Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarpe generalister til digital og strukturel udvikling af sundhedsvæsenet

Sundhedsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-10-2021

Vil du være med til at omsætte politik til konkrete projekter, analyser og forandringer? Vil du arbejde tæt på den politiske dagsorden og være med til at udvikle digitale løsninger, der gør en forskel for patienter og sundhedspersonale? Har du talent for - og lyst til - at tænke strategisk og politisk? Så er du måske vores nye kollega i Sundhedsministeriet.

 

Om os

Vi er et kontor i Sundhedsministeriet, som arbejder for at styrke den digitale og strukturelle udvikling af det danske sundhedsvæsen. En udvikling, hvor nye fysiske rammer, digitale løsninger samt bedre brug af data og nye teknologier bidrager til mere sammenhængende behandlingsforløb, bedre kvalitet for patienterne og mere sundhed for pengene.

 

Det danske sundhedsvæsen ligger i verdenseliten, når det gælder digital og teknologisk understøttelse og udvikling af sundhedsvæsenet. I enheden er vi med til at sætte dagsordenen på dette område og sikrer fremdrift i en række nationale og fællesoffentlige it- og dataprojekter. Blandt enhedens kerneopgaver er implementering af den nationale Strategi for digital sundhed. Under COVID 19-situationen har vi bl.a. været med til at udvikle digitale løsninger som vacciner.dk, videokonsultationer og coronapas-appen.

 

Samtidig etablerer regionerne med de 16 kvalitetsfondsstøttede sygehusbyggerier (også kaldet supersygehuse) en ny sygehusinfrastruktur, hvor modtagelse af akutte patienter og højt specialiseret behandling samles på færre matrikler. Sundhedsministeriet fører tilsyn med byggerierne og står bl.a. for løbende orienteringer til Folketinget.

 

Vi er i alt 15 engagerede medarbejdere i Enheden for Data, Infrastuktur og Cybersikkerhed, som er organisatorisk forankret i ministeriets afdeling for Strukturel Sundhed.

 

Din hverdag hos os

Vi søger to nye kollegaer, og de konkrete arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

  • udarbejde beslutningsoplæg til sundhedsministeren, regeringen og til relevante fællesoffentlige beslutningsfora og styregrupper

  • bidrage til politiske processer på tværs af ministeriet i forbindelse med fx politiske udspil, finanslov og de årlige økonomiforhandlinger med regioner og kommuner

  • sekretariatsbetjene og projektstyre indsatser, hvor Sundhedsministeriet er drivende part, varetage diverse ministerbetjeningsopgaver, udarbejde svar til Folketinget mv.

 

Den ene af vores nye kolleger skal desuden indgå i byggeri-teamet, hvor du får ansvar for ministeriets tilsyn med to-tre af sygehusbyggerierne. Det indebærer bl.a. vurdering af regionernes løbende rapportering om byggerierne, besvarelse af folketingsspørgsmål og pressehenvendelser m.m.

 

Fælles for begge stillinger er, at du hos os får en varieret arbejdsdag med forskelligartede opgaver, der spænder fra ministerbetjening til styring af projekter, og du skal være indstillet på at levere på opgaver med både korte og lange frister. Til gengæld får du et stort ansvar og spillerum til at arbejde selvstændigt. Du får en bred kontaktflade både med styrelserne i ministeriets koncern og til bl.a. Finansministeriet, Danske Regioner, KL, regioner mv.

 

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, fx cand.polit., cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lignende. Du er nyuddannet eller har et par års relevant erhvervserfaring. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til digitalisering og/eller sundhedsområdet samt erfaring fra en politisk styret organisation, men det er ikke et krav. Hvis du ønsker at arbejde med sygehusbyggerier, kan du også have en baggrund fra tilsyns- eller tilskudsadministration eller have arbejdet med controlling i en politisk kontekst.

 

Vi lægger vægt på, at du:

  • har interesse og talent for at drive processer og projekter med mange aktører

  • har en skarp pen og kan formidle komplekse problemstillinger i et klart sprog

  • er en holdspiller, der både tager ansvar for egne opgaver og spiller dine kolleger gode

  • er engageret, initiativrig og bidrager til konstruktive løsninger.

 

Til arbejdet med sygehusbyggerier lægger vi derudover særligt vægt på, at du er detaljeorienteret og talstærk. Erfaring med Excel er en fordel.

 

Om ansættelsen

Du bliver ansat som fuldmægtig efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Ansøgningsfrist: 07-11-2021

Ansættelsesdato: 01-01-2022

 

 

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til kontorchef Stine Sønderby Bonde på tlf. 22 15 64 22, teamleder (digitalisering) Nina Bergstedt på tlf. 23 81 63 61 eller teamleder (sygehusbyggerier) Martin Nyrop Holgersen på tlf. 61 30 86 09.

 

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 45. Du kan læse mere om os på www.sum.dk

 

Sundhedsministeriet har røgfri arbejdstid.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund. 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Sundhedsministeriet

Adresse 1
Holbergsgade 6
1057 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-10-2021
Udløber
07-11-2021
Kviknummer
LJA-82855393
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sundhedsministeriet

Adresse
Holbergsgade 6
1057
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-10-2021
Ansøgningsfrist
07-11-2021
Kviknummer
LJA-82855393
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed