Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp og engageret jurist til offentlig ret i Teknik- og Miljøforvaltningen

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-06-2021

Vi opruster yderligere på juraen. Har du lyst til at være en del af en stabsfunktion, som yder juridisk rådgivning af høj kvalitet til Teknik- og Miljøforvaltningens borgmester, fagudvalg, direktion og forvaltningens fire afdelinger? Er du cand.jur. eller cand.merc.jur., og besidder du et højt fagligt niveau inden for det offentligretlige område?

 

Så er det måske dig, vi leder efter som vores nye kollega i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.

 

Om jobbet

Din arbejdsplads bliver enheden Jura i TMF Stab, der er centralt placeret i Teknik- og Miljøforvaltningen. Stab Jura fungerer i praksis som forvaltningens inhouse juridiske rådgivere og består på nuværende tidspunkt af 14 engagerede kolleger (herunder en stud.jur.) og en enhedschef, som alle arbejder med at servicere og rådgive Teknik- og Miljøforvaltningen inden for det offentligretlige, privatretlige og erstatningsretlige område. Enheden er i vækst, og vi er p.t. ved at rekruttere flere profiler.

 

Vi har et højt fagligt niveau og yder juridisk rådgivning med forståelse for den organisation, vi arbejder i. Vi har fokus på, at vores rådgivning er løsningsorienteret og understøtter forvaltningens opgaveløsning.

 

Vi rådgiver alle dele af forvaltningen om forvaltningsretlige spørgsmål inden for både den generelle og specielle forvaltningsret samt om aktindsigter og kommunalfuldmagtsvurderinger i forbindelse med både faglige projekter indenfor forvaltningens områder og politiske indstillinger til fagudvalget. Vi er bl.a. både involvereret i spørgsmål i relation til byudviklingsprojekter, affalds- og genbrugsområdet, konkrete projekter som led i opfyldelsen af Københavns klimamål, biodiversitet og målsætning om at være verdens bedste cykel-by. Derudover yder vi juridisk rådgivning indenfor den kommunale styrelseslov i forbindelse med afviklingen af møderne i Teknik- og Miljøudvalget.

 

Offentligretsteamets opgaver spænder således vidt, og vi kommer ind på alle stadier i opgaveløsningen.

 

Om dig

Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. med et højt fagligt niveau, og du har mod på de udfordringer og muligheder, en afvekslende og til tider uforudsigelig hverdag byder på.

 

Du har gerne et par års erfaring fra enten en kommune, advokatbranchen, centraladministrationen eller lignende med rådgivning om komplekse juridiske problemstillinger, men du kan også være nyuddannet med relevant erfaring fra studie og studiejob. Vi lægger vægt på, at du har kompetencer indenfor den generelle forvaltningsret og offentligret. Erfaring med kommunalret og styrelsesretten i en kommune med delt administrativ ledelse vil være en fordel, men er ikke et krav for denne stilling. Da vores opgaveportefølje spænder vidt, er det vigtigste dog, at din erfaring og/eller dine personlige kvalifikationer gør, at du er i stand til hurtigt at sætte dig ind i forvaltningsretlige problemstillinger og i nogle tilfælde nye retsområder.

 

Desuden lægger vi vægt på, at du

  • trives i rådgiverrollen

  • er kvalitetsbevidst, grundig og kan bevare overblikket i komplekse processer i en, til tider, travl hverdag

  • er processtærk

  • er løsningsorienteret og kan formidle din faglighed og sætte den i kontekst både over for ledelse, politikere og fagfolk i forvaltningen samt over for eksterne samarbejdspartnere

  • kommunikerer præcist og forståeligt i skrift og tale

  • er selvstændig og får tingene fra hånden

  • indgår positivt og konstruktivt i professionelle relationer og samarbejder

  • har udpræget holdånd

 

Om hvad vi kan tilbyde

Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer i en afvekslende hverdag med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi er kendetegnet ved at have et fagligt stærkt og dynamisk arbejdsmiljø med indbyrdes sparring, højt til loftet, humor og en flad ledelsesstruktur. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer om ugen inkl. frokostpause.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Stillingen er som udgangspunkt en fuldmægtigstilling. For den rigtige profil er der dog mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

 

Stillingen er med tiltrædelse 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt derefter.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Marie-Louise Paludan på 5351 6200 eller enhedschef Trine Høj Andersen på 4022 3445. Grundet sommerferieperioden beder vi om, at indledende kontakt sker på SMS, hvorefter du vil blive ringet op hurtigst muligt.

 

Sammen med ansøgningen beder vi dig vedhæfte CV, udskrift af eksamenskarakterer fra både kandidat- og bacheloruddannelsen og evt. andre relevante papirer.

 

Søg via nedenstående link senest søndag den 1. august 2021

 

Vi forventer at gennemføre to samtalerunder med udvalgte kandidater. Indkaldelse til samtale vil ske ultimo uge 32, og første samtale forventes afholdt uge 33. Anden samtale forventes afholdt uge 34. Kandidater, der går videre til anden samtalerunde, skal løse en case i forbindelse med samtalen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse 1
Njalsgade 17
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Njalsgade 17
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-06-2021
Udløber
01-08-2021
Kviknummer
LJA-82265652
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse
Njalsgade 17
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-06-2021
Ansøgningsfrist
01-08-2021
Kviknummer
LJA-82265652
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed