Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp samfundsfaglig profil til policyudvikling og rådgivning af skatteministeren

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-03-2021

Ansøgningsfrist: 21-04-2021

 

Ønsker du at arbejde i krydsfeltet mellem analyse, policy-udvikling og samfundsøkonomi? Trives du i en hektisk hverdag, hvor du bl.a. får ansvaret for at betjene skatteministeren i forhold til regeringens helt centrale udvalg? Og har stærke samfundsfaglige og -økonomiske kompetencer? Så er du måske den kollega, vi søger i Skatteministeriets kontor for Økonomisk Politik og Analyse.

 

Tæt på den politiske verden, regeringens beslutninger og samfundsøkonomiske forhold

Som medarbejder i Skatteministeriets kontor for Økonomisk Politik og Analyse (ØPA) vil du blandt andet blive involveret i udarbejdelse af beslutningsoplæg, samfundsøkonomiske analyser og politiske udspil.

 

Konkret vil du blive tilknyttet kontorets policy-team, der bl.a. udarbejder de håndakter, skatteministeren anvender til de ugentlige møder i regeringens centrale udvalg, økonomi- og koordinationsudvalgene. Her fastlægges størsteparten af regeringens politik.

 

Endelig kan du se frem til at blive inddraget i koordinering på tværs af ministeriet samt med eksterne interessenter som de øvrige økonomiske ministerier eller KL, og i udarbejdelse og koordination af tværgående politiske forløb. Du vil få et bredt kendskab til skatteområdet og mulighed for at præge udviklingen.

 

Du kan forvente en travl hverdag med skiftende arbejdstider. Til gengæld lover vi, at du får en stejl læringskurve, indblik i regeringens maskinrum og mange spændende udfordringer.

 

Om dig

Du er cand.scient.pol., cand.polit., cand.oecon. eller lignende og er blandt de dygtigste på din årgang. Du er formentlig nyuddannet eller har nogle års erfaring.

 

Du har blik for den betydning, økonomisk politik og beskatning har for samfundet. Du kan opfatte, gengive og nuancere en problemstilling klart i skrift og tale.

 

Som person er du fleksibel, har et stort engagement, et godt humør og en positiv indstilling, når tingene går stærkt. Du har udpræget gode samarbejdsevner, sætter pris på åbenhed og konstruktiv dialog med henblik på at sikre høj kvalitet i opgaveløsningen, og du lægger vægt på, at politiske beslutninger træffes på det bedst mulige grundlag.

 

Arbejd tæt på det, der tæller

I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for Skatteforvaltningen.

 

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der også er plads til det sociale.

 

Ansøgning og kontakt

 Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket Søg stillingen senest den 21. april. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Merete Godvin Jensen på telefonnummer 72 38 95 89.

 

Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

 

Du vil også kunne komme i betragtning til andre stillinger i afdelingen for lovgivning og økonomi.

 

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

 

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

 

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede uanset køn, alder religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-03-2021
Udløber
21-04-2021
Kviknummer
LJA-81890772
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-03-2021
Ansøgningsfrist
21-04-2021
Kviknummer
LJA-81890772
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed