Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp studentermedhjælper til Signalprogrammets Stakeholder & Management Relations

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København, Storkøbenhavn

Indrykket
02-12-2021
Vi søger lige nu en dygtig og ambitiøs student, der med godt humør, et veludviklet servicegen og gåpåmod vil blive en vigtig del af Stakeholder & Management Relations i Signalprogrammet.

I Stakeholder and Management Relations står vi bl.a. for politisk betjening, understøttelse af samarbejdet med vigtige interessenter og stakeholders, intern og ekstern kommunikation, koordinering af EU-specifikke-sager samt administrativ støtte til ledelsen af Signalprogrammet.

Signalprogrammet er ansvarligt for at udrulle og idriftsætte de nye digitaliserede signalsystemer i hele landet. Du bliver en del af en international organisation, der giver dig en bred kontaktflade og mulighed for at arbejde i et tværfagligt miljø i en uforudsigelig og spændende hverdag, hvor humøret er højt og omgangstonen uhøjtidelig.

Arbejdstiden bliver 15 timer om ugen naturligvis med hensyntagen til dit studie og eksamener.

Mange forskellige arbejdsopgaver

Som vores nye studentermedhjælper, vil du i samarbejde med resten af sektionen hjælpe med at ekspedere en række af de løbende politiske og administrative sager. Det kan være lettere sagsbehandling, mulighed for ejerskab af og deltagelse i studierelevante opgaver på kontoret, samt kontakt og koordinering med en række samarbejdspartnere. Derudover kan du over tid få ansvar for egne sager inden for ledelsessupport og ministerbetjening.

Du kommer desuden til at hjælpe med en del praktiske opgaver, som for eksempel håndtering af dokumenter, journalisering og arkivering af sager, arrangering af møder, yde praktisk bistand med vores SharePoint, lave PowerPoint-præsentationer, renskrive noter og mødereferater.

Selvstændig, imødekommende og glad

Vi ser gerne, at du er godt i gang med en længere videregående, sandsynligvis samfundsfaglig, uddannelse. Erfaring fra tidligere studenterarbejde er en fordel, men ikke et krav.

Du formulerer dig godt på skrift, og ved hvordan man bruger MS Office-pakken og Outlook. Arbejdssproget i Signalprogrammet er engelsk, hvorfor du gerne har gode engelskkundskaber både skriftligt og mundtligt.

Vi forventer, at du både kan arbejde selvstændigt og sammen med andre. Du har lyst til at arbejde i et fagligt, internationalt miljø og kan navigere mellem dansk og engelsk. Du kan arbejde selvstændigt og du har sans for struktur, kvalitet og rettidig omhu.

Vigtigst af alt er det dog, at du har et godt humør, og at det falder dig naturligt at være hjælpsom, serviceminded og åben i din kommunikation med medarbejdere med vidt forskellige faglige baggrunde.

Løn

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, der er 127,70 kr. i timen.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt sektionschef Simon Redder Berthelsen på 28 11 87 13. Send os CV og ansøgning samt dokumentation på, at du er indskrevet på en videregående uddannelse. Denne dokumentation er et krav for at kunne blive ansat i stillingen.

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stillingen og følger instruktionerne.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse 1
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Danmark
Tlf
21639833
Adresse 2
1577 København V
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
28118713
Praktisk information
Oprettet
02-12-2021
Udløber
09-01-2022
Kviknummer
LJA-83044530
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Job i virksomheden

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Danmark
Tlf: 21639833
Praktisk information
Indrykket
02-12-2021
Ansøgningsfrist
09-01-2022
Kviknummer
LJA-83044530
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed