Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarpe jurister til Personalejura og Forhandling

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-05-2020

Vi udvider vores team af personalejurister for at styrke den personalejuridiske rådgivning af kommunens 2.400 ledere. Vi søger derfor nye personalejurister til en af landets største og mest specialiserede afdelinger for offentlig ansættelsesret.

 

Du vil komme til at arbejde med rådgivning af og bistand til ledere i hele Københavns Kommune i alle personalejuridiske forhold, fra ansættelse til afskedigelse. Du skal varetage konkret sagsbehandling blandt andet i afskedigelsessager og ved andre disciplinære sanktioner og gennemføre forhandlinger med de faglige organisationer. Du vil også komme til at undervise kommunens ledere i ansættelsesretslige emner.

 

Om os

Personalejura og Forhandling er en del af Koncernservice under Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune, og vi er beliggende på Borups Allé, København NV.

 

Vi er ca. 40 medarbejdere i kontoret fordelt på tre teams: to personalejuridiske teams og et forhandlerteam. Du vil indgå i et af de personalejuridiske teams og vil referere til teamlederen på området.

 

Vi kan tilbyde udfordrende arbejdsopgaver i en kompleks organisation på en spændende arbejdsplads med et højt fagligt niveau og en bred kontaktflade til ledere og forvaltninger. Vi har travlt, men lægger vægt på at have mulighed for sparring og videndeling. Vi har en uformel omgangstone og højt humør.

 

Du bliver en del af Danmarks største arbejdsplads og får mulighed for at beskæftige dig med komplekse og principielle sager inden for det personalejuridiske område, bl.a. retssager, voldgiftssager m.v.

 

Vi har desuden fokus på, hvordan vi kan udvikle og effektivisere vores arbejdsgange og processer og dermed bidrage til bedre og billigere administration. Vi er innovative og nytænkende og arbejder med øget digitalisering og muligheder i ny teknologi inden for vores områder.

 

Om stillingerne

Du vil konkret komme til at varetage følgende opgaver

  • Rådgivning af og vejledning til kommunens ledere vedrørende personalejuridiske forhold

  • Sagsbehandling i forbindelse med sager om advarsler, uansøgt afsked, bortvisning, fratrædelses- og senioraftaler m.v., herunder personalejuridisk vurdering af den konkrete sag, udarbejdelse af partshøringsskrivelser og endelig afgørelse, evt. deltagelse i forhandling m.v.

  • Undervisningsopgaver vedr. personalejuridiske forhold

  • Evt. deltagelse i diverse udviklingsopgaver, bl.a. vedr. digitalisering og automatisering 

Vi har en uformel organisering, og du vil hurtigt komme til selv at træffe afgørelser og arbejde selvstændigt. Vi sørger for en grundig oplæring med bl.a. buddy-ordning og videnspersoner. Vi vil være de skarpeste indenfor vores felt, hvorfor vi har fokus på løbende faglig udvikling.

 

Om dig

Vi forventer, at du

  • har en relevant videregående uddannelse som f.eks. cand.jur. eller cand.merc.jur., interesserer dig for offentlig arbejds-/ansættelsesret og forvaltningsret og holder dig fagligt ajour

  • har lyst til at beskæftige dig indgående med personalesager og varetage sagsbehandlingen som led heri med fokus på at skabe gode resultater for brugerne

  • kan arbejde selvstændigt, effektivt og struktureret, er god til at samarbejde og deler din viden med kolleger også i en travl hverdag

  • har lyst til at bidrage til udvikling af opgaveløsningen, er innovativ og kan tænke i nye og bedre løsninger

  • trives med at have direkte kontakt med ledere på alle niveauer og kan yde kompetent og situationsbestemt rådgivning, og at du er i stand til at træffe beslutninger også i pressede situationer

  • har forståelse for, lyst til og gerne erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation og er god til at navigere i en kompleks organisation 

Hvis du har erfaring fra en lignende stilling, f.eks. fra en anden personalejuridisk afdeling fra stat, region eller kommune eller måske en faglig organisation, vil det være en fordel. Du kan dog også være nyuddannet, hvis du kan dokumentere interesse for ansættelsesret og forvaltningsret og gerne erfaring fra relevant studiejob.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg.

 

Forventet tiltrædelse er den 1. august 2020.

 

Send din ansøgning vedlagt CV, uddannelsesbevis og karakterblad samt andet relevant materiale.

 

Nærmere oplysninger

Hvis du ønsker at vide mere om stillingerne, kan du kontakte kontorchef Lotte Pedersen på 3366 5230 eller teamleder Anja Hiort-Lorenzen på 2740 8868.

 

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 16. juni 2020

 

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 26, evt. via MS Teams.

 

Om Koncernservice

Koncernservice er et af landets største fællesadministrative centre. Vi betjener Københavns Kommunes syv forvaltninger med styring af økonomi, løn- og personaleadministration. Det er vores mål at effektivisere og optimere administrative arbejdsgange og sikre et højt serviceniveau, så kommunens 45.000 medarbejdere kan koncentrere sig om at levere velfærdsydelser af høj kvalitet. Vi er ca. 700 ansatte og blandt landets største shared services centre. Læs mere om os på: www.koncernservice.kk.dk .

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-05-2020
Udløber
16-06-2020
Kviknummer
LJA-80327575
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-05-2020
Ansøgningsfrist
16-06-2020
Kviknummer
LJA-80327575
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed