Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune,

Holte
09-02-2018

Skarpe konsulenter til datadrevet økonomistyring og analyser

Kontakt

Rudersdal Kommune

Øverødvej 2
2840
Holte
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-02-2018
Udløber:
22-02-2018
Kviknummer:
LJA-56041367
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Om jobbet

Du vil indgå i en nyoprettet styrings- og analyseenhed under Område Økonomi i Rudersdal Kommune og skal bidrage til at indfri vores høje ambitioner om at omsætte data til fortsat forbedring af den økonomiske og faglige styring i hele kommunen.

 

Dit projektorienterede arbejde vil spænde vidt fra analyser af særligt udfordrede velfærdsområder til videreudvikling af fagområdernes styringsgrundlag og ledelsesinformation. Du skal løse opgaverne i tæt samarbejde med økonomiområdets stærke driftsprofiler og nøglemedarbejdere fra fagområderne. Vi arbejder ud fra et skarpt implementeringsfokus for at sikre, at leverancerne omsættes til reelle forandringer i fagområderne.

 

Vores første og største fokus er på sundhedsudgifterne. Vi skal identificere de største potentialer for indsatser og sikre, at effekterne af gennemførte indsatser står mål med ressourceforbruget. Andre projekter har spot på det børnesociale område og befordring af vores borgere.

 

Din profil

Du har en uddannelse som cand.polit., cand.oecon., cand. scient.pol. eller tilsvarende og er ligesom os drevet af et ønske om at forbedre den kommunale opgaveløsning. Du har en analytisk stærk profil og kan etablere og omsætte komplekse datasæt til analyser, som andre fagligheder kan forstå. Du har faglige ambitioner, er engageret og kan samarbejde på kryds og tværs. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra den offentlige sektor, men ikke en forudsætning. Stærke projektlederkompetencer vil ligeledes være en fordel.

 

Derfor skal du vælge os

Du bliver en del af et ambitiøst og fagligt stærkt analysemiljø med gode rammer for faglig og personlig udvikling. Du får et job, hvor du gør en målbar forskel på de store kommunale velfærdsområder, som du får dyb indsigt i. Og så er vi en fleksibel og professionel arbejdsplads med høj trivsel og et stærkt socialt fællesskab.

 

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 37 timer pr. uge og med start hurtigst muligt.

 

Om os

Område Økonomi omfatter enhederne Budget og Regnskab, Indkøb, Udbud og Kontrakter og Styrings- og Analyseenheden og har til huse på Rådhuset, Øverødvej 2, 2840 Holte, tæt på Holte Station og Kongevejen. Du kan læse mere om Rudersdal Kommune på www.rudersdal.dk

 

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

 

Vedhæft venligst relevante eksamenspapirer.

 

Samtaler: Afholdes løbende.

 

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

 

Vibe Musaeus

Funktionsleder

vimus@rudersdal.dk

Tlf.: 46 11 20 06

Tlf.: 72 68 20 06

 

Peter Lassen

Økonomichef

plas@rudersdal.dk

Tlf.: 72 68 20 30

 

Ansøgningsfrist:

22. februar 2018

 

Rudersdal Kommune ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder tæt på skov og mark og med nærhed til sø og hav. Vi har en ambition om at være landets bedste bo-kommune. Vi vil møde kommunens borgere dér, hvor de er, og vi vil gerne finde nye veje sammen.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Udviklingsorienteret medarbejder med flair for moms- og afgiftsområderne samt regnskab.

Region Hovedstaden - Center for Økonomi
Frist: 
05-08-2018

Afdelingschef til Yngre Læger

Yngre Læger
Frist: 
11-07-2018

AC-fuldmægtig/ specialkonsulent

Region Midtjylland
Frist: 
24-06-2018

Vicedirektør

Socialstyrelsen
Frist: 
14-08-2018
Lignende job
TRIAX A/S
Nordjylland
Frist:
29-06-2018
Fresenius Kabi
København, Storkøbenhavn
Frist:
29-06-2018