Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp, selvstændig og ambitiøs jurist til international virksomhed

Aalborg Portland Holding

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-05-2022

Virksomheden

Aalborg Portland Holding er en del af Cementir Gruppen, en international leverandør af cement, beton og aggregates.  Aalborg Portland Holding er den overordnede, juridiske enhed for produktionsselskaber i Danmark, Norge, Sverige, Belgien, USA, Tyrkiet, Malaysia, Egypten og Kina samt salgsenheder i en lang række andre lande. Der er betydelig vækst i nye opgaver, og Aalborg Portland Holding er på udkig efter en ambitiøs kollega til deres legal team i København. Udover dig består teamet af en advokat/leder af afdelingen samt en juridisk assistent.

Jobbet

Som jurist bliver du ansvarlig for rådgivning på tværs af organisationen. Vi har høje forventninger til at du kan levere kvalitet i den juridiske rådgivning med baggrund i stor forstaelse for forretningens samlede behov og vilkar. 

Du vil fa et bredt juridisk ansvar indenfor konkurrence- selskabs- og kontraktret. Da Aalborg Portland Holding opererer internationalt, vil opgaverne ogsa vedrøre internationale forhold. Du skal juridisk understøtte og være med til at eksekvere de mange projekter, der foregar rundt i koncernen.

Trives du i en central rolle og ønsker du at være med til at gøre en forskel, så er du rette kandidat.

Hovedopgaverne er rådgivning af og sparring med de forskellige forretningsområder. Du får en hverdag med en bred portefølje af forskellige opgaver. Vi ser gerne at du har erfaring med en eller flere af nogle af de opgaver som vi beskæftiger os med, og hvilke blandt andet er:

  • Selskabsretlige forhold, herunder ajourføring af selskabsportefølje samt afholdelse af bestyrelsesmøder
  • Udarbejdelse, gennemgang og forhandling af diverse forskellige aftaletyper (eksempelvis større vedligeholdelseskontrakter, salgs- og indkøbskontrakter, hemmeligholdelsesaftaler, forsknings- og udviklingsaftaler) samt review og udarbejdelse af standard templates
  • Konkurrenceret, herunder opdatering af politikker samt undervise og træne forretningen
  • Legal compliance ved implementering af diverse politikker, herunder GDPR
  • Tvisthandtering

Din profil

Du har en uddannelse som Cand. merc. jur. eller Cand. Jur. Du har et par års erfaring fra advokatbranchen, en lignende in-house stilling eller andet erfaring med nogle af vores arbejdsopgaver.

Du behersker engelsk på forhandlingsniveau i både skrift og tale.

Som person er du engageret i dit arbejde og du tilgår det struktureret. Du har evnen til at holde overblikket over mange aspekter og arbejde proaktivt. Du er en teamplayer, der formår at skabe resultater i samspil med dine kolleger på alle niveauer af organisationen.

Du tilbydes

Du får en spændende stilling med mange samarbejdsflader i en international koncern, hvor du selv kan være med til at præge den videre udvikling. For den rette kandidat er der gode muligheder for faglig- og personlig udvikling. Du bliver en del af et mindre team der har deres daglige gang på vores kontor på Islands Brygge. Vi deler faciliteter med virksomhedens kommunikationsafdeling og IT og har kontorpladser til vores kollegaer fra andre lokationer i Danmark og Europa. Du vil derfor ofte møde nye kollegaer på gangen. Der vil være mindre rejseaktivitet, primært til vores Aalborg kontor. Vi kan tilbyde dig en attraktiv lønpakke med pensionsordning, frit valgs konto og sundhedsforsikring.

Sådan ansøger du

Er du interesseret, så send venligst din ansøgning og dit CV via stillingsannoncen på vores hjemmeside senest søndag d. 15. maj 2022.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Chef jurist Mette Line Braad på telefon +45 24291460

Ansøgningsfrist:

15-05-2022      

Tiltrædelse:

hurtigst muligt                            

Hjemmeside:

https://www.aalborgportland.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Aalborg Portland Holding

København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-05-2022
Udløber
15-05-2022
Kviknummer
LJA-83586856
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Aalborg Portland Holding

Praktisk information
Indrykket
05-05-2022
Ansøgningsfrist
15-05-2022
Kviknummer
LJA-83586856
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed