Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarpe juridiske medarbejdere med interesse for de lovgivningsmæssige rammer og digitale muligheder på regnskabsområdet

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-01-2019

Trives du i en hverdag med mange bolde i luften, og forstår du at fastholde en høj faglighed, selv når der skal findes hurtige løsninger? Har du lyst til at arbejde med mange forskellige aspekter af regnskabsområdet, og formår du at se og udnytte digitale muligheder? Så er det måske dig vi leder efter. Regnskab og Revision i Erhvervsstyrelsen i København søger en talentfuld jurist, der har lyst til at arbejde i et knivskarpt fagligt miljø med gode kolleger, hvor vi sammen og i samarbejde med vores interessenter finder løsninger, der fungerer. 

 

I vores daglige arbejde er vi i dialog med en lang række interessenter, og vi har altid mange bolde i luften. Den politiske dagsorden sætter også sit tydelige præg på vores arbejde. Vi er et fagligt stærkt team, hvor vi hver især har forskellige kompetencer, men hvor vi arbejder sammen for at finde de bedste løsninger og så har vi en uformel og åben tone., fortæller Carina, Chefkonsulent i Team Regulering og Digitalisering.  

 

Spil en nøglerolle inden for regulering og digitalisering på regnskabsområdet 

Vi søger en erfaren medarbejder, der har interesse for de lovgivningsmæssige rammer for virksomhedernes regnskabsaflæggelse, herunder for betydningen af den digitale udvikling af fremtidens regnskabsrapportering. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til årsregnskabsloven og har erfaring med udarbejdelse af lovforslag. 

 

Dine primære opgaver vil bestå af: 

 

 • Lovarbejde 

 • Ministerbetjening og direktionsbetjening - herunder udarbejdelse af notater, baggrundsmateriale, præsentationer 

 • Høringer, aktindsigter, presse- og borgerhenvendelser

 • Udarbejdelse og opdatering af vejledninger og bekendtgørelser

 • Internationalt arbejde, herunder eventuelt deltagelse i konferencer og møder i udlandet

 • Deltagelse i projekter på tværs af Erhvervsstyrelsen 

 • Sekretariatsbetjening af Regnskabsrådet 

 • Bidrag til udviklingen af området - herunder områdets snitflader i forhold til regnskabskontrol samt udvikling og drift af digitale løsninger på regnskabsområdet

 

 

Løsningen af opgaverne vil foregå i samarbejde med dygtige og ambitiøse kolleger inden for regnskabs-, selskabs-, fonds- og revisionsområdet. Du vil også løbende være i dialog med andre myndigheder, revisorer og organisationer. 

 

Et område med fokus på faglighed og dialog med erhvervslivet  

Erhvervsstyrelsen arbejder for at skabe de bedste rammer for virksomhedernes vækst og udvikling blandt andet ved at udarbejde en enkel og forståelig lovgivning, der skal være med til at sikre, at vi kan sætte ind over for misbrug og svindel uden at lovlydige virksomheder pålægges unødige byrder. Herudover skal reguleringen være med til at fremme virksomhedernes ansvarlighed. Helt centralt er det også, at lovgivningen i videst muligt omfang muliggør automatisering og digitalisering af regnskabsprocesserne i virksomhederne. Vores arbejde på lovgivningsområdet er blandt andet kendetegnet ved, at vi inddrager vores centrale interessenter i det lovforberedende arbejde ligesom vi også har øje for, hvordan man har indrettet sig i andre lande. Lande som vi sædvanligvis sammenligner os med, så vi sikrer, at danske virksomheder ikke stilles dårligere end deres europæiske konkurrenter.

 

I Erhvervsstyrelsen har vi fokus på fagligheden og giver dig gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling. Derudover tilbydes du gode arbejdsvilkår, herunder flekstid, pension og en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv. Det er vigtigt for os, at den enkelte medarbejder mærker fleksibiliteten i arbejdstilrettelæggelsen og muligheden for medindflydelse på arbejdsopgaverne. 

 

Faglig stærk profil med ambitioner  

Din uddannelsesmæssige baggrund er cand.jur., cand.merc.jur. eller tilsvarende videregående uddannelse. 

 

 • Du har en høj faglighed, og du formår at bringe den i anvendelse. 

 • Du har stor interesse og forståelse for den digitale udvikling samt har øje for de muligheder, den giver.

 • Du kommunikerer tydeligt skriftligt såvel som mundtligt til mange forskellige målgrupper, herunder faglige eksperter, borgere og ministeren.  

 • Kendskab til lovgivningen på regnskabs- og selskabsområdet.

 • Du kan levere til aftalt tid og i høj kvalitet med styr på detaljerne også hvis der er ekstra fart på i en periode. 

 • Du er i stand til både at arbejde selvstændigt og til at samarbejde med andre.  

 

 

Om os 

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 550 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed med en stærk digital dagsorden. Vi har fagligt dygtige medarbejdere, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe ny værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.    

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.     

 

Er du én af vores nye kollegaer?  

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for at forhandle tillæg. Indplacering vil være som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer.

 

Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt. 

 

Interesseret? 

Lyder stillingen som noget for dig? Så klik på Søg stilling i boksen til højre eller søg via vores hjemmeside på http://www.erhvervsstyrelsen.dk/job. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest den 13. februar 2019 kl. 12.00 

 

Der vil blive afholdt samtaler i uge 8 og 9.

Spørgsmål om jobbet
Cathrine Lund-Jensen, HR-rekrutteringspartner, tlf. 91 33 70 38
Susanne Thorhauge, Kontorchef, tlf. 35 29 19 32

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund, derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion eller etnisk baggrund til at søge.  

Del dette job

Kontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-01-2019
Udløber
13-02-2019
Kviknummer
LJA-69985527
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Arbeid og velferdsdirektoratet, NAV

Nasjonal sikkerhetsmyndighet Oslo, Langkaia

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-01-2019
Ansøgningsfrist
13-02-2019
Kviknummer
LJA-69985527
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, Økonomi og regnskab
Beliggenhed