Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarpe politiske analytikere til Dansk Folkepartis politiske afdeling på Christiansborg

Folketinget

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2020

Vil du sammen med de folkevalgte være med til at udvikle nye politiske initiativer og komme ind i det politiske maskinrum? Vil du være med til at levere faglig og strategisk rådgivning til Dansk Folkepartis folketingsgruppe og ledelse samt understøtte partiets daglige arbejde på Christiansborg? Så er du måske en af vores to nye politiske analytikere i Dansk Folkepartis nyoprettede politiske afdeling på Christiansborg.

Jobbet

Vi søger to politiske analytikere, som trives i en omskiftelig og til tider hektisk men altid spændende hverdag på Christiansborg. Vores nye analytikere skal bidrage til arbejdet med målrettet at udvikle nye politiske initiativer, fremme Dansk Folkepartis politiske dagsorden og understøtte partiets folketingsgruppe med f.eks. faglig rådgivning i politiske forhandlinger og lovgivningsarbejde på forskellige fagområder. Det daglige arbejde sker i tæt samarbejde med partiets øvrige organisation, herunder særligt partiets presseafdeling. Vi søger to nye analytikere:

Analytiker 1

Vi søger en politisk analytiker med stærke generalistkompetencer. Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring fra f.eks. centraladministrationen, kommuner, interesseorganisationer eller Christiansborg. Du kan have en samfundsfaglig eller juridisk baggrund. Det er afgørende, at du er selvstændig, initiativrig og fleksibel i forhold til arbejdsopgaver såvel som varierende arbejdstider. Din hovedopgave bliver, i samarbejde med resten af organisationen, at udvikle nye politiske initiativer og at være med til at sætte retning på fremtidens kurs i Dansk Folkeparti.

Du bliver en del af et stærkt hold i partiets politiske afdeling, som har til opgave at understøtte udviklingen af nye politiske initiativer og støtte partiets folketingsgruppe og ledelse i igangværende politiske forhandlinger, det daglige arbejde i folketingssalen og dagsaktuel sagshåndtering.

Analytiker 2

Vi søger en dygtig økonom som får et tværfagligt ansvar for at komme med økonomiske indfaldsvinkler og rådgivning inden for forskellige politikområder. Du skal være initiativrig og får en vigtig opgave med at bistå partiet ved udviklingen af nye politiske initiativer på det økonomiske område. Du bliver partiets talknuser og skal særligt understøtte partiets arbejde inden for finans, erhverv og skat. Du har en økonomisk uddannelsesbaggrund og gerne minimum 1-2 års erhvervserfaring fra centraladministrationen, kommuner, interesseorganisationer, tænketanke eller lignende. Nyuddannede kan også komme i betragtning. Du er faglig dygtig og besidder stærke analytiske kompetencer. Du forstår at omsætte økonomiske nøgletal og tendenser til politiske løsninger og budskaber.

Du bliver som økonom en del af et stærkt hold i partiets politiske afdeling, som har til opgave at understøtte udviklingen af nye politiske initiativer og støtte partiets folketingsgruppe og ledelse i igangværende politiske forhandlinger, det daglige arbejde i folketingssalen og dagsaktuel sagshåndtering.

Begge analytikere skal være:

  • Strukturerede, effektive og præcis

  • Stærke skriftlige formidlere og i stand til at kommunikere kompliceret stof på en lettilgængelig måde

  • Gode til at samarbejde naturligt med mange forskellige faggrupper

  • Holdspillere i en organisation med stærk holdånd

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte chefen for politisk afdeling, Alexander Søndergaard, på e-mail alexander.soendergaard@ft.dk eller på telefonnummer 61623072.

Ansøgning

Hvis du ønsker at komme i betragtning til stillingerne, skal du fremsende en ansøgning med relevante bilag senest den 21. juni 2020 til personale- og sekretariatschef Jeanie Nørhave på e-mail jeanie.norhave@ft.dk. Vi holder løbende samtaler.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Folketinget

Adresse 1
Christiansborg
1240 København K
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
15-05-2020
Udløber
21-06-2020
Kviknummer
LJA-80278886
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Folketinget

Adresse
Christiansborg
1240
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-05-2020
Ansøgningsfrist
21-06-2020
Kviknummer
LJA-80278886
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed