Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp og engageret jurist med interesse for lejeret og almene boliger

Rødovre Kommune

Rødovre, Storkøbenhavn

Indrykket
07-05-2019

Om jobbet

Har du lyst til at blive fagligt udfordret i en ambitiøs og innovativ kommune? Så er du måske vores nye jurist. Rødovre Kommune søger en jurist til at varetage sekretariatsbetjeningen af husleje og beboerklagenævnene og tilsynet med det almene boligområde. Derudover vil der være ad hoc-opgaver med juridisk rådgivning og tværfagligt projektarbejde.

 

Din profil

Du er cand.jur., gerne med nogle års erfaring med juridisk arbejde indenfor det lejeretlige og/eller det almene boligområde. Det er en fordel, hvis du har kendskab til sekretariatsbetjening og det at arbejde i en politisk styret organisation.

 

Du er fagligt velfunderet og stærk i juridisk metode. Du har situationsfornemmelse og er god til at lytte og indgå i dialog med kolleger, politikere, borgere og eksterne samarbejdspartnere.  Du kan formidle indviklet jura og komplekse sager på en letforståelig måde, afstemt efter målgruppen.

 

Derfor skal du vælge os

Juridisk Enhed er en del af afdelingen Indkøb og Jura og består af en chefjurist, to juridiske konsulenter og en forsikringskonsulent. Vi varetager opgaver vedrørende tilsynet med det almene boligbyggeri, betjening af husleje- og beboerklagenævnene, forsikringsadministrationen og juridisk rådgivning til den kommunale organisation på alle niveauer.

 

Vi er en lille enhed med mange og meget forskelligartede opgaver og lægger derfor vægt på et dynamisk og stærkt fagligt miljø, hvor samarbejde og faglig sparring er en forudsætning for at kunne levere. Omgangsformen er humoristisk og uformel samtidig med, at vi har fokus på at være seriøse og dygtige konsulenter, der er tilgængelige for vores organisation og samarbejdspartnere.

 

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte chefjurist Inger Krogh-Jensen på tlf. 36 37 70 05, eller på mail ikj@rk.dk.

 

Arbejdssted: Indkøb og Jura, Rådhuset, Rødovre Parkvej 150.

 

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 5. juni 2019. Klik på knappen Ansøg online/Søg jobbet for at sende din ansøgning.

 

Ansættelsessamtaler 12. 14. juni 2019. Anden samtale efter nærmere aftale i uge 25 2019.

 

Om os

Vi ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund til at søge job hos os. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivselsordning med kaffe og the, samt en sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rødovre Kommune

Adresse 1
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre
Danmark
Tlf
36 37 70 00
Praktisk information
Oprettet
07-05-2019
Udløber
05-06-2019
Kviknummer
LJA-73151198
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rødovre Kommune

Adresse
Rødovre Parkvej 150
2610
Rødovre
Danmark
Tlf: 36 37 70 00
Praktisk information
Indrykket
07-05-2019
Ansøgningsfrist
05-06-2019
Kviknummer
LJA-73151198
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura
Beliggenhed