Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp politisk analytiker til Dansk Folkepartis politiske afdeling på Christiansborg

Dansk Folkeparti

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-09-2020

Vil du sammen med de folkevalgte være med til at udvikle nye politiske initiativer og komme ind i det politiske maskinrum? Vil du være med til at levere faglig og strategisk rådgivning til Dansk Folkepartis folketingsgruppe og ledelse samt understøtte partiets daglige arbejde på Christiansborg? Så er du måske vores nye politiske analytiker i Dansk Folkepartis politiske afdeling på Christiansborg.

 

Jobbet

Vi søger en politisk analytiker, som trives i en omskiftelig og til tider hektisk men altid spændende hverdag på Christiansborg. Vores nye analytiker skal bidrage til arbejdet med målrettet at udvikle nye politiske initiativer, fremme Dansk Folkepartis politiske dagsorden og understøtte partiets folketingsgruppe med f.eks. faglig rådgivning i politiske forhandlinger og lovgivningsarbejde på forskellige fagområder. Det daglige arbejde sker i tæt samarbejde med partiets øvrige organisation, herunder særligt partiets presseafdeling.

 

Vi søger en politisk analytiker med stærke generalistkompetencer. Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring fra f.eks. centraladministrationen, kommuner, interesseorganisationer eller Christiansborg. Du kan have en samfundsfaglig, økonomisk eller juridisk baggrund. Det er afgørende, at du er selvstændig, initiativrig og fleksibel i forhold til arbejdsopgaver såvel som varierende arbejdstider. Din hovedopgave bliver, i samarbejde med resten af organisationen, at udvikle nye politiske initiativer og at være med til at sætte retning på fremtidens kurs i Dansk Folkeparti.

 

Du bliver en del af et stærkt hold i partiets politiske afdeling, som har til opgave at understøtte udviklingen af nye politiske initiativer og støtte partiets folketingsgruppe og ledelse i igangværende politiske forhandlinger, det daglige arbejde i folketingssalen og dagsaktuel sagshåndtering.

 

Du skal være:

  • Struktureret, effektiv og præcis

  • Stærk skriftlig formidler og i stand til at kommunikere kompliceret stof på en lettilgængelig måde

  • God til at samarbejde naturligt med mange forskellige faggrupper

  • Omgængelig og i stand til at bevare et smil på læben selvom der er mange bolde i luften

  • Kendskab til anvendelsen af sociale medier

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte chefen for politisk afdeling, Alexander Søndergaard, på e-mail alexander.soendergaard@ft.dk eller på telefonnummer 61623072.

 

Ansøgning

Hvis du ønsker at komme i betragtning til stillingen, skal du fremsende en ansøgning med relevante bilag senest den 26. oktober 2020 til personale- og sekretariatschef Jeanie Nørhave på e-mail jeanie.norhave@ft.dk. Vi holder løbende samtaler.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Folkeparti

Adresse 1
Christiansborg
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-09-2020
Udløber
26-10-2020
Kviknummer
LJA-81147215
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Folkeparti

Adresse
Christiansborg
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-09-2020
Ansøgningsfrist
26-10-2020
Kviknummer
LJA-81147215
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed