Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp student med interesse for STAR's tilsyn med beskæftigelsesindsatsen

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-11-2021

Vil du med i maskinrummet om udviklingen af tilsynsindsatsen med a-kasser og kommuner? Kunne du tænke dig at arbejde i tæt kontakt med kollegaer og interessenterne om tilsynsopgaverne? Så har vi en spændende, udviklende studenterstilling til dig i Tilsyn og Kontrol.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

 

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

 

Du kan læse mere om os på www.star.dk.

 

Vær med til at drive tilsynet med a-kasserne og kommunerne

I Tilsyn og Kontrol vil du få ca. 20 kollegaer. Vi arbejder med tilsyn med a-kasser, kommuner og UDK, som alle administrerer og udbetaler sociale ydelser. Det er et felt, der har stor politisk opmærksomhed. Vi udvikler og effektiviserer tilsynsindsatsen i takt med at ydelserne digitaliseres, og vi tilrettelægger en lang række særlige tilsynsindsatser.

 

Vi driver bl.a. et ambitiøst digitaliseret tilsyn med a-kassernes udbetaling af dagpenge - en opgave, som du vil komme til at arbejde med. Du skal også være med til at tilrettelægge og behandle anmeldelser om muligt snyd med ydelser fra andre myndigheder, politiet og private. Du kommer til at arbejde med GDPR-reglerne og reglerne i forvaltnings- og offentlighedsloven i praksis, så du får god offentlig sagsbehandling helt ind under huden.

 

Du bliver en del af a-kasseteamet, og du skal

  • være med til at foretage tilsyn på dagpengeområdet

  • være med til at behandle anmeldelser om muligt snyd med ydelser

  • have kontakten til kollegaer i a-kasserne og andre samarbejdsparter, og

  • løse mange andre spændende opgaver vedr. tilsyn og kontrol.

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

  • er studerende på en samfundsvidenskabelig uddannelse gerne med vægt på jura eller økonomi

  • har en god forståelse for tal

  • er grundig og kan arbejde selvstændigt og effektivt

  • er initiativrig, ansvarsbevidst og ikke mister overblikket i en travl hverdag

  • er god til at samarbejde

  • har gode skriftlige formuleringsevner

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Du bliver ansat efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

 

Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt.

 

Dit daglige arbejdssted vil være Haraldshus, Vermundsgade 38, 2100 København Ø.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte teamleder Birgitte Kjelgaard Andersen på tlf. nr. 72 21 77 05.

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Ask Ahrens Blicher i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 29 63 17 26.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest 13. december 2021.

Del dette job

Alternativ adresse



Kontakt

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse 1
Vermundsgade 38
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Vermundsgade 38
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-11-2021
Udløber
13-12-2021
Kviknummer
LJA-83007523
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse
Vermundsgade 38
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-11-2021
Ansøgningsfrist
13-12-2021
Kviknummer
LJA-83007523
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed