skabe viden og opmærksomhed om informationssikkerhed i Skatteministeriets departement

  • Udarbejde risikovurderinger inden for informationssikkerhed i Skatteministeriets departement

  • Føre tilsyn med Skatteministeriets 10 styrelser inden for informationssikkerhed

  • Bistå med Rigsrevisionssager som omhandler informationssikkerhed

  • Almen ministerbetjening

 

Dit arbejde vil bringe dig vidt omkring i afdelingen Koncernstyring og i Skatteministeriets koncern i øvrigt, da dine opgaver ofte vil skulle løses i tæt samarbejde med andre kontorer, styrelser eller i arbejdsgrupper på tværs af ministeriets institutioner. I Skatteministeriet lægger vi stor vægt på helhedsperspektivet i opgaveløsningen, og du vil derfor også komme i kontakt med mange forskellige faglige områder som led i varetagelsen af dine opgaver.

 

Om dig

Du er cand.scient.pol., cand.polit., cand.merc. eller har en anden relevant videregående uddannelse, og du har gerne et par års relevant erfaring fra en politisk ledet organisation samt gode skriftlige kompetencer. Du tager ansvar og kan arbejde selvstændigt og struktureret med opgaverne, og evner samtidigt at skabe gode relationer og indgå i samarbejder med både kollegaer og andre faggrupper. Du har blik for detaljen og bruger det til at finde løsninger.

 

Om at arbejde i Skatteministeriet

Skatteministeriets arbejde har indflydelse på alle danskeres liv og på al offentlig finansiering. Og med stor indflydelse følger stort ansvar. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiserede og have blik for hele samfundets behov.

 

I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på udvikling af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. I ministeriet har vi en uformel og uhøjtidelig omgangstone, og vores daglige sparring, medarbejdere imellem, er en forudsætning for, at vi kan skabe gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen.

 

Ansøgning og ansættelse

Ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser bedes sendt via nedenstående link senest den 19. januar 2021. Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fungerende kontorchef Kathrine Waage på tlf. 72381421 / KAW@skm.dk

 

Stillingen skal tiltrædes snarest muligt. Du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-01-2021
Udløber
19-01-2021
Kviknummer
LJA-81550636
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-01-2021
Ansøgningsfrist
19-01-2021
Kviknummer
LJA-81550636
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed