Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp og engageret jurist til stabsfunktion i Teknik- og Miljøforvaltningen

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-01-2020

Du bliver en del af en stabsfunktion (Stab Jura), som yder juridisk rådgivning af høj kvalitet til Teknik- og Miljøforvaltningens direktion og forvaltningens fire serviceområder, og som bl.a. varetager sagsbehandlingen af forvaltningens sager om erstatningsansvar uden for kontrakt.

 

Stab Jura

Din arbejdsplads bliver enheden Jura i TMF Stab, der er centralt placeret i Teknik- og Miljøforvaltningen. Stab Jura består af ni engagerede kolleger og en enhedschef, der alle arbejder med at servicere og rådgive Teknik- og Miljøforvaltningen inden for det offentligretlige, privatretlige og erstatningsretlige område.

 

Du bliver en del af Stab Juras erstatningsretsteam, som består af en juridisk chefkonsulent/teamkoordinator, en jurist (dig) og en sagsbehandler.

 

Om jobbet

Du vil i samarbejde med det øvrige team skulle varetage sagsbehandlingen af Teknik- og Miljøforvaltningens sager om erstatning uden for kontrakt. Sagerne varierer både i form og i indhold og kan relatere sig til alt lige fra problemstillinger om omsætningstab til falduheld.

 

Sagsbehandlingen indebærer også at udarbejde både lette og mere komplicerede erstatningsopgørelser i sager om både tingsskade og personskade. Vi varetager endvidere retssager i samarbejde med eksterne advokater.

 

Vi har til daglig en bred kontaktflade og samarbejder med mange forskellige faggrupper, ligesom det er os, der har den løbende kontakt til og dialog med de borgere m.fl., som er part i erstatningssagerne.

 

Herudover kan du på sigt, alt efter evner og behov, komme til at undervise i og yde rådgivning til organisationen om erstatning uden for kontrakt. Du vil også i mindre grad skulle håndtere aktindsigtssager, som relaterer sig til erstatningssagerne.

 

Om dig

Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. med et højt fagligt niveau. Det er en fordel, hvis du allerede har erfaring med sagsbehandling og erstatningsret uden for kontrakt, men du kan også være nyuddannet. Vi lægger under alle omstændigheder vægt på, at du interesserer dig for erstatningsret uden for kontrakt og har lyst til (og flair for) sagsbehandling.

 

Desuden lægger vi vægt på, at du

  • er kvalitetsbevidst, grundig og kan bevare overblikket i en til tider travl hverdag

  • er selvstændig og effektiv

  • har evnen til hurtigt at sætte dig ind i komplekse problemstillinger, såvel juridiske som fagtekniske

  • er serviceorienteret og kan formidle din faglighed og sætte den i kontekst både over for borgere, ledelse, politikere, fagfolk i forvaltningen samt eksterne samarbejdspartnere

  • kommunikerer præcist og forståeligt i skrift og tale

  • har god forretningsforståelse

  • er en god og ansvarsfuld kollega med godt humør.

 

Om hvad vi kan tilbyde

Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer i en afvekslende hverdag med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi er kendetegnet ved at have et fagligt stærkt og dynamisk arbejdsmiljø med indbyrdes sparring, højt til loftet, humor og en flad ledelsesstruktur. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer om ugen, inkl. frokostpause.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Stillingen er med tiltrædelse den 1. april 2020 eller hurtigst muligt.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Marie-Louise Paludan på 5351 6200 eller enhedschef Trine Høj Andersen på 4022 3445.

 

Sammen med ansøgningen beder vi dig vedhæfte CV, udskrift af eksamenskarakterer fra både kandidat- og bacheloruddannelsen og evt. andre relevante papirer.

 

Søg via nedenstående link senest søndag den 16. februar 2020.

 

Vi forventer at gennemføre to samtalerunder med udvalgte kandidater. Første samtale forventes afholdt medio/ultimo uge 8 og anden samtale forventes afholdt primo uge 9. Kandidater, der går videre til anden samtalerunde, må forvente at skulle løse en case i forbindelse med samtalen.

 

Om TMF Stab

TMF Stab varetager forretningsstyringen af og yder forretningsrådgivning til Teknik- og Miljøforvaltningen inden for områderne jura, HR- og organisationsudvikling, økonomi, digitalisering og kommunikation. TMF Stab har til formål at sikre en sammenhængende udvikling af Teknik- og Miljøforvaltningen og gennem en overordnet ramme at styre forvaltningen. Endvidere har TMF Stab til formål at understøtte forvaltningens serviceområder, så de kan fokusere på forretningen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse 1
Njalsgade 17
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Njalsgade 17
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-01-2020
Udløber
16-02-2020
Kviknummer
LJA-79097245
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse
Njalsgade 17
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-01-2020
Ansøgningsfrist
16-02-2020
Kviknummer
LJA-79097245
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed