Gem annonce

Skarp sagsbehandler til et aftaleområde i bevægelse

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
29-03-2021

Kan du forhandle og fortolke kollektive aftaler og trives du i et job med stor selvstændighed og mange bolde i luften? Er du parat til at tage ansvar for strategisk udvikling af aftaleområdet på et ministerområde, som er i konstant bevægelse og hvor vi løser vigtige sikkerhedspolitiske opgaver for Danmark, i ind- og udland?

Så har vi en spændende stilling til dig i Overenskomstafdelingen.

Om os

Sektionen for militære overenskomster er en del af Overenskomstafdelingen i Forsvarsministeriets Personalestyrelse i Ballerup. Vi forhandler og fortolker en række overenskomster og aftaler for Forsvarsministeriet, herunder en række overenskomster for militært ansatte, som er unikke for ministerområdet og derfor indgås af os på delegation fra Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Vores opgaver består hovedsageligt i at:

  • Rådgive Forsvarets chefer og HR-medarbejdere om brug af overenskomster og aftaler.

  • Fortolke aftaler og træffe afgørelse i sager om overenskomst- og aftalemæssige forhold.

  • Samarbejde med Forsvarets myndigheder og de faglige organisationer om løsninger, som understøtter Forsvarets skiftende behov, f.eks. som følge af ændrede opgaver og operationsmønstre i ind- og udland.

  • Deltage i og gennemføre overenskomstforhandlinger og øvrige aftaleforhandlinger med de faglige organisationer.

 

Sektionen, som du vil blive en del af, består af 12 ambitiøse, engagerede og fagligt dygtige kolleger som lægger vægt på faglig sparring og et godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone.

Om stillingen

Hos os vil du få en dagligdag i tæt kontakt med ministerområdets myndigheder og de militære faglige organisationer på et område med stor politisk bevågenhed. Ud over din daglige rådgivning af chefer og HR-medarbejdere vil du også få mulighed for at udvikle dit sagsområde bl.a. ved at skrive skarpe notater og beslutningsoplæg til direktionen. Dine forhandlingsevner vil blive styrket gennem periodiske forhandlinger med de faglige organisationer og du vil få ansvar for at håndtere de større eller mindre udfordringer, som løbende opstår i relation til f.eks. honorering og tilrettelæggelse af arbejdet, i en virksomhed med fart på. Du vil opnå indgående kendskab til forsvarsområdets organisation.

Du vil opleve en hverdag med meget varierende opgaver og krav om såvel selvstændighed som gode samarbejdsevner.

Om dig

Du er samfundsvidenskabelig kandidat, f.eks. cand. jur. eller cand. scient. pol., med gode teoretiske og analytiske kompetencer. Det vil være en klar fordel men ikke et krav at du har erfaring med forhandling og/eller overenskomster/kollektiv aftaleret f.eks. fra arbejde i en faglig organisation. Alternativt kan du have bred erfaring med HR-arbejde i en offentlig organisation. 

For succes i jobbet skal du:

  • Være god til at kommunikere i både skrift og tale og kunne formidle kompliceret fagligt stof på en let og forståelig måde, da du i det daglige skal samarbejde med interessenter med meget forskellig faglig baggrund.

  • Kunne fordybe dig i større opgaver, skrive notater og arbejde med tal og beregninger i Excel.

  • Være i stand til at tilrettelægge dit arbejde og være indstillet på at arbejde tæt sammen med kollegerne i teamet og sektionen.

  • Kunne påtage dig rollen som mødeleder og fra tid til anden kunne undervise inden for dit faglige område.

  • Kunne udvise fleksibilitet i det daglige og være klar til at holde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med fagligheden.

 

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende AC-overenskomst. Der vil i forbindelse med ansættelsen være mulighed for forhandling af tillæg. Til ansættelsen er der knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Derudover tilbydes betalt frokostpause, kantineordning, frugtordning, fleksibel arbejdstid og mulighed for sociale aktiviteter gennem bl.a. idræts- og personaleforening.

Som ansat i Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

KONTAKT OG ANSØGNING

Kontakt og ansøgning

Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte kontorchef Nicolai Christoffersen på 7281 9006 eller Henrik Kruse Herløw på 7281 9653.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Agrin Safari på 7281 9133.

Ansøgningsfrist den 13. april 2021. Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 16 og 17.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket og vedhæfte ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen.

Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE

Forsvaret, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og ministerområdets øvrige myndigheder løser nogle helt særlige opgaver for rigets sikkerhed nogle gange med livet som indsats. Vi bidrager til den operative kerneopgave ved at rekruttere og fastholde kompetente mænd og kvinder til mere end 40 uddannelser og 20.000 stillinger. Og vi yder en helt særlig indsats over for vores veteraner og deres familier. Det stiller særlige krav til os som HR-organisation.

Vores verden drejer sig om den operative kerneopgave, og vi understøtter alle lige fra den værnepligtige til forsvarsministeren. Det kræver, at vi har et stærkt tværfagligt HR-miljø med specialer inden for militærfaglighed, psykologi, rekruttering, marketing, arbejdsmiljø, jura, mangfoldighed og meget mere. Og vi står klar, når det gælder - også uden for almindelig åbningstid. Vi har hovedsæde i Ballerup med decentrale partnerelementer og rekrutteringscentre rundt om i hele landet.

Vi er en udviklingsivrig arbejdsplads, hvor ansvar følger initiativ, og hvor dagene sjældent ligner hinanden. Når den operative virkelighed ændrer sig, gør vi det samme. Og den faglige udvikling følger med. Vi er en travl arbejdsplads med et stærkt kollegialt fællesskab. Det har vi også brug for Danmarks sikkerhed kræver mere end almindelig HR.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Adresse
Lautruphøj 8
2750 Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-03-2021
Udløber
13-04-2021
Kviknummer
LJA-81890620
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Adresse
Lautruphøj 8
2750
Ballerup
Danmark
Tlf: 72 81 90 00
Praktisk information
Indrykket
29-03-2021
Ansøgningsfrist
13-04-2021
Kviknummer
LJA-81890620
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce