Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarpe hjerner (fuldmægtig/konsulent) til digitalisering og sundhedsinnovation

Sundheds- og Ældreministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-10-2020

Vil du være en del af det vigtige arbejde med digitale løsninger og sundhedsinnovation? Vil du arbejde tæt på den politiske dagsorden i et spændingsfelt mellem politik og strategi, hvor konkrete løsninger føres ud i livet? Så er du måske en af vores nye kollegaer i Enhed for Data, Infrastruktur og Cybersikkerhed.

Det danske sundhedsvæsen ligger i den absolutte verdenselite, når det gælder digital og teknologisk understøttelse af sundhedsvæsenet. En stærk digital infrastruktur er afgørende for at sikre sammenhæng og kvalitet i sundhedsvæsenet og for at give borgerne nye muligheder i deres kontakt med sundhedsvæsenet. Aktuelt er digitale løsninger som booking af test på hjemmesiden www.coronaprover.dk og smittesporingsappen Smitte|stop eksempler på Sundheds- og Ældreministeriets arbejde med digitalisering og udvikling af konkrete redskaber til håndtering af COVID-19-situationen.

Om Enhed for Data, Infrastruktur og Cybersikkerhed

Enheden er placeret i ministeriets Afdeling for Strukturel Sundhed og spiller en nøglerolle i den digitale og strukturelle udvikling af vores sundhedsvæsen. En udvikling, hvor nye fysiske rammer, nye teknologier og digitale løsninger bidrager til mere sammenhængende behandlingsforløb, bedre kvalitet for patienterne og mere sundhed for pengene.

Blandt enhedens kerneopgaver er implementering af den nationale strategi for digital sundhed, strategi for cyber- og informationssikkerhed i sundhedssektoren og indsatser for bedre brug af data og sundhedsinnovation. Vi sætter dagsordenen og sikrer fremdrift på en række nationale og fællesoffentlige it- og dataprojekter og vi arbejder med at formulere og rammesætte konkrete løsninger, der kan bidrage til at føre regeringens politik på sundheds- og ældreområdet ud i livet.

Enheden fører tilsyn med de 16 kvalitetsfondsstøttede sygehusbyggerier (også kaldet supersygehuse), hvor vi har et overordnet ansvar for den samlede investering, herunder de nye sygehuses rolle i fremtidens sundhedsvæsen.

Vi udvikler og udmønter regeringens politik på enhedens ressortområde i tæt samarbejde med resten af Sundheds- og Ældreministeriets departement og styrelser og med en stribe interessenter og aktører på sundheds- og ældreområdet.

Din hverdag hos os

Du får en varieret arbejdsdag med forskelligartede opgaver, der har både korte og lange frister. Du skal være indstillet på at levere på begge typer opgaver. Til gengæld får du et stort ansvar og spillerum til at drive enhedens strategiske indsatser igennem. Du får en bred kontaktflade både i ministeriets koncern og til bl.a. Finansministeriet, Danske Regioner, KL, patient- og fagorganisationer mv., og du får et værdifuldt indblik i og erfaring med styring af projekter og strategier med mange interessenter og aktører i spil.

Dine primære opgaver vil være knyttet til digitalisering og sundhedsinnovation, men du vil også kunne få opgaver på andre af enhedens områder.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

  • udarbejde af beslutningsoplæg til sundheds- og ældreministeren, regeringen og til relevante fællesoffentlige beslutningsfora

  • sætte mål for strategiske indsatser på området bl.a. med bidrag til politiske processer på tværs af ministeriet bl.a. politiske udspil, finanslov og de årlige økonomiforhandlinger med regioner og kommuner

  • sekretariatsbetjene og projektstyre indsatser, hvor sundheds- og Ældreministeriet er drivende part

  • deltage i tværgående projekter og processer både internt i Sundheds- og Ældreministeriet koncern og eksternt

  • varetage diverse ministerbetjeningsopgaver, udarbejde svar til Folketinget mv.

 

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, fx cand.polit., cand.oecon. cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lignende. Du har solid politisk og strategisk forståelse samt interesse for og erfaring med at drive projekter og strategiske indsatser frem. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til digitalisering og/eller sundheds- og ældreområdet samt erfaring fra en politisk styret organisation.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er fagligt og analytisk stærk

  • kan tilrettelægge gode processer med inddragelse af mange aktører og interesser

  • har en skarp pen og kan formidle komplekse problemstillinger i et klart sprog både skriftligt og mundtligt.

 

Vi forventer, at du er en rigtig holdspiller, ansvarsfuld, engageret og positiv, ligesom at du er initiativrig og bidrager med nye ideer og løsninger. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og trives i en omskiftelig hverdag med både korte og lange frister på dine opgaver.

Om ansættelsen

Du bliver ansat i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Afhængig af din erfaring og kvalifikationer vil du blive ansat som enten fuldmægtig eller special- eller chefkonsulent.

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingerne ved at ringe til kontorchef Nanna Skovgaard på tlf. 2222 8220.

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i ug 43.

Sundheds- og Ældreministeriet har røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.


Del dette job

Alternativ adresse



Kontakt

Sundheds- og Ældreministeriet

Adresse 1
Holbergsgade 6
1057 København K
Danmark
Adresse 2
Holbergsgade 6
1057 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-10-2020
Udløber
18-10-2020
Kviknummer
LJA-81234419
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sundheds- og Ældreministeriet

Adresse
Holbergsgade 6
1057
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-10-2020
Ansøgningsfrist
18-10-2020
Kviknummer
LJA-81234419
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed